Superfredag #5

Nyt om 'Avengers 2', 'Batman v Superman' og 'X-Men: Apocalypse'
Billede
(© Marvel)

- Vi ved allerede, at Lex Luthor (Jesse Eisenberg) kommer til at være en af skurkene i Batman v Superman: Dawn of Justice. Nu er fire flere blevet afsløret af Latino Review: Seriemorderen Victor Zsasz, gangsteren Morgan Edge, lejemorderen David Cain og lederen af et hold specialsoldater, Amanda Waller.

- Samme medie beretter også, at tre øvrige helte vil optræde i 'Batman v Superman'. Jason Todd, der bliver den anden Robin efter Dick Grayson, Kyle Raynor, som bliver Green Lantern (ligesom Ryan Reynolds Hal Jordan i den mislykkede filmversion), og endelige Caroline Keene Kelley, som hjalp Batman med at narre en fjende ved at klæde sig ud som Robin.

- Stehpen Amell har på sin Facebook-profil bekræftet, at han ikke kommer til at spille Green Arrow i 'Batman v Superman'. Skuespilleren er ellers kendt for rollen i TV-serien 'Arrow'.

- Skuespilleren Christopher Eccleston, der spiller skurken Malekith i Thor: The Dark World, har udtalt til MTV, at han næppe vender tilbage til rollen i en fremtidig Marvel-film.

- Marketingfolkene bag Guardians of the Galaxy har lanceret et nyt website, forklædt som en rejsehjemmeside. Desværre kan man ikke booke billetter til det store kosmos. Sitet hedder Galaxy Getaways.

- Bryan Singer har lagt et billede af hans udkast til manuskriptet til X-Men: Apocalypse online. Scenen er tydeligvis sat i det antikke Egypten, hvor The Four Horsemen nævnes, og vi må forvente, at filmens hovedskurk, En Sabah Nur, også befinder sig.

X-Men-manus

- Andy Serkis (Hobbitten: En uventet rejse) skal spille en lille rolle i Avengers: Age of Ultron. Det har han fortalt til Variety. Skuespilleren har fra starten af været tilknyttet storfilmen som motion capture-konsulent for Mark Ruffalo og James Spader for at  hjælpe dem med deres karakterer Hulk og Ultron.

- Edgar Ramirez (The Bourne Ultimatum) skal muligvis spille med i Doctor Strange.

- Der er kommet et nyt klip fra Sin City: A Dame to Kill For med en næsten ugenkendelig Jessica Alba. Se klippet her.