Cookie- og Privatlivspolitik
J.K. Rowling skriver ny historie om 34-årige Harry Potter

J.K. Rowling skriver ny historie om 34-årige Harry Potter

Sådan går det med Potter og vennerne

Stem op!
66
Stem ned!
0
(reset)

For syv år siden udkom bogen 'Harry Potter og Dødsregalierne', som havde en kortfattet epilog om, hvad der skete med de elskede karakterer efter begivenhederne i de syv bøger. Nu har forfatteren J.K. Rowling skrevet en kort historie, der uddyber denne epilog.

Hvis man ikke har læst bogen eller set filmen, skal man stoppe med at læse lige nu, men er man nysgerrig for at finde du af, hvad der efterfølgende skete med Harry, Ron, Hermione og de andre karakterer, er her et kort resume af Rowlings fortælling.

Historien er udgivet via forummet Pottermore, og man skal være registreret medlem for at læse den fulde fortælling, der er skrevet som en artikel af journalisten Rita Skeeter i hendes sædvanlige spidse stil.

Her er hovedpointerne:

- Genforeningen foregår ved verdensmesterskabet i Quidditch.

- Harry har fået et par grå hår i hovedet og et nyt ar på sit højre kindben, men bærer stadig sine runde briller. Han arbejder som Auror på tophemmelige missioner.

- Ginny er sportsreporter for The Daily Prothet.

- Harry og Victor Krum er stadig venner, og Krum spiller for det bulgarske Quidditch-hold, der deltager ved verdensmesterskabet.

- Ron arbejdede et par år for Ministeriet for Magi, men efterlod det for at køre det succesrige Weasleys Wizard Wheezes med sin bror George.

- Hvad de andre Weasley’er angår, så arbejder Charlie som dragetæmmer, Bill er stadig gift med Fleur, og Percy er leder for den magiske transportafdeling.

- Hermione er blevet leder af Ministeriet for Magis politidivision.

- Neville Longbottom er blevet lærer på Hogwarts, hvor han underviser i botanik. Han er gift med Hannah Abbott, som forsøger at blive ledende sygeplejerske på troldmandsskolen.

- Lune Lovegood har giftet sig med Rolf Scamander (barnebarn til Newt Scamander, som er hovedperson i de kommende spin-off-film 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'). De har to sønner.

- Teddy Lupin, Harrys 16-årige gudsøn, er lidt af en vildbasse og har et godt øje til Bill og Fleurs datter, Vicorie.

Der kommer ifølge Rowling ikke flere Harry Potter-bøger, men det gør heller ikke noget. Så længe hun giver en opdatering på de kære karakterer engang imellem, er det også fint.

Fantastic Beasts and Where to Find Them får premiere den 17. november 2016.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Nu kommer Harry Potter 8 så alligevel...

Kim

Nu har jeg godt nok ikke læst bøgerne, men når man ser filmen, 2. del af Dødsregalierne, så får man det indtryk, at noget måske er ved at spire mellem Neville og Luna, og jeg synes da også, at de to ville have været et passende par. Så jeg var egentlig lidt skuffet, da jeg læste, at de begge fandt andre i stedet ...men det er nok bare mig...

Christina

At der bliver skrevet en ny historie er en nyhed, men alle "hovedpointerne" har man altså kunne læse i ca. 7 år... Ingen ny info hér. Stram op Kino (alt ment vel, holder af jer alligevel) ;)

Mikkel Poulsen

Dejligt og høre noget til Harry Potter og hans venner, men ærgeligt der ikke kommer flere bøger øv det skal have sin ende jeg elsker og savne flere Harry Potter bøger / film fra J.K Rowlings side. R.I.P. Sirius Black. Lupus. Tonks. Cedric Diggory. Professor Dumbledore. Professor Snape Professor Skrækøje Dunder. Colin Creevey. Fred Weasley. Kentauren Firenze. Dobby. Og Ministeren Rufus Scrimegeour fra HP7 del 1 og hvem der eller nu er faldet i Harry Potter bogen når ja. Professor Quirrel fra De Vises Sten, jeg tror indelig ikke han var ond. Lord Voldemort ville jo indelig ha ham til og stæjle stenen så han kunne give den til ham og få evig liv!

Mickey

Læste for lidt over et år siden, at J.K Rowling havde planer om at skrive en ny trilogi der omhandlede Harry´s forældre, og som skulle tage udgangspunkt i den første store krig imod Voldemort.

I denne skulle også Snape, Sirius Black, Hagrid, Dombledore, Remus Lupin, Alistair Murdeye, og de andre fra fønixordenen, være med.

Nogle der ved om dét stadig bliver til noget?? Så vidt jeg husker, så sagde J.K Rowling på dét tidspunkt at hun ville blive færdig med den første bog engang i 2014....

Signe Lausen

Hej Mickey

Det ville være fantastisk at høre den detaljerede historie om den oprindelige Fønixorden, men Rowling har meldt ud flere gange, at hun ikke vil skrive flere bøger fra Harry Potter-universet.

Er det måske den her ret overbevisende Aprilsnar-artikel, du har læst? http://www.elephantjournal.com/2013/04/j-k-rowling-to-release-new-harry-...

Venlig hilsen Signe, kino.dk

Maggie Smith

For pokker, det her kan kun blive godt! Det er meget længe ventet.

Jacob

Er godt tilfreds med det her, fremfor flere decideret Harry Potter bøger. Det mest interessante er faktisk det med Luna Lovegood og Rolf Scamander, da det må sige lidt om handlingen i Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.