Cookie- og Privatlivspolitik
'Pride and Prejudice and Zombies' er endelig på vej

'Pride and Prejudice and Zombies' er endelig på vej

Skuespillere og instruktør på plads

Stem op!
3
Stem ned!
-3
(reset)

Filmatiseringen af Seth Grahame-Smiths 'Pride and Prejudice and Zombies' har langt om længe fået grønt lys og påbegynder optagelser til september.

Skuespillerne er fundet og bliver Lily James (fra TV-serien 'Downton Abbey'), Sam Riley (On the Road) og Bella Heathcote (Dark Shadows) i de bærende roller.

Burr Steers skal instruere. Han er kendt for 17 Again og Charlie St. Cloud, der begge har Zac Efron i hovedrollen, så måske den 26-årige High School Musical-stjerne kan få en rolle i filmen?

'Pride and Prejudice and Zombies' har haft en vanskelig undfangelse, og flere af Hollywoods største navne har været inde over, men har sprunget fra. Natalie Portman, Anne Hathaway, James McAvoy, Emma Stone, Blake Lively og Lily Collins har alle været på tale, men nu er et mindre kendt hold blevet hyret.

Crossover-historien, hvor Jane Austens klassiske roman 'Stolthed og fordom' blandes med zombier, er forfatteren Seth Grahame-Smiths speciale. Han skrev også forlægget til actionfilmen Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Pride and Prejudice and Zombies var oprindeligt planlagt til at få amerikansk premiere januar 2015, men det er næppe en realistisk dato, nu hvor optagelserne først starter til september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Hvor dybt kan man synke?
At gøre dén historie (Pride and Prejudice) til en zombie-film er langt under lavmål.
Pineligt.
Ynkeligt.
Sort humor eller ej, det er for ynkeligt.

dippegalantuser/922792

Hvordan bliver din oplevelse af Pride and Prejudice dårligere af at andre har en anden oplevelse med en ny udgave af den? Hvad bliver ødelagt, siden du kalder det "pineligt", "ynkeligt" og "langt under lavmål"?

Jeg forstår det ikke?

Zille

Bogen var jo genial, men det geniale lå i at den tog tykt pis på sig selv. Så vidt jeg kan forstå, så tog Lincoln-filmen sig selv dybt seriøst, og dét er et problem.

Hvis de er tro mod bogen og dens oprindelig stemning, så tror jeg det bliver en okay sjov tur i biffen.

Mikkel Poulsen

Længe har jeg gået og ventet på denne film jeg elsker Abraham Lincoln Vampire Hunter, nu har jeg ikke læst bøgerne men jeg er spændt på denne film håber den er god så den ser jeg frem til med glæde! :-)

Jacob

Set udefra virker det ret tamt, og hvis det er i samme dur som 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' springer jeg fra.

Helene Østergaard

Jeg tror bestemt ikke, at dette bliver et hit.
Normalt kan jeg godt nyde en god zombie film, men jeg synes, at denne idé lyder til at blive en plat film, der forsøger for meget.
Havde de nøjes med en film om zombier i tiden/perioden hvor "Pride and Prejudice" foregår, havde det nok været noget andet. Men synes ikke, at denne blanding lyder som noget for mig.
Personligt synes jeg heller ikke, at "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" blev en succes, så er bange for, at det er en fiasko der venter.

Men hvem ved, måske bliver man positivt overrasket??

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.