Cookie- og Privatlivspolitik
Plakatpremiere: Dannys dommedag

Plakatpremiere: Dannys dommedag

Rovdyrene angriber

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)

Brugerne har talt. Plakaten til 'Dannys dommedag' blev den sikre vinder af kino.dk's afstemning, hvor den endelige version løb med hele 55 % af stemmerne.

I filmen må teenagebrødrene Danny og William forskanse sig i deres kælder, da en ny race af rovdyr går til angreb og indtager deres hus. Skal de blive i kælderen eller lede efter deres mor, som måske er derude et sted?

Den danske spændingsfilm har bl.a. William Jøhnk Nielsen, Thomas Garvey, Lars Mikkelsen, Camilla Bendix, Peter Gantzler og Allan Hyde på rollelisten.

Dannys dommedag får dansk premiere den 9. oktober - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret.

Dannys dommedag

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

at de har valgt at tilføje "dyret" på plakaten alligevel. Lidt dumt, når jeg stemte på den fordi den ikke havde netop dette på plakaten, ligesom de to andre havde.

"I stemte på den her, jamen så giver vi jer den her i stedet for!" Haha, okay så. Men de tror vel at det sælger med den der grimme overdimensioneret kamæleon :P

Maria

Plakaten er vidst den jeg stemte på, så vidt jeg husker. Men den der titel altså, den irriterer mig stadig grænseløst. Kunne man ikke have fundet på noget der lyder mindre dumt?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.