Cookie- og Privatlivspolitik
3 gyser-trailers

3 gyser-trailers

Hvilken er klammest?

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Ingen af disse tre gysere er planlagt til dansk biografpremiere. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan skræmme livet af jer.

Til gengæld må I gerne fortælle os, hvilken af de tre film, der ser bedst ud.

God fornøjelse!

Oculus
Lille spejl på væggen der, hvorfor drypper du med blod? Der er dømt et Stephen King-agtigt plot, når producenterne bag Insidious fortæller om endnu en forbandet familie - denne gang bør de droppe al form for forfængelighed.

The Quiet Ones
Fra folkene bag The Conjuring og The Woman in Black kommer en ny historie inspireret af sande begivenheder om dæmoniske besættelser og de stakler, der forsøger at fordrive ondskaben.

Babadook
Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candy... Okay, vi tør ikke engang skrive det fem gange. Desværre har den enlige mor i 'Babadook' ikke set 'Candyman', og det udnyttes af en grum børnebogs-bussemand af værste skuffe.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

"Come play with us, Danny..."
7 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Philip

Jeg kan slet ikke holde ud og se Gyser film, så jeg springer bare over her

Maria

Har ikke forstand på gyserfilm, men med hensyn til den der "The Quiet Ones" så var det første jeg tænkte da jeg havde set traileren: "What The Fuck?"

Jian

Synes godt nok at "The Quiet Ones" ser dårlig ud... The Babadook ser faktisk okay interessant ud, men synes bare generelt at vi har set dem alle. Det er selvfølgelig svært at skulle finde på noget nyt især når det er gyser, men... det kan altid laves anderledes så det bliver nyt, og det har en af de tre film gjort, synes jeg.

Anonymuser/0

Syntes både Babadook (hold nu k***, en dum titel) og Oculus ser spændene ud. Babadook ser dejlig bleak og klaustrofobisk ud, og Oculus ser interresant ud visuelt. Plus at den har geek-idolerne Katee Sackhoff (Battestar Galactica) og Karen Gillian (Dr. Who) på rollelisten.

The Quiet Ones ser ret mærkelig og kedelig ud. Traileren mindede mig lidt om traileren til The Unborn. Tjekker den nok ud engang, men ingen hast.

Pil

Det glæder mig, hvor meget horror Hollywood spytter ud nu. Dog er ikke alt, af særlig god kvalitet. 2013 var dog rigtig god med både Evil Dead, The Conjuring og Insidious 2.

Og nu er der tre nye. Som Mikkel siger, det er ærgeligt at de ikke kommer i danske biografer, men det er ikke Kino's skyld. Så, alt i alt, det er dejligt med nogle gode gyser nyheder.

Oculus. Siger mig ikke det mindste. Alt ser fake ud, på den dårlige måde, og det gibbede slet ikke i mig. Den skal ses, men tror ikke jeg vil bruge penge på den. Man kan måske blive positivt overrasket, det håber jeg på.

The Quiet Ones. Dæmoniske gyserfilm ser vi utrolig, utrolig mange af. Ikke alle er af lige god kvalitet. The Conjuring, fra sidste år, knocked it out of the park, som én af de bedste horror film i mange år. Så.. er mistroisk, pga. alt det Paranormal-lol, de sender ud for tiden. Men traileren er faktisk okay, og med et fedt look og smukke detaljer. Så den skal uden tvivl ses.

The Babadook. For det første, weird navn til en figur.. og film. Det er længe siden vi har set en rigtig boogeyman/mand i skabet/under sengen af god kvalitet. Traileren er okay, og ligesom The Quiet Ones, har flotte detaljer og man bliver interesseret.

Den fedeste trailer? Én af de to sidste. Tror The Babadook tager prisen, med en millimeter. Er spændt på, om det er nogle gode film, da trailere ofte kan være misvisende. Se bare Texas Chainsaw 3D, som havde en fed gritty, gory trailer, men som var en gigantisk fiasko, og som ikke fortjener at bære navnet: Texas Chainsaw Massacre. Men jeg ser frem til nye gyserfilm.

Tak for info, Kino.

Mikkel Poulsen

Hvis de ikke er planlagt til Dansk premiere er de så planlagt til Dansk blu-ray / dvd udgivelse, så vi måske kan få lov til og se dem på et tidspunkt ? ;)

Stine Teglgaard

De kommer da helt sikkert på dvd, så du kan se dem således...

Men det er da trist, at du synes vi skal holde os fra nyheder om film der ikke kommer i biografen herhjemme.
Vi er jo et filmsite, der skriver om film generelt, så vi skriver om alt der kunne være interessant for filmelskere.

MVH Stine

Mikkel Poulsen

Det håber jeg da at de gør for især The Quiet Ones, har jeg da længdes efter og ville se siden jeg så teaser traileren. Og nu denne her official trailer for den!

Mikkel Poulsen

Det er for ringe synes jeg at de ikke bliver vist i DK men at de Amerikanske biografer for glæde af dem! :(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

6 dage siden

Aktive debatter