'Splinter Cell' finder sin instruktør

Manden bag 'The Bourne Identity' skal takle Sam Fisher
Billede
(© Ubisoft)

Så sent som i går skrev vi om 10 kommende spilfilmatiseringer, hvoraf 'Splinter Cell' var en af dem. I dag er der nyt om filmen, og som Heat Vision kan berette, er instruktøren Doug Liman nu i de sidste forhandlinger.

Peter Berg (Lone Survivor) har ellers været på tale som instruktør til projektet, som har været i støbeskeen længe. Netop den langsommelige proces har fået Berg til at springe fra, men nu har Ubisoft fundet en erstatning.

Liman er kendt som instruktøren af den første Bourne-film og stod også bag Mr. & Mrs. Smith. Til sommer er han aktuel med Tom Cruise-filmen Edge of Tomorrow.

'Splinter Cell' har indtil videre Tom Hardy på rollelisten som Sam Fisher, hovedkarakteren i det spilunivers, som tæller otte spil, men også breder sig ud over en række romaner og tegneserier.

Fischer er tidligere Navy SEAL-soldat og nuværende del af Splinter Cell-programmet med speciale i tophemmelige missioner. Doug Liman virker med sin erfaring fra The Bourne Identity som den rette til at bringe Fisher til live på det store lærred.

'Splinter Cell' får ifølge de nyeste rygter premiere i 2015.