Cookie- og Privatlivspolitik
Kan 'En flænge i himlen' leve op til forventningerne?

Kan 'En flænge i himlen' leve op til forventningerne?

#kinotur på månedens mest ventede film

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Vi inviterede en lille forsamling brugere ind til en #kinotur på John Green-filmatiseringen En flænge i himlen (The Fault in Our Stars) for at se, om filmen kan leve op til de tårnhøje forventninger.

Der blev snøftet højlydt, og lyden af Kleenex-pakker, der blev åbnet, gav genlyd i mørket. Men der blev bestemt også grinet, og publikums efterfølgende anmeldelser fremhæver især filmens fine balance mellem det sørgelige og det livsbekræftende.

Shailene Woodley og Ansel Elgort, der spiller de kræftramte elskende, bliver også rost - især sidstnævnte, der tydeligvis kæmpede imod en del fordomme hos bogens fans.

En flænge i himlen får premiere den 12. juni. Her er brugernes dom:

Philip P.
"Shailene Woodley og Ansel Elgort er castet perfekt til filmen og efter er par scener med dem, var jeg ikke tvivl om at de passede perfekt sammen. Historien er fantastisk, filmen indeholder både smukke og forfærdelige momenter, og så går det lige i hjertet og skaber… En flænge i hjertet!"
(5 stjerner)

Siff
"Efter denne her tur kan jeg da i hvert fald bekræfte, at mine tårekanaler virker. Fantastisk film som ikke bare er rørende, men også humoristisk på sin egen charmerende måde."

Crulie
"Normalt ville jeg som fyr ikke gå ind og se et romantisk drama, men den her er noget helt særligt. En tankevækkende film, der har noget på hjerte, og som ikke kun er hjernedød underholdning. Jeg vil også ærligt sige, at jeg fik tårer i øjnene. Jeg vil anbefale alle, der er ude efter noget udover det sædvanlige, at tage den tur i biografen. Den er noget helt specielt, og ender sikkert på min top 10 over de bedste film i år."
(6 stjerner)

Emma
"Det er en af de bedste filmatiseringer, jeg har set! Det er lang tid siden, at jeg har læst bogen, men som jeg husker den, var der ikke én eneste scene, der manglede. […] Der var en fantastisk stemning i salen, da alle græd og grinte på de samme tidspunkter. Vi blev alle skubbet ind i en følelsesmæssig boble, og den er langt fra 'klam' eller 'for meget', for filmen er virkelig en øjenåbner for alle, der ser den."
(6 stjerner)

Camilla
"Kan med store glæde sige, at den levede op til alle forventninger. […] Scenerne og de forskellige monologer var som taget direkte ud af bogen, hvilket gjorde filmen endnu bedre. […] Både Ansel Elgort og Shailene Woodley klarede rollerne som Augustus og Hazel Grace så utrolig flot."
(5 stjerner)

Kristine
"Filmen mindede mig om, hvor sjov bogen også er, og jeg grinede op til flere gange. Selvfølgelig fik jeg også stortudet hele vejen igennem filmen, for alle de seriøse scener bliver også spillet ekstremt godt og meget livagtigt. […] Jeg må nok indrømme, at jeg synes, at filmen hælder lidt mere til kvinder end mænd, hvorimod bogen var mere egnet til begge køn. Når det er sagt, tror jeg stadig, at der er mange fyre, der også vil synes, at den er rigtig god."
(5,5-6 stjerner)

Mika Christina
"Filmen var fantastisk! […] Alt i alt syntes jeg, at der var flere grin end tårer fra min side. Jeg fik lidt tårer i øjnene på de sørgelige tidspunkter, men de har kommet SÅ mange gode og sjove linjer og scener ind i filmen. Desuden græd jeg ikke, da jeg læste bogen, så det kan måske være forklaringen på, hvorfor jeg ikke græd til filmen."

Christina
"Gud hvor var den god. Jeg troede ikke, jeg ville græde, siden jeg ikke gjorde det, da jeg læste bogen, men jeg tog fejl. Jeg græd dog ikke lige så meget som de andre, som var også inde og se den, men der kom da mange tårer. […] Jeg var positivt overasket over hvor meget, de havde taget med."
(5 stjerner)

Liz
"Filmen kom til at fremstå som en pigefilm, hvilket er ærgerligt. […] Med det sagt har John Boone formået at skabe en vidunderlig overgang fra bog til film, og fans af bøgerne vil bestemt ikke blive skuffet. Som helhed kommer meget af John Greens arbejde i bogen frem i filmen. Det er faktisk svært at finde et tidspunkt, hvor man følte sig snydt som læser."
(4,5-5 stjerner)

Julie
"Jeg har det med at blive skuffet, når jeg ser en filmatisering af en bog, som jeg har læst, men denne film er helt klart en undtagelse, da jeg virkelig synes, at filmholdet har fanget de vigtigste detaljer. De har specielt fanget stemningen og humoren i bogen utroligt godt. Jeg synes castet til filmen er fantastisk, og man kan slet ikke lade være med at blive forelsket i Ansel Elgort og i hans rolle som Augustus Waters."

Hold øje med #kinotur på vores Facebook, Twitter og Instagram-profil.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Theisuser/807630
Theisuser/807630

Hvor langt tilbage går denne liste?

40 minutter siden
Michaeluser/602568
Michaeluser/602568

Sæt de tal i relation til befolkningstallet da billetterne blev solgt, og så er Olsen Bandens salgstal endnu mere imponerende.

2 timer siden
Pelle

nu ser man jo heldigvis også fast & furious for vin diesel og crew..

så det går nok :)

21 timer siden
Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

3 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

3 dage siden