Cookie- og Privatlivspolitik
The Imitation Game vinder i Toronto

The Imitation Game vinder i Toronto

Benedict Cumberbatch-film på Oscar-kurs

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Toronto International Film Festival (TIFF) er netop overstået og hovedprisen People’s Choice Award gik til 'The Imitation Game'.

Filmen har Benedict Cumberbatch i hovedrollen som matematikeren Alan Turing, der knækkede Enigma-koden under Anden Verdenskrig, og endte med at betale en høj personlig pris herfor.

Overfor Cumberbatch ses bl.a. Keira Knightley, Matthew Goode og Charles Dance, mens nordmanden Morten Tyldum (Headhunterne) har instrueret. 

Det autentiske drama er nu godt på vej til en indbringende prissæson (læs: Oscar-nomineringer!), hvilket forrige TIFF-vindere som Shine, American Beauty, Precious, Slumdog Millionaire, The King's Speech, Silver Linings Playbook og sidste års 12 Years a Slave beviser. 

The Imitation Game får dansk premiere den 19. februar 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

The Weinstein Company har sendt mig en mail om at den har premiere udvalgte biografer (i USA) d. 28 november, det er hele 2,5 måned før den kommer til Danmark.

Heldigvis er det ikke alle film, som vi skal vente så længe på.

Tanjasl

Jeg tror bestemt den har gode chancer for at opnå en Oscar nominering. Den er samtidig en af de store film vi kan se frem til næste år!

Heidi

Mange anmeldere har ved TIFF kaldt The Imitation Game den nye The Kings Speach (Kongens store tale) og endda bedre end den, så jeg er helt sikker på, at både TIG og Benedict nok skal blive nomineret. Om filmen og han så vinder, det må tiden vise, men jeg er overbevist om, at en eller flere Oscar nomineringer er sikret.

Jeg glæder mig SÅ meget til at se TIG, jeg tager faktisk til London og ser den dagen efter den har biografpremiere (den er åbningsfilmen ved BFI Film Festival 8. oktober og bliver screenet i flere biografer da) i november. Jeg kan ikke vente helt til den danske biografpremiere i februar ;)

Jacob

Det ser lyst ud for det her historiske drama, og det kunne være helt fantastisk, hvis Benedict Cumberbath & co. gik hele vejen til næste års Oscar-uddeling :-)

Simon

Men en nominering til både filmen og Cumberbatch skal det nok blive til. TIFF er en stærk indikator på hvem der er spillere til den kommende prissæson, men Best Picture film som Argo og The Hurt Locker var f.eks. ikke med i Toronto.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HenrikSLarsenuser/299802
HenrikSLarsenuser/299802

Iflg. IMDB, udkommer filmen, i Danmark, d. 17/12 2020

15 timer siden
Anneuser/55936
Anneuser/55936

From Russia With Love er ikke på listen med selve sangen.

17 timer siden
VIPER

~Donnie Yen, Jet Li & Li Gong!
Did someone said kung fu!?!
....Interesting Disney!....Very interesting!

20 timer siden
anne

Ved afstemning af Music fra Bond film , har I da glemt at den gennemgående smukke musik er leveret af Louis Armstrong og ikke temasangen fra selve

20 timer siden
Jesper

Nr. 2 på min alltime best scifi bøger, mangler bare at Asimovs "Foundation" kommer til filmen :)

1 dag siden

Aktive debatter