Cookie- og Privatlivspolitik
Hovedrollerne vender tilbage i Avatar-efterfølgere

Hovedrollerne vender tilbage i Avatar-efterfølgere

Jake og Neytiri officielt bekræftet

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Hovedrolleparret fra James Camerons mega-blockbuster, Avatar, vender tilbage til de tre efterfølgere. Instruktøren James Cameron og filmselskabet 20th Century Fox bekræfter officielt, at Sam Worthington og Zoë Saldana skal spille med i hele Avatar-tetralogien.

Indrømmet, nyheden kommer ikke som et chok, og der er en vis agurketid at spore over den, men det er alligevel interessant, at Jake Sully og Neytiri kommer til at optræde i alle fire film. Hvor store, deres roller er, ved vi dog intet om endnu.
 
Stephen Lang, som spillede den gemene Oberst Quaritch i etteren, er også tilbage, selvom hans karakter måske ikke ligefrem lægger op til det. Men, som Cameron tidligere har udtalt, er det jo science fiction, og alt kan ske.

Avatar 2 får premiere december 2016, mens de to næste film følger i 2017 og 2018.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Philip

Selvom det ikke tidligere er blevet officielt bekræftet, så har vi jo vidst længe at både Sam & Zoë ville vende tilbage i deres roller Avatar...hvis filmene nogensinde kommer??

Nu hedder det sig at Avatar 2 kommer i 2016, altså næsten 7 år efter Avatar 1 var i biografen i 2009.
Kan James Cameron ikke tage sig lidt sammen og komme igang? Det ender med at Avatar 2 bliver en skuffelse både historie og box-office.

KOM SÅ IGANG JAMES!!!!

S. Rico

Og skuespillerne vil nå at blive 7-8 år ældre. Men det bliver næppe noget man kan se, da det jo mere er en animationsfilm end en spillefilm...

Jeg er dog helt klart trofast fan og skal se hele molevitten. Har lige genset Avatar og det var 3 timer i nydelsesland.

Line FS

Lad os da håbe på at de ikke er hovedroller i alle 4 film... kan sgu ikke lige se for mig, at det ville holde... Men altså fedt nok med de velkendte figurer!

Rizzo

Mega god nyhed at de ikke skifter dem ud, men at 2'eren først kommer i december 2016 er næsten ikke til at bære :(

Jacob

Avatar var en fantastisk 3D oplevelse, men historien er så banal at man helst ikke skal tænke for meget over det. Man laver en film med avanceret teknologi, der handler om at avanceret teknologi skal man holde sig fra - deri ligger et paradoks.

Kan dog sagtens se Oberst Quaritch tilbage i skurkerollen, for han kunne bare dukke op i en Avatar-krop - evt. med assistance fra Arnold Schwarzenegger, der jo rygtes til at komme med. Medmindre man måske først vil bruge ham i en af de senere efterfølgere. Lidt overrasket over at Jake Sully og Neytiri skal være med i alle fire, da Sigourney Weaver (Grace) har sagt 4'eren ville blive en prequel. Pandora rummer dog masser af materiale, og det blev bl.a. sagt at dets have skulle udforskes. Men nu har Jake jo ikke sin menneskekrop længere, så mon 2'eren skal hedde Na'vi?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.