Cookie- og Privatlivspolitik
Preview 2015 - Gysere

Preview 2015 - Gysere

11 uhyggelige biografoplevelser

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede kigget på næste års danske film i biograferne. Nu er turen kommet til de udenlandske genrefilm, og vi starter i det uhyggelige hjørne med gyserfilmene i 2015.

Klik på titlen for at læse mere om filmene.

The Woman in Black 2: Angel of Death
Daniel Radcliffe er ikke længere med, da efterfølgeren til The Woman in Black foregår 40 år efter den første film. Uhyggen opstår, da en gruppe børn flytter ind i et forladt hus, der hjemsøges af den sortklædte kvinde, der ikke er bleg for at skræmme livet af dem (og os).

Paranormal Activity: The Ghost Dimension
Femte kapitel i den succesrige gyserserie (vi tæller ikke spin-off-filmen The Marked Ones med) bliver i 3D. Hvordan det spiller sammen med overvågningskameraer og håndholdte videokameraer, må vi vente med at finde ud af, til ånderne igen spøger.

Insidious: Chapter 3
Djævlen er igen på spil i en prequel til de to uhyggelige Insidious-film. James Wan overlader denne gang instruktørstolen til Leigh Whannell, der skrev og spillede med i begge forgængere.

Insidious: Chapter 3

Poltergeist
Poltergeist er en af de mest berømte 80er-gysere, og derfor skal den nye generation ikke snydes for en opdateret version. En familie tror, at de ånder, der huserer i deres hjem, er godsindede, men pludselig viser væsnerne sig fra deres værste side. Sam Raimi (The Evil Dead) producerer, og Sam Rockwell er blandt skuespillerne på rollelisten.

Sinister 2
Ethan Hawke endte i store problemer med det hjemsøgte hus og den onde ånd, der fulgte med, i Sinister fra forrige år. Nu flytter en enlig, uvidende mor ind i boligen, men desværre er den grumme Baghuul klar til at gøre livet surt for hende.

Goosebumps
Jack Black spiller gyserbogsforfatteren R.L. Stine, der opdager, at hans uhyggelige, fiktive karakterer bliver vakt til live og raserer byen. Filmen er instrueret af manden bag eventyr-komedien Gulliver's Travels, som også havde Black i hovedrollen.

Goosebumps

Frankenstein
James McAvoy og Daniel Radcliffe har hovedrollerne i den nyeste udgave af Mary Shelleys monsterhistorie, der skiller sig ud fra mængden af forgængere ved at være fortalt fra medhjælperen Igors synsvinkel.

Crimson Peak
Guillermo del Toro har tidligere beskæftiget sig med gys i 'Cronos', 'Mimic' og senest 'The Devil's Backbone' i 2001. Nu vender han tilbage til genren med 'Crimson Peak' om en forfatter, der opdager, at hendes nye mand ikke er, hvad han giver sig ud for. Rollelisten er fyldt med spændende navne som Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain og Charlie Hunnam.

The Kitchen Sink
En vampyr, en zombie og et menneske danner et aparte fælleskab, der sættes på en alvorlig prøve, da deres lille by bliver angrebet af en fjende udefra og skaber splid mellem racerne. Gyser-komedien er Vanessa Hudgens nyeste eksempel på, at skuespillerinden er ved at lægge den børnevenlige High School Musical-fortid bag sig.

Scouts vs. Zombies
Tre spejdere må arbejde sammen for at beskytte deres by mod sultne zombier i gyser-komedien, der kan bryste sig af at have selveste Patrick Schwarzenegger (søn af The Governator) i en hovedrolle sammen med bl.a. Tye Sheridan (Joe) og flere meget pæne, unge skuespillere og skuespillerinder.

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
Det er altid betryggende, når hele det oprindelige hold igen samles om en efterfølger. Patrick Wilson og Vera Farmiga spiller igen Ed og Lorraine Warren, der er specialister i at spore paranormale aktiviteter, og James Wan står igen for iscenesættelsen.

Udover de udenlandske gysere byder 2015 også på Sorgenfri, som du kan læse mere om i vores danske preview.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Flemming

The Woman in Black 2: Angel of Death
------------
https://www.youtube.com/watch?v=eYk0slXSY6s

Flemming

The Woman in Black 2: Angel of Death
-
Insidious: Chapter 3
-
Poltergeist
-
Sinister 2
-
The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

Joachimuser/192842

Fint med en masse gys.

Dog er der gysere der mere egnet til biografen end andre.

Paranormal Activity er ikke så god i en biograf, men passer bedre hjemme i hjemmebioen med få eller ingen medkiggere.

Jacob

Absolut 'Angel of Death', og i den lettere ende 'Goosebumps' :-)

Anonymuser/0

Synes det ser lovende ud på listen over 2015' kommende gyserfilm, og vil bestemt glæde mig til at se:

'The Woman in Black 2: Angel of Death'
- Var og er stadig ellevild med etteren. Er dog skeptisk på om jeg får noget af samme skuffe, og synes også at traileren til denne 2'er ser en anelse svag ud, men svag indenfor trailers er som regel ikke noget dårligt tegn, så glæder mig meget til resultatet.

'Paranormal Activity: The Ghost Dimension'
- Også en gyserfilm hvis forgængere betyder meget for mig, er dog faldet lidt fra serien, men mon ikke denne film kan få mig op på deres hest igen

'Insidious: Chapter 3'
- Chapter 1 var en meget mærkelig og derfor også ekstremt ubehagelig film som faktisk gjorde det meget godt, synes dog ikke at 'Chapter 2' var nogen som helst god film eller efterfølger, eftersom jeg selv synes at den fuldstændig ødelag alt hvad jeg ellers syntes var uhyggelig ved etteren, og synes heller ikke at toeren var særligt ordentligt lavet, og var ved at falde fra op til flere gange undervejs. Men har set traileren til denne tredje omgang, og synes nu den ser ud til at være det hver at give en chance.

'Poltergeist' (Muligvis)
- Var ikke specielt overrasket over den originale, synes den var en anelse overvurderet, men alt i alt god nok. Så er spændt på at se hvordan et remake kommer til at se ud.

'Sinister 2' (Muligvis)
- Den første var.... ved ikke hvordan jeg skal beskrive den..... Jeg synes i hvert fald ikke at den var uhyggelig, men interessant var den derimod. Kan godt lide historien hvordan alle hændelserne bliver værre og værre og hvordan man bliver meget opslugt af at se hvordan det hele ender. Så jeg så den mere som en Thriller fremfor en Gyser film, håber (men tvivler samtidig på) at en efterfølger vil kunne bytte om på hvordan jeg ser filmen indenfor gerne. Og tror ikke det en film jeg vil brænde efter at se, men hvis jeg nu står på et tidspunkt i det nye år, hvor filmen har premiere og ikke rigtigt har noget at lave, vil jeg sikkert være at finde i filmens biografsal.

'The Conjuring: The Enfield Poltergeist'
- Behøver jeg at give en kommentar over hvorfor den skal ses??? Alt jeg kan sige er at den skal ses, var vild med etteren, endnu vildere med 'Annabelle' så er spændt på hvordan det her ender!

De andre film har jeg brug for mere info om før jeg tør satse!

Yasmin

The woman in black 2.
- Den første var overraskende underholdende.

Insidious 3
- Jeg har det lidt stramt med at de bliver ved. De skal passe på at de ikke malker den for de er okay film. Lidt svingede.

Sinister 2
- Den første var så fedt lavet. Skuespillet var fænomenalt og historien creepy.

Goosebumps
- Den er man jo nødt til at se. Elskede bøgerne da jeg var yngre.

Frankenstein
- Den har været længe undervejs mener jeg. Jeg håber inderligt den bringer noget nyt til denne klassiske fortælling.

Crimson peak
- Alt hvad Del Toro laver synes jeg bare er genialt. Film som børnehjemmet og pans labyrint har en sikker plads i mit hjerte.

The conjuring 2
- Det skræmmer mig at de laver en toer da jeg er var for det fjerner den følelse af at den skulle være autentisk.

The kitchen sink
- Den lyder underholdende nok.

DJN

Conjuring og Annabelle var begge løseligt baseret på sager som Ed og Lorraine Warren angiveligt skulle skulle have arbejdet på, så The Conjuring 2 kommer til at følge i samme filmspole.

Mikkel Poulsen

The Woman In Black:2 Angel Of Death.

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist.

Insidious: Chapter 3.

Frankenstein.

Sinister 2

Nicolaiuser/658189

Filmene jeg bare SKAL se!!!:

- Paranormal Activity: The Ghost Dimension

- The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

- Insidious: Chapter 3

- The Woman in Black 2: Angel of Death

Glæder mig også til engang at se Poltergeist og Sinister 2 :)

CINEMANDRUP

Hvem nyder dog ikke et dejligt gys i biografen:-)

For mit vedkommende bliver det til:

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
Frankenstein
Poltergeist
Insidious: Chapter 3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

9 timer siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

1 dag siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

3 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

5 dage siden

Aktive debatter