Cookie- og Privatlivspolitik
Fra 'En flænge i himlen' til 'Vampyren Lestat'

Fra 'En flænge i himlen' til 'Vampyren Lestat'

Josh Boone skal måske instruere den kommende Anne Rice-filmatisering

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Universal har opkøbt rettighederne til Anne Rices bogserie 'The Vampire Chronicles', der følger den excentriske vampyr Lestat gennem flere århundreder.

Ifølge The Wrap er manden, der skal instruere den nye vampyrfilm, nu fundet. Intet er blevet bekræftet, men sitet påstår hårdnakket, at Josh Boone har sagt ja til opgaven.

Boone har netop haft stor succes med filmatiseringen af John Greens En flænge i himlen, og skal snart i gang med at instruere Stephen Kings 'The Stand', der planlægges til at udkomme i 2016.

Får Universal sin vilje, bliver Rices 13 bøger til en ny mørk franchise, der formentlig starter ud med bog to og tre, 'The Vampire Lestat' og 'Queen of the Damned'. Således slipper man for at genindspille Neil Jordans vellykkede og populære Interview with the Vampire (1994), hvor Tom Cruise spillede den legendariske vampyr.

Premieredatoen for den kommende Anne Rice-film er stadig ukendt.

Hvem kunne efter din mening være en god Lestat?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peruser/695044

Det bliver simpelthen godt, bøgerne er gode men kan indimellem godt være lidt lange i spyttet. Vedr Tom Cruise som du skriver Jan, så bliver vampyrer jo ikke ældre....(-:

jan

Du har jo fuldstændig ret. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg tænkte der. Jeg fik vist ikke rigtig læst hvad jeg selv skrev.

jan

Hvis de alligevel ikke genindspiller Interview with the Vampire, som de heller ikke burde. Hvorfor ikke tag chancen med Mr. Cruise. Han spillede fantastisk i rollen og sammen med Brad Pitt, Antonio Banderas,Christian Slater og en meget ung Kirsten Dunst, blev filmen en klassiker efter min mening. Jeg har ikke læst bøgerne, så jeg ved ikke om Lestat er yngre i rollen som dem de vil filmatisere, men Mr. Cruise ligner så godt som sig selv samt han altid er i fantastisk form.
Han er det bedste valg og måske kan man få ham væk fra de dødssyge pc/fremtidsfilm.
Hvis jeg absolut skal pege på en anden, men stadig vil have en der minder om den figur Mr. Cruise har skabt, så er 2 bud som er lidt yngre: Matthew McConaughey og Christian Bale.

johnny

jeg har ikke læst bøgerne. men jeg er vild med Interview with a Vampire. syntes dog ikke Queen of the Damned var særlig god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

18 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter