Cookie- og Privatlivspolitik
10 spilfilmatiseringer på vej

10 spilfilmatiseringer på vej

Fra lejemordere til sure fugle

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Need for Speed ræser ind i biografen i denne uge og er blot nyeste af en lang række filmatiseringer af computerspil. Snart vil endnu flere dukke op.

Vi guider til de planlagte spilfilmatiseringer og giver en status på, hvor langt fremme de er i processen, og hvem der er tilknyttet foran og bag kameraet.
 
Resident Evil 6 (2015)
Den femte Resident Evil-film fik ikke dansk biografpremiere, men i USA forstætter den mest succesfulde franchise baseret på computerspil. Det sjette kapitel var oprindeligt planlagt til amerikansk premiere i år, men er blevet rykket til 2015 pga. hovedrolleindehaveren Milla Jovovichs propfyldte kalender.

Resident Evil: Annihalation 


Assassin's Creed (2015)

Michael Fassbender er pt. det sikreste kort i filmatiseringen af det populære lejemorderspil, der blander fremtid og fortid. Manuskriptet udfærdiges af Scott Frank og Michael Lesslie, men der mangler stadig en instruktør, et filmhold og en hel skare af skuespillere.

Assassin's Creed


Ratchet and Clank (2015)

Rachet og hans robotven Clank bliver til animationsfilm med garanteret action og science fiction-humor. Filmen vil fortælle oprindelseshistorien om, hvordan de to titelkarakterer mødtes, og med instruktøren bag Turtles-filmen TMNT som tovholder, lover det godt for underholdningen. De fleste af stemmerne er desuden på plads, så filmen har direkte kurs mod biografsalene.

Ratchet & Clank


Warcraft (2016)

Det massivt populære online rollespil, der foregår i et fantasy-univers med orker, dværge, elvere og riddere, er på vej under Duncan Jones' kyndige instruktion. En række skuespillere er allerede bekræftet (deriblandt Paula Patton, Dominic Cooper, Ben Foster og Toby Kabbell), og man går helt sikkert efter at blive en arvtager til Peter Jacksons Tolkien-film.

World of WarCraft


Angry Birds (2016)

Krigen mellem rasende fugle og flæskefede grisebasser bliver overført fra håndholdt gaming til animationsfilm på det store lærred. Produceren John Cohen er tilknyttet, og han har erfaring med sjove familiefilm fra kioskbaskeren Grusomme mig 2.

Angry Birds


Sly Cooper (2016)

Firmaet bag 'Ratchet & Clank' arbejder også på en animeret filmatisering af deres smarte vaskebjørn, Sly Cooper. Lige nu ved vi ikke så meget om projektet, der dog har en tidlig og ret veloplagt trailer ude.

Sly Cooper


The Last of Us (??)

'
The Last of Us' er det seneste eksempel på et spil, hvis rettigheder er blevet indkøbt af et filmselskab. Taget zombie-spillets allerede filmiske historie og virkelighedstro grafik i betragtning synes det oplagt med en filmatisering, og medier spekulerer lige nu i, hvem der skal spille hovedrollerne som Joel og Ellie. Sam Raimi (Evil Dead) er tilknyttet projektet i en eller anden grad, og spilfirmaet Naughty Dogs kreative chef Neil Druckmann skal skrive manuskriptet.

The Last of Us


Agent 47 (??)

Danske IO Interactives 'Hitman' er en kæmpesucces som spil, men filmversionen oplevede ikke samme held. I hvert fald ønsker man ikke at fortsætte med Timothy Olyphant som Agent 47, og der bliver ikke tale om en ægte efterfølger, men derimod et reboot. Den nye, skaldede lejemorder med stregkoden i nakken spilles af Rupert Friend, mens Zachary Quinto (Spock i Star Trek-filmene) og Ciaran Hinds har biroller. Eftersigende er optagelserne til filmen i fuld gang.

Hitman


Splinter Cell (??)

Tom Hardy er super-sniger-soldat Sam Fisher i en kommende filmversion bygget over sneak-em-up-spillet 'Splinter Cell'. Manuskriptet udfærdiges af Eric Singer, som også skrev The International, og senest er Doug Liman blevet tilknyttet som instruktør.

Splinter Cell


Minecraft (??)

Warner Bros. har købt rettighederne til det storsælgende, sociale spil, og der spekuleres i, at filmselskabet ser et potentiale i Minecraft-universet lig succesen fra LEGO Filmen - Et klodset eventyr.

Minecraft

Dette var blot et udpluk af kommende film baseret på digitale spil, og der går næppe længe, før flere af slagsen bliver annonceret.

Men hvilke spil ville du helst se filmatiseret? 'Tetris'? 'Wordfeud'?

I første omgang kan man se med, når Need for Speed får premiere den 20. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter

Glæder mig som et barn til Ratchet & Clank stor fan af den serie og har kæmpe potentiale til at blive en god animations film. Fordi spillet i sig selv er nærmest en animations film :D

Tobias

Jeg håber ikke at den bliver overset i de danske biografer, men må være ærlig og sige at jeg frygter det lidt.
Ved det er et stykke tid siden at du har skrevet kommentaren, men jeg kan se at Kino ikke har lagt en trailer op. Så her et link til den hvis det skulle have interesse.
https://gabblegaming.com/preview/ratchet-clank-film-trailer.html

Peter

Jeg havde set traileren, og må sige at jeg stadigvæk syntes at den ser god ud. Tror desvære ikke at den får dansk premiere, men håber virkelig at den gør :D men tak for linket.

Mikkel Poulsen

Hvis de er på plads med hovedrollen Michael Fassbender som Desmond Miles / altair, ja så mangler de stadigvæk en tand andre skuespillere til filmen samt en instruktør. Jeg håber de når det og at den bliver som planlagt udgivet i 2015 August! der var også tale om Dante's Inferno filmatisering den fra 2010 til Xbox 360. Jeg håber også at de snart går i gang med optagelserne til den, da jeg elskede spillet og at det bliver Dante's Inferno bas ass in the Hell on the big screen!

Bo Mikkelsenuser/105403

Minecraft glæder JEG mig til meget!!!

Anonymuser/0

især til en 'Ratchet & Clank' og 'Assassins Creed' filmatisering, da de er 2 af mine favorit spil (især 'Ratchet & Clank' som jeg har spillet siden jeg var helt lille)! Tror også godt der kunne komme nogen gode handlinger ud af hver spil, er dog skeptisk over hvordan de vil kunne genskabe historien i 'Ratchet & Clank', det er jo bare historien fra det første spil, og jeg håber søreme ikke at de fejler for der er så stor en charme i det første spil (det som startede det hele) som bare ikke skal røres ved, men er spændt på det endelige resultat, og håber at jeg vil få mulighed for at se den på det store lærred herhjemme ellers er den det hver at tage til Amerika for at se!
Det kunne derudover også være fedt med en 'The Last of Us'-film, spillet leder fint op til flere sidehistorie undervejs perioden!

S. Rico

Jeg gad godt se de to første adventure spil med Tex Murphy blive til spændingsfilm. Jeg taler om de formidable:

- Under a Killing Moon og
- The Pandora Directive

Historierne er fantastiske, og filmene kunne blive til en blanding af drama, spænding, krimi, film noir og action.

Domie Homie

Fallout kunne være nice at se som film, og det samme med GTA, som nærmest er en film i sig selv :)

Rizzo

Gad godt se Left 4 dead, borderlands og dead island :D

Ruffy

De er godt igang med en Dead Island film ;)

Men ved ikke meget om den endnu. Udover den er igang med at blivelavet ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

15 timer siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

15 timer siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

1 dag siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

2 dage siden
Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

2 dage siden

Aktive debatter