Cookie- og Privatlivspolitik
Se traileren til 'The Maze Runner'

Se traileren til 'The Maze Runner'

Fanget i labyrinten

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Nu er den første trailer til ‘The Maze Runner’ gået online, og der er elementer fra The Hunger GamesApocalypto og TV-serien ’Lost’ til glimt af Inception og de kødædende planter fra Nintendos Zelda-serie.

Filmen er baseret på James Dashners romanserie, og handlingen kan du blive langt klogere på, hvis du ser traileren nedenfor. Kort fortalt er det noget med en gruppe unge mennesker fanget i en livsfarlig labyrint.

Hovedrollerne spilles af relativt ukendte skuespillere som Dylan O'Brien, Kaya Scodelario og Will Poulter (fra den tredje Narnia-film og We’re the Millers).

The Maze Runner er instrueret af den debuterende instruktør, Wes Ball, og der er dansk premiere den 18. september. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Blev stor fan af 'The Hunger Games' serien efter at have set den første film, og hvem siger det ikke også kan ske igen. Det der især gjorde at jeg blev så vild med ideen, var den unikke historie og hvor meget den gav mening især når det kommer til underholdningsmæssigt, og det ser også ud til at 'The Maze Runner' har mlighed for det. Jeg er i hvert fald spændt!

Philip

Wow, en ny triologi om en sci-fi verden, der handler overlevelse i et slags "dødsspil", lyder det som noget vi kender i forvejen (Hunger Games)!

Jeg finder dog alligevel traileren interessant og er spændt på at se filmen, når den kommer til september

Nana

Yaay love Dylan O'Brien!!! Dejligt at se ham i noget mere! Glæder mig til at se den i biffen :D

Sara

"En dag på Egeskov slot" Hahahah, se dét er sjovt!

Christina

Traileren er helt fantastisk i min mening, siden det er helt præcist sådan jeg havde forstillet mig det meste af det imens jeg læste bogen. Det er en fantastisk bog/trilogi og jeg er helt sikker på det her bliver en fantastisk film. Castet er også bare helt fantastisk siden mange af mine yndlings skuespillere er med i den. Kunne ikke være gladere!

Mikkel Poulsen

Den går hen og bliver meget interessant / god alligevel at dømme ud fra traileren ser den enorm spændende epic ud, den har samme ligheder som The Hunger Games og Divergent samt Inception samt serien Lost. Jeg har aldrig hørt om bøgerne før så vidt jeg har kigget så kan jeg ikke finde dem på Dansk overhovedet, men ses det skal den da! da den går hen og bliver det nye for unge mennesker, sikkert også voksne!

dippegalantuser/922792

...så jeg hilser alt nyt velkomment. Remakes kan være fine, men det har i den grad taget overhånd de sidste 10 års tid.

Succesfulde bøger er altid blevet filmatiseret, ligesom succesfulde film nu også får bogserier. Sådan er synergien omkring film og bøger og sådan har det været i årtier.

Jeg tror at det her er en af de film, jeg vælger at se hjemme og ikke i biografen, men den har da interessante elementer. Og så kan jeg faktisk rigtigt godt lide at nærmest alle (både foran og bag kameraet) er rimeligt ukendte. Det betyder at jeg ikke er forudindtaget på nogen måde og det er nu engang rart en gang imellem.

Jacob

Jeg er ikke den store tilhænger af den filmgenre, der omhandler at udsætte unge for mere eller mindre fantasifulde udfordringer i en dystopisk fremtid. Mest af alt fordi jeg finder dem ligegyldige, ensformige og lidt træt af "baseret på den internationale bestseller" eller "den nye store saga". Til dem der ikke kan få nok - slå jer bare løs.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

22 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

5 dage siden

Aktive debatter