Cookie- og Privatlivspolitik
Er Leonardo den rette Steve Jobs?

Er Leonardo den rette Steve Jobs?

Danny Boyle og Leo er måske Sorkins nye makkerpar

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Der er vist ingen tvivl om, at Leonardo DiCaprio er en karismatisk og talentfuld mand, men de færreste vil kunne se ligheden mellem skuespilleren og den forhenværende Apple-chef, Steve Jobs.

The Hollywood Reporter har dog netop afsløret, at Slumdog Millionaire-instruktøren Danny Boyle er Sony Pictures' nye favorit som instruktør, og at dennes førstevalg som Jobs er DiCaprio, der også medvirkede i Boyles 'The Beach' fra 2000.

David Fincher skulle oprindeligt have instrueret Aaron Sorkins manuskript, men forhandlingerne gik i hårknude, og det ser ud til, at Christian Bale, der var Finchers hovedrolle-favorit, også er røget i svinget sammen med den kontroversielle instruktør.

DiCaprios næste projekt bliver Alejandro Gonzáles Iñárritus dystre periodefilm 'The Revenant', og derudover er den snart 40-årige skuespiller på tale som selveste Theodore Roosevelt i en ny biografifilm.

Men hvad siger du? Er Leonardo DiCaprio et godt valg til at spille Steve Jobs? Eller har I også svært ved at se den tætbyggede skuespiller som den radmagre IT-guru?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Han har stor erfaring med at portrættere, og gør altid et overbevisende job.

Jeg er også en stor fan af Danny Boyle - men han har til gengæld ikke den store erfaring med den type film, så hvorfor vælge ham?

Jacob

Leonardo DiCaprio er på sin vis også en forvandlingens mester ligesom Christian Bale - f.eks. som FBI direktøren J. Edgar, omend det måske er en af de kedeligste film jeg har set. Jeg tror ikke der skulle være noget i vejen med at han skulle spille Apple-grundlæggeren, eller for den sags skyld at Danny Boyle skal styrer løjerne, men mere om publikum gider endnu en Steve Jobs biografi.

CINEMANDRUP

Da jeg hørte at Christian Bale var ombord på projektet blev jeg ret så glad, hvilket også var tilfældet med David Fincher som instruktør.

Trods skæve forhandlinger, hvor de røg af i svinget er jeg ret så optimistisk med Dicaprio som Jobs. Ligheden er måske ikke slående, men der er ikke det en god gang makeup ikke kan klare. Dicaprio er uden tvivl en erfaren skuespiller og en af de bedre og han kan sagtens levere en værdig Steve Jobs præstation.

Krydser finger for Leos nye Job:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Aggie

"Disney ønskede en 50/50-deling af udgifterne, mens deres værdifulde og travle producer, Kevin Feige, beholder sin konsulterende rolle.

16 minutter siden
Carl

Spider man er min lillebrors helt og hans helt store idol.

1 time siden
Benjamin

Nok har Far From Home indtjent mest af alle Spider-Man-film og Homecoming indtjente også mere end alle Sony-producerede Spider-Man-film, med undtag

2 timer siden
Lille frø

Jeg kan slet ikke forstå den kvindelige liste, jeg er ihvertfald ikke enig.
Cameron Diaz bør helt klart være på den liste. :P

4 timer siden
Rizzo

Nu havde de endelig fået styr på Spiderman og han var kommet med i Avengers og så vælter de skiderikker hele korthuset igen.

7 timer siden

Aktive debatter