Cookie- og Privatlivspolitik
Plakatpremiere: Dannys dommedag

Plakatpremiere: Dannys dommedag

Rovdyrene angriber

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)

Brugerne har talt. Plakaten til 'Dannys dommedag' blev den sikre vinder af kino.dk's afstemning, hvor den endelige version løb med hele 55 % af stemmerne.

I filmen må teenagebrødrene Danny og William forskanse sig i deres kælder, da en ny race af rovdyr går til angreb og indtager deres hus. Skal de blive i kælderen eller lede efter deres mor, som måske er derude et sted?

Den danske spændingsfilm har bl.a. William Jøhnk Nielsen, Thomas Garvey, Lars Mikkelsen, Camilla Bendix, Peter Gantzler og Allan Hyde på rollelisten.

Dannys dommedag får dansk premiere den 9. oktober - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret.

Dannys dommedag

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

at de har valgt at tilføje "dyret" på plakaten alligevel. Lidt dumt, når jeg stemte på den fordi den ikke havde netop dette på plakaten, ligesom de to andre havde.

"I stemte på den her, jamen så giver vi jer den her i stedet for!" Haha, okay så. Men de tror vel at det sælger med den der grimme overdimensioneret kamæleon :P

Maria

Plakaten er vidst den jeg stemte på, så vidt jeg husker. Men den der titel altså, den irriterer mig stadig grænseløst. Kunne man ikke have fundet på noget der lyder mindre dumt?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

13 timer siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

14 timer siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

14 timer siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

14 timer siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

18 timer siden

Aktive debatter