Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til Matthew Vaughns 'Kingsman: The Secret Service'

Trailer til Matthew Vaughns 'Kingsman: The Secret Service'

Colin Firth, Michael Caine og Samuel L. Jackson

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Instruktøren Matthew Vaughn er bedst kendt for vellykkede drengerøvsfilm som Kick-Ass og X-Men: First Class. Nu er han klar med endnu en hårdtpumpet film til målgruppen.

'The Kingsman: The Secret Service' handler om en ung ballademager (Taron Egerton), der bliver del af en super hemmelig agent-skole for kommende super-agenter.

Colin Firth er talentspejderen, der rekrutterer ham, mens Michael CaineSamuel L. Jackson og Mark Strong spiller større biroller.

Tegneserieforlægget er skrevet af Mark Millar - den samme mand, der stod bag 'Kick-Ass' og Wanted.

Kingsman: The Secret Service får premiere den 27. november 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
C.S.J.Falcon

Kingsman: The Secret Service trailerne tricker associationer til Morgan Freeman & Angelina Jolie i Wanted samt Al Pachino & Colin Farrell i The Recruit, men kicker samtidig "naiv to learn" elementer af humor fra agent ungdoms film som Alex Rider Stormbreaker ind i mixet på den virkelig fede måde.. En absolut must see nysgerrighed kategori film der helst ikke vil vente til en senere Blue Ray udgivelse..
007 filmene får, trods opløftende positiv fornyelse med Daniel Craig, tilsyneladende baghjul m.h.t indbegrebet britisk MI klasse af Colin Firth & Michael Cane samarbejde, mens Samule L. Jackson supplerer sin intelligent cool bad ass stil. Hvis de kan holde niveau af smart gadgets contra realistisk Act of Valor intens level action, vinder de min respekt i liga m. The Transporter og Fast and the furious filmene, hvad top suveræn humor/adrenalin underholdt angår.. Et strejf foretrukket frem for ren seriøs killer Matt Damon i Jason Bourne genre..

Dittepigen94

Det ligner en god gedigen spionfilm, men jeg tror ikke den nærmer sig James Bond, og ærlig talt heller ikke det de forsøger på ;-)
Den minder for mig umiddelbart meget om filmen Stormbreaker med Alex Pettyfer som kom for en del år siden efterhånden, men en film der ryger i min personlige "måske en biograftur værd" kategori.

Ann-Britt

Fed trailer. Kunne nemt trække mig i biografen.
MEN jeg er helt enig i, at man hurtig kommer til at tænke på Stormbreaker, som jeg vel og mærket stadigvæk ser med meget stor fornøjelse :)
Kan nu også vældig godt lide den neddæmpet engelske humor fra netop den slags film.

Gerri

Synes at det er nu på rid at have god film ;-)

Lukas

Yes, jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til den her film(top 3 for i år) det der mest gør mig på, at indtil for en måned siden havde jeg glemt alt om den, okay ikke helt, men jeg havde i mit hoved troet at den først kommer næste år.

Og lige som @Wayne så er Matthew Vaughn i top 3 over mine yndlings instruktør, jeg ELSKER Kick-Ass(som er min all-time yndlings film) og X-Men First Class, som jeg ser når jeg er i dårligt humør.

I can't wait........

Wayne

absolut favorit instruktører. Han laver desværre ikke så mange film - men når det endelig sker, så er jeg klar.

Ingen tvivl om at filmen har potentiale - og Vaughn skal nok levere, og det at Mark Millar har skrevet den, gør det ikke mindre spændende.

CINEMANDRUP

Jeg tror umiddelbart at denne film har mere at byde på end øjet lige fanger med den første trailer. Det så bestemt ikke dårligt ud og Matthew Vaughn kan sagtens give os action - det ved vi.

Virker som lidt xXx agtig med et nys af James Bond over sig, hvilket faktisk er et godt præmis. Filmen virker i al beskedenhed som noget der er set og forsøgt mange gange før.

Jeg skal nok få set filmen, uden tvivl, men det bliver nok heller ikke i biografen for mit vedkommende.

Jacob

Matthew Vaughn får frie tøjler med Kingsman: The Secret Service, men jeg tror umiddelbart jeg vil springe den over i biografen. Simpelthen fordi den ligner alt andet, og mange af de store stjerner virker bare gentagne i forhold til deres tidligere roller. Jeg synes dog stadigvæk at filmen ser rigtig god ud, men nok mere i forbindelse med foran TV'et.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.