Cookie- og Privatlivspolitik
Er Leonardo den rette Steve Jobs?

Er Leonardo den rette Steve Jobs?

Danny Boyle og Leo er måske Sorkins nye makkerpar

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Der er vist ingen tvivl om, at Leonardo DiCaprio er en karismatisk og talentfuld mand, men de færreste vil kunne se ligheden mellem skuespilleren og den forhenværende Apple-chef, Steve Jobs.

The Hollywood Reporter har dog netop afsløret, at Slumdog Millionaire-instruktøren Danny Boyle er Sony Pictures' nye favorit som instruktør, og at dennes førstevalg som Jobs er DiCaprio, der også medvirkede i Boyles 'The Beach' fra 2000.

David Fincher skulle oprindeligt have instrueret Aaron Sorkins manuskript, men forhandlingerne gik i hårknude, og det ser ud til, at Christian Bale, der var Finchers hovedrolle-favorit, også er røget i svinget sammen med den kontroversielle instruktør.

DiCaprios næste projekt bliver Alejandro Gonzáles Iñárritus dystre periodefilm 'The Revenant', og derudover er den snart 40-årige skuespiller på tale som selveste Theodore Roosevelt i en ny biografifilm.

Men hvad siger du? Er Leonardo DiCaprio et godt valg til at spille Steve Jobs? Eller har I også svært ved at se den tætbyggede skuespiller som den radmagre IT-guru?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Han har stor erfaring med at portrættere, og gør altid et overbevisende job.

Jeg er også en stor fan af Danny Boyle - men han har til gengæld ikke den store erfaring med den type film, så hvorfor vælge ham?

Jacob

Leonardo DiCaprio er på sin vis også en forvandlingens mester ligesom Christian Bale - f.eks. som FBI direktøren J. Edgar, omend det måske er en af de kedeligste film jeg har set. Jeg tror ikke der skulle være noget i vejen med at han skulle spille Apple-grundlæggeren, eller for den sags skyld at Danny Boyle skal styrer løjerne, men mere om publikum gider endnu en Steve Jobs biografi.

CINEMANDRUP

Da jeg hørte at Christian Bale var ombord på projektet blev jeg ret så glad, hvilket også var tilfældet med David Fincher som instruktør.

Trods skæve forhandlinger, hvor de røg af i svinget er jeg ret så optimistisk med Dicaprio som Jobs. Ligheden er måske ikke slående, men der er ikke det en god gang makeup ikke kan klare. Dicaprio er uden tvivl en erfaren skuespiller og en af de bedre og han kan sagtens levere en værdig Steve Jobs præstation.

Krydser finger for Leos nye Job:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 timer siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

6 timer siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

8 timer siden
Reneuser/318893
Reneuser/318893

"En 90'er-film fuckede fuldstændig med Johannes Lassens hjerne".

8 timer siden
Mariauser/558678
Mariauser/558678

Jeg ser i mailen at der står ny trailer til Tenet, så gik stærkt ud fra at traileren var en del af artiklen? Hvorfor er den ikke det?

9 timer siden

Aktive debatter