Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Star Wars-skurk?

Den nye Star Wars-skurk?

Skuespilleren næsten bekræftet - men hvem skal han spille?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Adam Driver har til daglig nok at se til med unge kvinders usikkerheder, problemer og seksuelle eskapader i TV-serien 'Girls'. Nu skal han måske spiller skurken i den kommende 'Star Wars VII'.

Ifølge Variety har hverken Disney eller Lucasfilm kommenteret på rygtet, men det er all over the place på internettet. Adam Driver er allerede på tale til en anden stor franchise, nemlig som Robin i Batman vs. Superman.
 
For Star Wars-fans er det dog umiddelbart mere interessant at finde ud af, HVEM Driver skal spille. For hvem bliver skurken i 'Star Wars VII'?
 
En ung, hemmelig lærling til Kejseren, som indtil nu har holdt sig skjult fra omverdenen? En reinkarnation af Palpatine eller Anakin Skywalker (Darth Vader)? Eller måske slet ikke en Sith? Nogle spekulerer nemlig i, om det bliver Grand Admiral Thrawn fra Timothy Zahns bogtrilogi, der skildrer tiden efter Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi.

Instruktøren J.J. Abrams har for vane at hemmeligholde den slags detaljer helt frem til premieren, som han fx gjorde med Benedict Cumberbatchs karakter i Star Trek Into Darkness. Lad gætterierne begynde!

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december.

Adam Driver kan næste gang opleves i Coen-brødrenes Inside Llewyn Davis, der får premiere den 6. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det evindelige slag mellem Jedi-Ridderne og Sith-Fyrsterne kan måske blive lidt trættende, og kampen mellem Grand Admiral Thrawn fra det tidligere imperium mod Den Nye Republik kunne være spændende. Men det bliver måske for politisk, hvilket prequel trilogien blev kritiseret for. Men er Adam Driver ikke lidt for ung til den rolle?

Anonymuser/0

Ray Park var 22 da fik rollen som Darth Maul.
Jo, han er måske en anelse ung, men de kan få ham til at se ældre ud.
Jeg håber krigen bliver mere militærisk, og mindre politisk.

Det kan være mere et militær oprør, end et politisk oprør.
Og modsat til de nye film, så skulle de bare gå til krigen med det samme, og ikke vente til sidst i anden film.

Jacob

Det hedder Star WARS, så forhåbentlig skruer J.J. Abrams op for hvad der kunne blive en fed borgerkrig. Men Benedict Cumberbath er også RYGTET til en rolle, og er han ikke gjort af et bedre materiale til Thrawn? Taget Adam Drivers alder i betragtning kunne han så ikke blive Han Solo og Prinsesse Leia's søn? Dark Empire trilogien, som Grand Admiral Thrawn jo er en del af, vender deres søn sig til den mørke side, for til sidst at blive dræbt af sin tvillingesøster - så vidt jeg husker. Men efter J.J. Abrams udtalelser om, hvor mange forkerte ting der huserer på nettet forholder jeg mig indtil videre i ro.

Anonymuser/0

Det kan være Benedict Cumberbatch er Thrawn, og Driver er en anden skurk.
Der har også været rygter om andre der kunne være Thrawn. For eksempel Hugo Weaving og Michael Fassbender.
Thrawn er den bedste skurk i EU(expanded universe), hands down. Der er også et par andre gode, for eksempel Revan, men han den bedste. Faktisk vil jeg sige han er den bedste karakter i EU.

Jacob

... være lidt mærkeligt, hvis Kejseren hemmeligt skulle have oplært en ny Sith-Fyrste - for der er altid kun Mesteren og hans lærling.

Anonymuser/0

Men han kunne jo have trænet en ekstra lærling til en plan B. Nogle gange er der en mester, hans lærling, og nogen gange er der også en sekundær lærling, til hvis den første lærling dør, men jeg håber nu stadig på Thrawn.

Jacob

Lige nu kører den helt store rygtemølle, og udover en premieredato har vi absolut intet at gå efter - vi ved ikke engang med sikkerhed hvem der skal være med. Så om Grand Admiral Thrawn skal lede Imperiet, eller Sith-Fyrsterne brygger på et nyt komplot bliver spændende at finde ud af.

Thomas Fenger

Jeg tror ikke det sker men ville gerne se Grand Admiral Thrawn i en Star Wars film- og så dog- ville også være træt af hvis hans evt. rolle i en ny SW film modsiger Tim Zahns Thrawn trilogi som er noget af det ypperste i Star Wars EU...spændende hvilken skurk vi får at se i 2015 :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

17 timer siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

1 dag siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

1 dag siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

1 dag siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

2 dage siden

Aktive debatter