Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #5

Superfredag #5

Nyt om 'Avengers 2', 'Batman v Superman' og 'X-Men: Apocalypse'

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

- Vi ved allerede, at Lex Luthor (Jesse Eisenberg) kommer til at være en af skurkene i Batman v Superman: Dawn of Justice. Nu er fire flere blevet afsløret af Latino Review: Seriemorderen Victor Zsasz, gangsteren Morgan Edge, lejemorderen David Cain og lederen af et hold specialsoldater, Amanda Waller.

- Samme medie beretter også, at tre øvrige helte vil optræde i 'Batman v Superman'. Jason Todd, der bliver den anden Robin efter Dick Grayson, Kyle Raynor, som bliver Green Lantern (ligesom Ryan Reynolds Hal Jordan i den mislykkede filmversion), og endelige Caroline Keene Kelley, som hjalp Batman med at narre en fjende ved at klæde sig ud som Robin.

- Stehpen Amell har på sin Facebook-profil bekræftet, at han ikke kommer til at spille Green Arrow i 'Batman v Superman'. Skuespilleren er ellers kendt for rollen i TV-serien 'Arrow'.

- Skuespilleren Christopher Eccleston, der spiller skurken Malekith i Thor: The Dark World, har udtalt til MTV, at han næppe vender tilbage til rollen i en fremtidig Marvel-film.

- Marketingfolkene bag Guardians of the Galaxy har lanceret et nyt website, forklædt som en rejsehjemmeside. Desværre kan man ikke booke billetter til det store kosmos. Sitet hedder Galaxy Getaways.

- Bryan Singer har lagt et billede af hans udkast til manuskriptet til X-Men: Apocalypse online. Scenen er tydeligvis sat i det antikke Egypten, hvor The Four Horsemen nævnes, og vi må forvente, at filmens hovedskurk, En Sabah Nur, også befinder sig.

X-Men-manus

- Andy Serkis (Hobbitten: En uventet rejse) skal spille en lille rolle i Avengers: Age of Ultron. Det har han fortalt til Variety. Skuespilleren har fra starten af været tilknyttet storfilmen som motion capture-konsulent for Mark Ruffalo og James Spader for at  hjælpe dem med deres karakterer Hulk og Ultron.

- Edgar Ramirez (The Bourne Ultimatum) skal muligvis spille med i Doctor Strange.

- Der er kommet et nyt klip fra Sin City: A Dame to Kill For med en næsten ugenkendelig Jessica Alba. Se klippet her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeanne

Der er vel teknisk set 3, der så har spillet Robin.
Det blir jo afsløret at Joseph Gordon-Levitts rolle i 'The Dark Knight Rises' (Blake) mellemnavn er Robin, så han er vel en form for uofficiel Robin, da han aldrig 'arbejder' under navnet.

Horsi

Ja det ser ud til at blive tætpakket i Batman vs. Superman. Men jeg er ikke helt tilfreds, for hvis vi skal havde hovedskurken fra Superman hvor er Jokeren så? Hvad med de andre skurke i Gotham? Har de bare for pakket sig til et hjørne af Gotham som Batman ikke kan finde? Jeg er til gengæld glad for at man fortæller historien om Jason Todd. Mange glemmer/ved ikke at han var der efter Dick Grason men før Tim Drake. Han blev desværre slået ihjel af Jokeren da han blev banket adskillige gange med et hundeben i kranet.

CINEMANDRUP

Er du så færdig for en omgang info:-) Nu virker Dawn of justice også tætpakket og mange får deres debut rolle uden en egentlig oprindelseshistorie, så de bliver kastet ud på åbent hav og så må vi bare se om de kan svømme eller synker til bunds. Det skal blive spændende at se hvordan Zack Snyder holder tungen lige i munden.

Jeg kan endnu ikke mindes at der er kommet noget dårligt ud af en film når Andy Serkis har været ombord som motion capture. Hans unikke evne til at give hans animerede karakterer liv er så overbevisende, at han overstråler de egentlige stjerner i filmen og får mere mimik og følelser tilknyttet hans figurer. Når han er ombord ved jeg/vi, at dem han skal spille er i trygge hænder og animationen er i topklasse.

dippegalantuser/922792

...der selv laver Motion Capture. Han er konsulent på området, hvilket betyder at han rådgiver dem om det.

Jacob

Hvor skal man lige begynde? Jeg ved slet ikke om jeg skal grine eller græde over alle de helte og skurke som nu er tilknyttet Dawn of Justice, men hvis man syntes The Amazing Spider-Man 2 var tætpakket, så er det vist intet sammenlignet med Batman v Superman. Lad os håbe det hele flasker sig for Zack Snyder.

Det er vist ikke til manges ærgelse at Malekith ikke vender tilbage ;-)

Meget fint af Bryan Singer at vise det her udkast, men hvis man har set Days of Future Past er det ikke den helt store overraskelse.

Andy Serkis både som The Incredible Hulk og Ultron, og nu også en live action rolle - The Avengers er i gode og kyndige hænder. Så skal The Vision nok ikke animeres alligevel.

Jessica Alba - hot som altid :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

48 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her...
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

59 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

59 minutter siden
Anna

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

1 time siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

1 time siden

Aktive debatter