Cookie- og Privatlivspolitik
'Batman vs. Superman' udskudt et år

'Batman vs. Superman' udskudt et år

Vi må vente længere på superheltefilmen

Stem op!
4
Stem ned!
-4
(reset)

Warner Bros. har udskudt premieren på den unavngivne Batman vs. Superman i et år - fra 2015 til en international premieredato den 6. maj 2016

- På grund af historiens komplekse visuelle natur skal filmskaberne have lov til at realisere deres vision til fulde, lyder det i en officiel udtalelse.

Udskydelsen har også givet grobund for fanspekulationer omkring, hvorvidt superheltefilmen skal optages i umiddelbar forlængelse af filmen om Justice League, men intet er bekræftet på denne front.

Den danske premieredato er ukendt, men forventes at ligge nogenlunde samtidig med den internationale premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jian

Og siger man ikke også at gammelt vin smager bedst?

Christian

... Jeg forventer ikke det store fra denne film. Jeg ville skære min ene arm af for at få instruktøren skiftet ud. Ud over det, så er det udemærket at den bliver udskudt, da det giver dem mere tid til at brygge tingene ordentligt sammen (hvis muligt). Men synes slet ikke de skulle have annonceret filmens 2015 udgivelse så hurtigt efter Man of Steel. Ingen grund til. Jeg HÅBER filmen bliver fed.

LDuser/932257

Det er vel fint nok, i det de får tid til at gøre det ordenligt. Hvilket tydeligvis også forventes af dem. Der er alligevel masser af film der kan ses, mens man venter.

Mikkeluser/609931

Det er måske os det bedste at få det hele til at hænge sammen at gi det hele mere tid og finpudsning.. så må vi se om det bære frugt i sidste enden :)

S. Rico

Det er en stor udfordring at få sådan en ambitiøs film til at fungere. Det kommer til at være umuligt at tilfredsstille alle fans. Så at de tager sig god tid til at få gjort det ordentligt er helt ok.

Jacob

Næsten smerteligt at Warner Bros. holder det tilbage om det lægger op til Justice League eller ej, selvom det er helt åbenlyst. Denzel Washington er desuden rygtet til Green Lantern. Forstår godt Zack Snyder & co. skal bruge et ekstra år på at finpudse projektet, og så slipper de for at kæmpe mod The Avengers: Age of Ultron.

Philip

Jeg har stadigvæk ikke fået set Man of Steel, så det at filmen er udskudt betyder ikke noget for mig.
Skal lige se om Man Of Steel overhovedet er en film for mig, da jeg har hørt fra flere at der var alt for meget action og intet ordentlig plot.

Maria

Jeg kan kun acceptere at den er blevet udskudt, hvis det betyder at de har finpusset manus og gjort filmen ūber-nice og at de filmer mere end én film på samme tid fordi de er ved at finde et JL-cast (vi har jo allerede Wonder Woman). :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

9 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

2 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden