Cookie- og Privatlivspolitik
Nikolaj Arcel skal instruere 'Flaskepost fra P'

Nikolaj Arcel skal instruere 'Flaskepost fra P'

Jussi Adler-filmene fortsætter med stærke kræfter

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Fasandræberne får premiere den 2. oktober med Kvinden i buret-instruktøren, Mikkel Nørgaard, bag roret endnu engang.

Men den tredje Afdeling Q-filmatisering 'Flaskepost fra P' bliver med en anden instruktør, nemlig Nikolaj Arcel (En kongelig affære).

Den Oscar-nominerede Arcel har allerede skrevet manuskriptet til de andre film om Carl Mørck, så valget er oplagt. Instruktøren har dog længe opholdt sig i staterne for at udvikle større Hollywood-projekter blandt andet gangsterdramaet 'Power of the Dog' og eventyrfilmen 'Fables' for Warner Brothers, så den nye opgave kræver, at han vender snuden hjemad for en stund.

Arcel lyder også selv ganske begejstret for udviklingen og får samtidig slået fast, at både Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares vender tilbage i de bærende roller:

- Jeg glæder mig helt vildt til at stå bag roret på 'Flaskepost fra P'. Det har været en fest at skrive de to første Afdeling Q-film for min gode ven Mikkel Nørgaard, som i øvrigt har forløst dem fremragende - ikke mindst ved valget af Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares som makkerparret Carl og Assad. De to herrer er intet mindre end fænomenale - og de er den primære grund til at jeg fik lyst til at prøve kræfter med thriller-genren endnu en gang, udtaler Arcel i en pressemeddelelse.

Flaskepost fra P får premiere ultimo 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg sender dig lige en flaskepost Nicolaj med ordene; Yes Sir i bedste Stuart Stardust ånd.

Er så glad for at du er ombord på det projekt - selvom du egentligt har været det helt tiden. Flaskepost fra P er en af mine personlige favoritter fra Jussi og denne film bliver blandt mine yndlings forventninger og nu hvor Nicolaj sidder tager styringen fuldstændigt er jeg Happy - og vi snakker happy i stil med Pharrel Williams' sang, hvor man nærmest danser rundt.

Jeg vil følge denne nyhed nøje og holde et vågent øje med dig Nicolaj. God vind herfra.

Jacob

... set Kvinden i buret, men med Fasandræberne skal det blive anderledes. Serien om Afdeling lyder til at have samme momentum som Millenium-trilogien havde, og den blev jeg ligesom mange andre svært begejstret for. Når Nikolaj Arcel overtager instruktørstolen er jeg da hellere ikke i tvivl om at det er den rette mand til jobbet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

1 time siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

3 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

3 timer siden
Oliver

Så når i siger de har fundet sine skurke er det faktisk stadig bare et skud i tågen?

9 timer siden
Johnny

Elskede Ben Affleck som batman der passet han pisse godt ind... Men han passet ikke på bruce wayne rollen men er spændt på den ny film

13 timer siden

Aktive debatter