Gættede du 'Noa's åbningsweekend?

Så stor blev flodbølgen
Billede
(© UIP)

Darren Aronofskys bønner blev hørt, da instruktørens omdiskuterede bibelbasker Noa indtjente 43,7 millioner dollars i den amerikanske åbningsweekend.

De to brugere der kom tættest er: Anders Bjerg med et bud på 44,6 mio og Magnus Troels-Smith med et bud på 45 mio. Vinderne har fået besked via mail og kan hver se frem til at modtage et par fribilletter.

Tillykke til begge!

Du stadig kan nå at gætte åbningen til Captain America: The Winther Soldier.

---------------------------------------------------------------------------

Hvor mange millioner dollars indspiller 'Noa' i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 28. til og med søndag den 30. marts?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder hver især to fribilletter.

Weekendens endelige åbningsresultat kan ses her på siden tirsdag den 1. april, hvor weekendens nøjagtige tal vil være offentliggjort.

Det er første gang en Darren Aronofsky-film åbner i over 3000 biografsale, og det ligner bestemt også instruktørens mest kommercielle titel. Religiøse kontroverser eller ej.

Noa
 har premiere i danske biografer den 3. april.

Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er torsdag den 27. kl. 23.59.