Cookie- og Privatlivspolitik
Edgar Wright forlader 'Ant-Man'

Edgar Wright forlader 'Ant-Man'

Men hvem skal så instruere superheltefilmen?

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

I weekenden kunne Variety reportere, at instruktøren Edgar Wright har valgt at forlade produktionen af superheltefilmen 'Ant-Man'.

Ifølge udtalelser fra både filmselskabet Marvel og instruktøren selv skete bruddet på grund af kreative uoverensstemmelser.

Nyheden kommer som noget af en overraskelse, idet Wright har arbejdet på projektet i årevis, og han har skrevet manuskriptet sammen med Joe Cornish.

Skuespillere som Paul RuddMichael Douglas og Patrick Wilson står allerede klar til at træde ind på settet, men de må altså vente lidt endnu.

Marvel har allerede fundet en ny instruktør, men hvem det er, vides endnu ikke. Måske Iron Man-instruktøren Jon Favreau kunne erstatte Wright? Han har i hvert fald humor ligesom sin engelske kollega.

Ant-Man får biografpremiere den 16. juli 2015, hvis altså ikke instruktørskiftet forsinker planen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolajuser/1140585

Havde virkelig set frem til den her film. Er stor fan af Edgar Wright og tror virkelig han kunne have bragt noget nyt ig spændende til det ellers meget ensformige Marvel-univers. Selvom han har været med til at skrive den bliver det ikke det samme. Desuden bliver den sikkert omskrevet alligevel. Eller om ikke andet "rettet til". Det ville ikke undre mig i hvert fald. Typisk Disney/Hollywood...

CINEMANDRUP

Det tog ikke lang tid før Ant-Man fik en omgang insektspray og måtte ty tilbage til myretuen og gå i hi lidt, indtil der er fundet en ny instruktør.

Ærgerligt at Edgar Wright sprang fra nu hvor han har brugt så lang tid på projektet og så er det en ting som kreative uoverensstemmelser der giver Ant-Man et nyrehug - eller rettere sagt myrehug måske.

Såfremt det lykkes at få Jon Favreau ombord er jeg optimist, for manden forstår sig på superheltefilm.

Jacob

Superhelten Dr. Henry Pym er en spøjs karakter, men samtidig interessant som Edgar Wright var den rette mand til at bringe til live. Bruddet får mig til at tænke på Edward Norton, og jeg er virkelig ærgerlig over at Disney/Marvel og instruktøren ikke kunne finde fælles fodfæste. Det er lidt som om at når The Avengers franchisen skal hænge så perfekt sammen, så kvæler det måske den individuelle kreativitet for den enkelte film. Men sket er nu engang sket, og at få Jon Favreau tilbage i folden kunne være et plaster på såret. Bare ikke Shane Black der instruerede 3'eren.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

7 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden

Aktive debatter