Cookie- og Privatlivspolitik
Meryl Streep styrer et nyt slags Hunger Games

Meryl Streep styrer et nyt slags Hunger Games

Første trailer til 'The Giver'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til filmatiseringen af Lois Lowrys ungdomsbog 'The Giver' er netop landet online.

Science fiction-filmen handler om den unge Jonas (Brenton Thwaites), der lever i et fremtidigt, tilsyneladende perfekt samfund, som har bandlyst menneskets største følelser ved at slette alle minder om smerte.

Jonas bliver udvalgt som en såkaldt "Receiver", der skal modtage og bære minderne fra den forhenværende Receiver, der nu er en såkaldt "Giver", og i overleveringen af minderne indser Jonas, at systemet bygger på mørke hemmeligheder.

Lyder det bekendt?

Der er uden tvivl stærke paralleller til de dystopiske fremtidsuniverser i Hunger Games- og Divergent-serien, men før du råber "endnu en efterligning!", så bemærk, at Lowrys roman er skrevet i 1993 - altså hele 15 år før Suzanne Collins' første bog om Catniss Everdeen.

Et andet bemærkelsesværdigt aspekt ved filmen er, at selveste Meryl Streep spiller samfundets overhoved, mens Jeff Bridges er den pensionerede Reciever.

'The Giver' er instrueret af Phillip Noyce (Salt), har desuden Alexander Skarsgård, Katie Holmes og Taylor Swift på rollelisten og får amerikansk premiere til august. Om filmen kommer til Danmark, er stadig uvist.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

"Lyder bekendt?" Nej undskyld, men ud fra den handling I har beskrevet, så lyder det altså ikke særlig bekendt! Det da en hel anden handling end både Divergent og The hunger Games?
Den lyder ret interessant - og vidst en man lige skal læse!

Stine

rigtig god, så hvis de kan ramme den i filmen, så kan det blive en rigtig interessant oplevelse i biografen.

Wayne

de har udstyret Meryl Streep med :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.