Cookie- og Privatlivspolitik
Nye skuespillere til 'Batman vs. 'Superman'

Nye skuespillere til 'Batman vs. 'Superman'

Holly Hunter, Callan Mulvey og Tao Okamoto er ombord

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Henry Cavill vender tilbage som Superman, Ben Affleck debuterer som Batman, Gal Gadot er Wonder Woman, Jeremy Irons den nye butler, og Jesse Eisenberg springer ud som superskurken Lex Luthor.

Med andre ord... De store roller i Zack Snyders kommende 'Batman vs. Superman' ved at være på besat. Der er dog stadig plads til en del flere biroller, og i dag har Deadline føjet tre nye navne til rollelisten.

Holly Hunter samt Callan Mulvey (300: Rise of an Empire) og Tao Okamoto (The Wolverine) skal alle spille karakterer, der er helt nye i DC-universet.

Zack Snyder begrunder valget af Hunter, der i 1993 vandt en Oscar for sin stumme præstation i The Piano, med følgende udsagn:

- Holly har altid været en af mine favoritskuespillere. Hun er et enormt talent og er altid dragende at se på. Så da vi begyndte at skrive manuskriptet, valgte jeg at skrive en rolle specifikt til hende.

Batman vs. SupermanTao Okamoto og Callan Mulvey

Om det betyder, at Snyder også har special-designet rollerne til Mulvey og Okamoto, melder historien ikke noget om. 

Batman vs. Superman får dansk premiere den 5. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Er det bare mig der ikke kan se det eller hvordan? Jesse Eisenberg som Lex Luthor??

Ikke at jeg synes han er en dårlig skuespiller, men synes bare ikke rigtigt han passer ind i rollen som Superman's ærkefjende.

Jacob

Meget dygtige skuespillere, og frem for alt er jeg vanvittig nysgerrig efter hvem de skal være - helte eller skurke. Uanset om man kunne lide Man of Steel eller ej er holdet til fortsættelsen dygtige folk. Hvordan Batman vs. Superman vil ligge op til Justice League glæder jeg mig til at finde ud af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

10 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter