Cookie- og Privatlivspolitik
Tarantino trækker sig tilbage

Tarantino trækker sig tilbage

Instruktørens 10. film bliver hans sidste

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Quentin Tarantino har før nævnt det i interviews, men nu bekræfter han over for Deadline: Hans 10. film bliver den sidste som instruktør.

Manden bag ikoniske værker som Pulp Fiction, Kill Bill og Django Unchained begrunder sit valg:

- Jeg er ikke tilhænger af, at man bliver på scenen, indtil folk tigger en om at gå af. Jeg kan godt lide idéen om at forlade dem, så de vil have mere. At instruere er for unge mennesker, og jeg kan lide idéen om en navlestreng mellem min første og sidste film.

Tarantino er næste gang aktuel med 'The Hateful Eight', en ny western med bl.a. Channing Tatum, Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh og Bruce Dern, som bliver hans ottende film.

- Jeg kunne godt tænke mig at efterlade en filmografi med 10 værker, så jeg har to tilbage efter denne, fortæller instruktøren til Deadline.

Selvom den populære instruktør er på vej til at pensionere sig selv, skal man tage hans udtalelser med et gran salt. Ud over, at han kan nå at ombestemme sig, slutter han med at bløde sin udtalelse lidt op:

- Det er ikke mejslet i sten, men det er planen. Hvis jeg senere støder på en god film, vil jeg ikke lade være med at lave den, bare fordi jeg sagde, at jeg ville stoppe, afslutter Tarantino.

The Hateful Eight får premiere engang i 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

.... men jeg lader nu alligevel som om jeg aldrig har læst denne nyhed og glæder mig til forhåbentlig mange flere fantastiske film fra hans side af!

Maria

Jeg synes, ligesom Jacob, at det er fedt at manden personligt mener at instruktørrollen er for de unge, med nye ideer til film. Dog håber jeg ikke det bliver et endegyldigt farvel til Tarantino, for han laver nogle gode film, må man sige.

Dog kan man også sige at der jo godt kan gå en 5-10 år, før han rammer film nr. 10, så vi har ham da lidt endnu. :)

Jacob

Synes det fedt han har sat sig nogen mål, men kan samtidig godt forstå han ikke vil smække døren helt i, hvis nu en uimodståelig film krydser hans vej.

Anneuser/515015

mejslet*

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jenna

Bedste tilbud til mænd! Smukke piger venter på dig i forskellige områder. Skriv--- www.2020.na.to

4 timer siden
jenna

Bedste tilbud til mænd! Smukke piger venter på dig i forskellige områder. Skriv--- www.2020.na.to

4 timer siden
Mickey

Som kæmpe Harry Potter-fan har jeg aldrig været så skuffet over en film, som jeg har været det over Fantastic Beasts.

10 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

17 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

1 dag siden

Aktive debatter