Cookie- og Privatlivspolitik
Agurke-nyt!

Agurke-nyt!

Blandede grøntsager fra sommerkassen

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sommerferien påvirker mængden af de helt store nyheder fra filmens verden.

Bevares, Comic-Con er lige om hjørnet, og næste mandag kommer der både en Hunger Games- og Hobbitten-trailer, men i dag ser det lidt anderledes ud.

Vi har kigget diverse filmsites i krogene og samlet til bunke.

  • Flere instruktører er tossede med manuskriptet til den alternative science fiction-film ’Moonfall’. Ifølge geektyrant.com er Darren Aronofsky særligt interesseret, og instruktøren skulle være et skridt foran konkurrenterne.
  • The Hollywood Reporter kan fortælle, at Sandra Bullock skal spille Brownie Wise. Vi kendte hende ikke, men hun viser sig at være kvinden, der gjorde Tupperware til det ultimative must i enhver husholdning.

  • Som tidligere nævnt skal Tolkiens liv filmatiseres, men nu ender det måske med to film om den berømte forfatter. Den første skal omhandle hans oplevelser under Første Verdenskrig, imens den netop annoncerede film vil fokusere på venskabet og rivaliseringen med kollegaen C.S. Lewis - manden bag Narnia-bøgerne. Simon West (Con Air, The Expendables 2) er, overraskende nok, tilknyttet som instruktør.

  • Den første trailer til Fifty Shades of Grey kan ses fra torsdag i denne uge. Beyonce har gode forbindelser (eller også er hun med på filmens soundtrack) og har allerede afsløret en ultrakort smagsprøve på Instagram.

  • Dagens uofficielle Star Wars-rygte kommer fra Badass Digest, der mener at vide en del om de første 20 minutter af ’Episode VII’. Det hele starter med et billede af Luke Skywalkers herreløse hånd, der stadig holder fast i lyssværdet, imens det brænder gennem atmosfæren for at efterlade sværdet på en ukendt ørkenplanet. Her bliver lyssværdet fundet af en deserteret Stormtrooper (som menes at blive spillet af John Boyega), der opsøger Han Solo og Chewbacca for at lære mere om dets oprindelse. Han Solo fortæller at sværdets ejer ikke er blevet set de sidste 30 år... Samtidig bygges et supervåben på en isplanet, der kan udrydde hele galakser. Vi regner med, at rygtet afløses af et nyt indenfor de næste par timer.
     
  • Angelina Jolie og Brad Pitt går sammen om en ny film. Det fortæller thewrap.com. Jolie skriver manus og instruerer dramaet ’By the Sea’, som ægteparret er fælles om at producere.

  • Endelig er Kevin Sorbo, der spillede Hercules i TV-serien fra 1995-1999, vred på den kommende Hercules. Han har nemlig ikke fået en gæsterolle i den nye film med Dwayne Johnson. ”Det er for dumt, at man ikke har givet mig en lille rolle. Publikum ville have elsket det”, proklamerer TV-stjernen, der over 111 afsnit slog sig løs om den mytologisk helt. 
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En god portion rygter til sommerferien, så jeg lige har noget at tygge på.

Filmatisering af J.R.R.Tolkien's liv har jeg set frem til. Jeg kan se fornuften i at strække den over to film, da første verdens krig fylder meget i Tolkiens liv og rivaliseringen med C.S.Lewis ligeledes er meget markant. Det skal i den grad blive spændende og med Simon West som instruktør håber jeg at den ikke bare ender ud i noget bulder og brag med film som Con Air og Expendables 2 bag sig.

Star Wars rygter er saftigt, for der kommer konstant spekulationer:-)

Kevin Sorbo har spillet Hercules ja, men det er er ikke ensbetydende med en billet som gæsteoptræden kammerat. Snup en tudekiks og lad egoet hvile lidt. Nye ansigter og forsøg skal til for at genvinde et nyt publikum.

Jacob

Med Hobbittens udvidelse fra to til tre film er det ikke underligt, at man vil gøre det samme med Tolkien filmene selvom der ingen direkte forbindelse er mellem de to. Forfatteren bag Midgård-miljøet vil næppe være begejstret, men for alle os der har en smule indsigt i hans liv er det glædeligt.

Det skal blive interessant at hører nærmere om der er hold i rygtet angående Star Wars, og hvis der bare er et gran af sandhed om det mon så Temuera Morrison, der spillede Jango Fett samt diverse kloner i prequel trilogien, på nogen måde blive indraget. For at omgås dette kunne man præsenterer, at andre har været værter som sidenhen er blevet klonet.

Og stik så Kevin Sorbo en tudekiks ;-)

Maria

Aww, stakkels Kevin Sorbo! JEG ville gerne have set ham i en gæsterolle - Hercules tv-serien så jeg fra start til slut mange gange som teenager, og sammen med Xena var det to af mine yndlingsserier fra den tid (og i for en kort periode også tv-serien med Hercules, de unge år, hvor Ryan Gosling også var lækker!).

Glæder mig til Fifty traileren på torsdag, det bliver spændende at se om den kan levere noget godt til os kvinder. ;) Og at Beyoncé muligvis skal have en finger med i spillet i forhold til soundtrack passer mig fint, selvom det måske nok rettere bliver hendes mand. Nummeret i teaseren er jo fra "Crazy in Love" som Jay Z har skrevet. Han gjorde et fint stykke arbejde med The Great Gatsby soundtracket, så han må gerne lege med her også. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ruth

Invitation til Seх Сlub -> http://kissia.club

5 minutter siden
Ruth

Hej! Jеg inviteгег dig til Seх Сlub > http://kissia.club

19 minutter siden
Ruth

Jeg ledеr еfter sex, mеn vil du? Коm ind hеr --> http://kissia.club

20 minutter siden
Ruth

Нej! Venligst stеm рå mine егotisкe fotos рå min sidе - http://kissia.club

20 minutter siden
Ruth

Lокalе mødгe hаr bгug foг anonym SЕХ!
Bare besкеd оg bedе оm at kneррe!

http://kissia.club

21 minutter siden

Aktive debatter