Toy Story 4 bliver en realitet

Pixars animationsefterfølger premieresat til 2017
Billede
(© Disney Pictures)

Disney, der ejer Pixar Animation Studios, har afsløret, at de vil producere en fjerde Toy Story-film. Det fortæller studiets chef, Bob Iger, på en konference.

Instruktøren af de første to film, John Lasseter, er tilbage som tovholder, mens 'Toy Story 4' har fået en international premieredato den 16. juni 2017.

Det kan næppe undre, at Disney/Pixar ønsker at fortsætte i Toy Story-universet. I og med stort set alle elskede de første tre film, er der ikke noget til hinder for, at en fjerde nu er i støbeskeen. Og med en samlet indtjening på 1,9 mia. dollars er det Pixars mest succesrige filmserie til dato.

Udfordringen for Pixar kan være at byde på en ny historie med det kære legetøj, og heldigvis virker John Lasseter ambitiøs på plottets vegne.

- Vi elsker disse karakterer så meget; de er som familie for os. Vi vil ikke gøre noget med dem, med mindre det lever op til eller overgår de foregående film, skriver Lasseter i en udtalelse.

- Men da Andrew, Pete, Lee og jeg fandt på denne nye idé, kunne jeg bare ikke lade være med at tænke på den. Det var så spændende for mig, at jeg vidste, at vi blev nødt til at lave denne film - og at jeg selv ville instruere den.

Big Hero 6 er Disneys næste film med premiere den 29. januar 2015, mens Pixar udsender Inderst inde den 27. august 2015.

Toy Story 4 får, som tidligere skrevet, premiere i 2017.