Cookie- og Privatlivspolitik
Mere Jason Bourne. Mere Matt Damon.

Mere Jason Bourne. Mere Matt Damon.

Bourne United

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Matt Damon vender tilbage som Jason Bourne, og Paul Greengrass vender tilbage for at instruere. Det bekræftede skuespilleren i weekenden overfor E! News.

- Vi begynder næste år, og selve filmen udkommer i 2016. Jeg ventede bare på, at Greengrass sagde ja til projektet, fortalte Matt Damon på den røde løber i Hollywood.

Den 44-årige skuespiller har tidligere vist interesse i at vende tilbage som superagenten Jason Bourne, men det har hele tiden været et krav, at Paul Greengrass skulle stå for instruktionen.

Tidligere fælles projekter tæller The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum og senest Green Zone.

Nyheden betyder formentlig, at The Bourne Betrayal med Jeremy Renner som den beslægtede agent, Aaron Cross, er udskudt på ubestemt tid, da Universal Pictures næppe udsender to Bourne-film i 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

sikke en dejlig nyhed. Det virker til at Jeremy Renner også er interesseret i den næste film så hvis vi er heldig får vi dem begge at se. De tidligere film er alle velskrevet og med et godt plot så det skal de nok også klare ved denne.

Simon

Bourne's historie er jo afsluttet og han har fundet frem til, at hans sande identitet er David Webb.
På samme måde som Toy Story 3 var en klar afslutning på Andy's historie, så var Bourne Ultimatum en klar afslutning på Jason Bourne's historie. Endda i så høj grad at han holdt op med at være Bourne og istedet blev til David Webb.

Min reservation er, at der ikke er nogen klar måde at fortsætte med Matt Damon, som agent i stedet for familiefar og der derfor er grund til at arbejde meget grundigt med manuskriptet, da man meget nemt kan lave en dårlig og påklistret måde at bringe David Webb tilbage som agent. Han har ikke længere nogen personlig grund til at jage sin identitet.

Jacob

Kan godt forstå de satser på den sikrer hest, men gad nu godt se dem mødes, og få afgjort hvilket agent-program som er mest effektivt - måske Jeremy Renner dukker op i 'Bourne 4' ;-)

CINEMANDRUP

Endeligt bekræftet og jeg siger i den grad ja tak til endnu en omgang med Matt Damon aka Jason Bourne og instruktør Paul Greengrass.

Episk god nyhed for agentfilms enthusiaster. Og så endda nyheden på en trisk november mandag. Intet kan ødelægge denne dags dejlige humør efter så god en nyhed.

Kom så i omdrejninger Greengrass:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

28 minutter siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

9 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

9 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

14 timer siden
Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

1 dag siden

Aktive debatter