Cookie- og Privatlivspolitik
Nikolaj Arcel skal instruere 'Flaskepost fra P'

Nikolaj Arcel skal instruere 'Flaskepost fra P'

Jussi Adler-filmene fortsætter med stærke kræfter

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Fasandræberne får premiere den 2. oktober med Kvinden i buret-instruktøren, Mikkel Nørgaard, bag roret endnu engang.

Men den tredje Afdeling Q-filmatisering 'Flaskepost fra P' bliver med en anden instruktør, nemlig Nikolaj Arcel (En kongelig affære).

Den Oscar-nominerede Arcel har allerede skrevet manuskriptet til de andre film om Carl Mørck, så valget er oplagt. Instruktøren har dog længe opholdt sig i staterne for at udvikle større Hollywood-projekter blandt andet gangsterdramaet 'Power of the Dog' og eventyrfilmen 'Fables' for Warner Brothers, så den nye opgave kræver, at han vender snuden hjemad for en stund.

Arcel lyder også selv ganske begejstret for udviklingen og får samtidig slået fast, at både Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares vender tilbage i de bærende roller:

- Jeg glæder mig helt vildt til at stå bag roret på 'Flaskepost fra P'. Det har været en fest at skrive de to første Afdeling Q-film for min gode ven Mikkel Nørgaard, som i øvrigt har forløst dem fremragende - ikke mindst ved valget af Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares som makkerparret Carl og Assad. De to herrer er intet mindre end fænomenale - og de er den primære grund til at jeg fik lyst til at prøve kræfter med thriller-genren endnu en gang, udtaler Arcel i en pressemeddelelse.

Flaskepost fra P får premiere ultimo 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg sender dig lige en flaskepost Nicolaj med ordene; Yes Sir i bedste Stuart Stardust ånd.

Er så glad for at du er ombord på det projekt - selvom du egentligt har været det helt tiden. Flaskepost fra P er en af mine personlige favoritter fra Jussi og denne film bliver blandt mine yndlings forventninger og nu hvor Nicolaj sidder tager styringen fuldstændigt er jeg Happy - og vi snakker happy i stil med Pharrel Williams' sang, hvor man nærmest danser rundt.

Jeg vil følge denne nyhed nøje og holde et vågent øje med dig Nicolaj. God vind herfra.

Jacob

... set Kvinden i buret, men med Fasandræberne skal det blive anderledes. Serien om Afdeling lyder til at have samme momentum som Millenium-trilogien havde, og den blev jeg ligesom mange andre svært begejstret for. Når Nikolaj Arcel overtager instruktørstolen er jeg da hellere ikke i tvivl om at det er den rette mand til jobbet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

1 dag siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

1 dag siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

1 dag siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

4 dage siden

Aktive debatter