Cookie- og Privatlivspolitik
Mere Jason Bourne. Mere Matt Damon.

Mere Jason Bourne. Mere Matt Damon.

Bourne United

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Matt Damon vender tilbage som Jason Bourne, og Paul Greengrass vender tilbage for at instruere. Det bekræftede skuespilleren i weekenden overfor E! News.

- Vi begynder næste år, og selve filmen udkommer i 2016. Jeg ventede bare på, at Greengrass sagde ja til projektet, fortalte Matt Damon på den røde løber i Hollywood.

Den 44-årige skuespiller har tidligere vist interesse i at vende tilbage som superagenten Jason Bourne, men det har hele tiden været et krav, at Paul Greengrass skulle stå for instruktionen.

Tidligere fælles projekter tæller The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum og senest Green Zone.

Nyheden betyder formentlig, at The Bourne Betrayal med Jeremy Renner som den beslægtede agent, Aaron Cross, er udskudt på ubestemt tid, da Universal Pictures næppe udsender to Bourne-film i 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

sikke en dejlig nyhed. Det virker til at Jeremy Renner også er interesseret i den næste film så hvis vi er heldig får vi dem begge at se. De tidligere film er alle velskrevet og med et godt plot så det skal de nok også klare ved denne.

Simon

Bourne's historie er jo afsluttet og han har fundet frem til, at hans sande identitet er David Webb.
På samme måde som Toy Story 3 var en klar afslutning på Andy's historie, så var Bourne Ultimatum en klar afslutning på Jason Bourne's historie. Endda i så høj grad at han holdt op med at være Bourne og istedet blev til David Webb.

Min reservation er, at der ikke er nogen klar måde at fortsætte med Matt Damon, som agent i stedet for familiefar og der derfor er grund til at arbejde meget grundigt med manuskriptet, da man meget nemt kan lave en dårlig og påklistret måde at bringe David Webb tilbage som agent. Han har ikke længere nogen personlig grund til at jage sin identitet.

Jacob

Kan godt forstå de satser på den sikrer hest, men gad nu godt se dem mødes, og få afgjort hvilket agent-program som er mest effektivt - måske Jeremy Renner dukker op i 'Bourne 4' ;-)

CINEMANDRUP

Endeligt bekræftet og jeg siger i den grad ja tak til endnu en omgang med Matt Damon aka Jason Bourne og instruktør Paul Greengrass.

Episk god nyhed for agentfilms enthusiaster. Og så endda nyheden på en trisk november mandag. Intet kan ødelægge denne dags dejlige humør efter så god en nyhed.

Kom så i omdrejninger Greengrass:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

1 dag siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

1 dag siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

1 dag siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

4 dage siden

Aktive debatter