Cookie- og Privatlivspolitik
Toy Story 4 bliver en realitet

Toy Story 4 bliver en realitet

Pixars animationsefterfølger premieresat til 2017

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Disney, der ejer Pixar Animation Studios, har afsløret, at de vil producere en fjerde Toy Story-film. Det fortæller studiets chef, Bob Iger, på en konference.

Instruktøren af de første to film, John Lasseter, er tilbage som tovholder, mens 'Toy Story 4' har fået en international premieredato den 16. juni 2017.

Det kan næppe undre, at Disney/Pixar ønsker at fortsætte i Toy Story-universet. I og med stort set alle elskede de første tre film, er der ikke noget til hinder for, at en fjerde nu er i støbeskeen. Og med en samlet indtjening på 1,9 mia. dollars er det Pixars mest succesrige filmserie til dato.

Udfordringen for Pixar kan være at byde på en ny historie med det kære legetøj, og heldigvis virker John Lasseter ambitiøs på plottets vegne.

- Vi elsker disse karakterer så meget; de er som familie for os. Vi vil ikke gøre noget med dem, med mindre det lever op til eller overgår de foregående film, skriver Lasseter i en udtalelse.

- Men da Andrew, Pete, Lee og jeg fandt på denne nye idé, kunne jeg bare ikke lade være med at tænke på den. Det var så spændende for mig, at jeg vidste, at vi blev nødt til at lave denne film - og at jeg selv ville instruere den.

Big Hero 6 er Disneys næste film med premiere den 29. januar 2015, mens Pixar udsender Inderst inde den 27. august 2015.

Toy Story 4 får, som tidligere skrevet, premiere i 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

NEJ Pixar - HVORFOR?

Toy Story 3 havde den perfekte slutning på Toy Story filmene - jeg forstår slet ikke behovet for en 4er.

Det er en ommer Pixar.

Rasmususer/731006

Jeg må indrømme at jeg blev noget nervøs den gang det blev offentliggjort at der skulle komme en 3'er af Toy Story men samtidig glædede jeg mig utrolig meget. Da jeg så havde været inde og se den og med våde øjne gik fra biografen var jeg så lettet og glad for at den endelig havde fået en afslutning. Så at der nu kommer en 4 overrasker mig meget men jeg trøster mig med at det er John selv som tager filmen op.

Simon

Anders' historie blev afsluttet i 3'eren, så de "menneskellige" figurer må nødvendigvis udskiftes med nogle andre.

CINEMANDRUP

Først og fremmest er jeg vildt glad for at en fjerde film er bekræftet.

Dernæst endnu mere glad for at det er instruktør, John Lasseter, som vil stå bag projektet, da jeg elsker de to første film ekstra ordinært meget.

Tredje kapitel for frenchisen følte jeg tog en lidt anden drejning, men rundede flot historien af på en god trilogi. Hvordan de har tænkt sig at fortsætte historien i fjerde kapitel er jeg noget spændt på.

Toy Story er uden tvivl en franchise som hurtigt bliver en del af alles barndom, hvilket nok også er grunden for en ny film, da efterspørgslen har været der og flere generationer kan stifte bekendtskab med det karismatiske legetøj.

Jeg er oprigtig spændt og er vildt begejstret for nyheden.

Rasmus/Musen

Rent faktisk, så har der været snak om en fjerde film med Toy Story i meget lang tid, og mange diskussioner om det overhovedet ville være en god idé. Men nu er det jo endelig bekræftet, og jeg aner ikke lige, hvad jeg skal sige til det. Den havde i hvert fald en meget LUKKET slutning, synes jeg. Men man kan vel altid blive ved med at fortsætte i evigheder. Jeg aner bare heller ikke, hvad pixar egentlig tænker sig, men der er i hvert fald et eller andet derude. Det bliver da bare spændende at se, hvordan historien bliver den her gang, det får vi af se med tiden.

Nikolaj

Men De andre var jo super gode, så hvor ikke en mere.

Jacob

Udviklingen indenfor Hollywood og generelt filmindustrien er, at malke noget så meget som muligt, men det er også et spørgsmål om udbud og efterspørgelse. Og der vokser hele tiden nye generationer op, som vil få det som deres barndomsminder, mens vi andre kan nyde et nostalgisk tilbageblik.

Carsten Gottliebuser/133896

Super fedt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter