/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
'Beverly Hills Cop 4' klar i 2016

'Beverly Hills Cop 4' klar i 2016

Axel Foley gør klar til comeback

Stem op!
2
Stem ned!
-2
(reset)

Paramount Pictures har hyret blockbuster-produceren Jerry Bruckheimer til at stå i spidsen for en ny film i Beverly Hills Cop-serien. Ifølge The Hollywood Reporter får Beverly Hills Cop 4 amerikansk premiere den 25. marts, 2016.

Bruckheimer producerede de to første Beverly Hills Cop-film i 1984 og 1987, og med den fjerde film er det planen at fokusere på filmseriens prominente hovedrolle, Axel Foley, spillet af Eddie Murphy.

Brett Ratner, der stod bag 2000ernes svar på Beverly Hills Cop, nemlig Rush Hour-filmene, er hyret som instruktør. Manuskriptet skal udarbejdes af Andre Nemec og Josh Applebaum, der også skrev Mission: Impossible - Ghost Protocol.
 
Er det en god idé at genoplive den kække politibetjent?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

1. Eddie Murphy's karriere kører ikke ligefrem, så alt der kan få ham tilbage er velkomment.

2. Ekstra salg af DVD boxe. En ny film i serien, giver mulighed for at sælge de andre, endnu en gang.

Jeg synes ideen er dødsdømt. For det første er Murphy slet ikke i den form, som den speedsnakkende betjent som han var engang - for det andet var Frækkere end politiet tillader III, virkelig en skodfilm i forhold til de to første.

bambiexplorer

...men jeg tvivler i den grad på at en videreførsel af den 'charmerende' 80'er stil på nogen måde vil kunne holde i dag. 80'erne var det årti hvor jeg for alvor begyndte at se mange film, men langt de fleste af de film jeg den gang syntes var vildt gode, virker i dag yderst bedagede og ofte meget 'corny'.

Mit råd vil være, drop det, med mindre at de finder på noget helt nyt og epokegørende. Spørgsmålet er så om Murphy kan løfte den opgave. Jeg tvivler! Hans storhedstid var i 80'erne, med 'Trading Places' og 'Beverly Hills Cop' (1) som hans absolut største bedrifter. De senere år har der godt nok været langt mellem snapsene :)

Anonymuser/0

Hvor meget ved man om plottet ??
Tidligere rygtedes det at Axel Foley's søn er hovedperson og at Eddie Murphy er med som supplerende rolle, men det er man måske gået væk fra.
Synes det med at genoplive eller lave sequels til 80'er klassikere er generelt en blandet oplevelse og Beverly Hills Cop 3 var da også en rimelig fiasko, så jeg ved ikke rigtig med dette.

Anonymuser/0

Elsker 'Frækkere end Politiet Tillader/Beverly Hills Cop-filmene', og glæder mig da helt sikkert til at se hvordan de vil kunne genskabe den rapkæftet humor, fesen men alligevel ret charmerende action da det var noget der var allerbedste i 80'erne. Men er spændt, og siger satme ikke "Nej" til at give den en chance!!!

S. Rico

Eddie Murphys humor og Beverly Hills Cop filmene er MEGET 80'er præget - og hører derfor bedst til i 80'erne.

En ny film vil enten falde til jorden og virke plat og kunstig, eller også skal der helt nye boller på suppen. Og i så fald vil mange fans ikke synes det er en rigtig Beverly Hills Cop film.

Det er med andre ord en loose-loose situation.

René Munch Nielsen

Det er fantastiske nyheder. Jeg læste om det på Imdb.com, men der var ikke helt vildt mange detaljer... Men det er fantastiske nyheder og jeg glæder mig til den kommer.

Aleksander

Normalt er jeg lidt emsy overfor at genoplive sådan film klassiker, men jeg tror den ku hen og blive en værdig 4 til serien. Et rigtig godt hold bag kameraet og en fremragende hovedperson i skikkelse af Eddie Murphy. Glæder mig til at høre hvem der også kommer til at medvirke i filmen!

Jacob

Med så stærke kræfter bag en ny Beverly Hills Cop har den en reel chance for at blive en succes.

CINEMANDRUP

Axel Foley skal i den grad genoplives i film nummer 4 i rækken.

3'eren var ikke en Axel Foley film værdig og forlod mig tilbage i sædet med en lidt kedelig fornemmelse i forhold til de to forgængere.

Nu hvor Bruckheimer er ombord på projektet er jeg mere fortrøstningsfuld, da han stod bag i de første to af slagsen og håber han kan levere samme stil som han plejer.

Har Murphy stadig den kække betjent i sig ? - selvfølgelig har han det. Han er jo født til den rolle. Go Murph

Rasmus

Jeg synes det er en genial nyhed. Nr 3 var så direkte imod alt hvad de to andre stod for at jeg længe har håbet på en ordentlig afslutning af serien- og jeg synes Murphy fortjener en chance til for storhed.
Men det bliver hårdt arbejde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

4 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

5 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

6 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter