Cookie- og Privatlivspolitik
The Imitation Game vinder i Toronto

The Imitation Game vinder i Toronto

Benedict Cumberbatch-film på Oscar-kurs

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Toronto International Film Festival (TIFF) er netop overstået og hovedprisen People’s Choice Award gik til 'The Imitation Game'.

Filmen har Benedict Cumberbatch i hovedrollen som matematikeren Alan Turing, der knækkede Enigma-koden under Anden Verdenskrig, og endte med at betale en høj personlig pris herfor.

Overfor Cumberbatch ses bl.a. Keira Knightley, Matthew Goode og Charles Dance, mens nordmanden Morten Tyldum (Headhunterne) har instrueret. 

Det autentiske drama er nu godt på vej til en indbringende prissæson (læs: Oscar-nomineringer!), hvilket forrige TIFF-vindere som Shine, American Beauty, Precious, Slumdog Millionaire, The King's Speech, Silver Linings Playbook og sidste års 12 Years a Slave beviser. 

The Imitation Game får dansk premiere den 19. februar 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

The Weinstein Company har sendt mig en mail om at den har premiere udvalgte biografer (i USA) d. 28 november, det er hele 2,5 måned før den kommer til Danmark.

Heldigvis er det ikke alle film, som vi skal vente så længe på.

Tanjasl

Jeg tror bestemt den har gode chancer for at opnå en Oscar nominering. Den er samtidig en af de store film vi kan se frem til næste år!

Heidi

Mange anmeldere har ved TIFF kaldt The Imitation Game den nye The Kings Speach (Kongens store tale) og endda bedre end den, så jeg er helt sikker på, at både TIG og Benedict nok skal blive nomineret. Om filmen og han så vinder, det må tiden vise, men jeg er overbevist om, at en eller flere Oscar nomineringer er sikret.

Jeg glæder mig SÅ meget til at se TIG, jeg tager faktisk til London og ser den dagen efter den har biografpremiere (den er åbningsfilmen ved BFI Film Festival 8. oktober og bliver screenet i flere biografer da) i november. Jeg kan ikke vente helt til den danske biografpremiere i februar ;)

Jacob

Det ser lyst ud for det her historiske drama, og det kunne være helt fantastisk, hvis Benedict Cumberbath & co. gik hele vejen til næste års Oscar-uddeling :-)

Simon

Men en nominering til både filmen og Cumberbatch skal det nok blive til. TIFF er en stærk indikator på hvem der er spillere til den kommende prissæson, men Best Picture film som Argo og The Hurt Locker var f.eks. ikke med i Toronto.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Miss Hearts

Erin Brockovich.

8 timer siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

9 timer siden
Marathon Max

Jeg syntes klart at O Brother, Where art Thou, er den bedste film fra året 2000.

10 timer siden
Astrid

Har selvfølgelig stemt på Blinkende Lygter. Det er ikke bare den bedste film fra 2000, men min over all yndlingsfilm.

1 dag siden
Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

1 dag siden

Aktive debatter