Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt interview: Lee Pace

Eksklusivt interview: Lee Pace

"Han er ikke ligefrem den mest nuttede elver."

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I efteråret mødte vi Richard Armitage, Luke Evans, Lee Pace og Martin Freeman i London. Du kan læse hele interviewet i den nyeste udgave af kino.dk-magasinet.

Hvad synes du selv om Thranduil?

Han er ikke ligefrem den mest nuttede elver. Og heller ikke den kærligste far for Legolas. Vi har forskellige syn på verden. Legolas bliver jo efterfølgende den, han er i 'Lord of the Rings', imens Thranduil fortsætter med at leve sit liv for lukkede døre. Det er en kompliceret konflikt mellem Legolas og ham. Jeg havde i øvrigt ikke drømt om, at jeg nogensinde skulle spille Orlando Blooms far. Men Thranduil er generelt ligeglad med, hvad folk mener. Han har været her længe. Han er 3.000 år gammel.

Personligt er jeg ikke uenig i hans beslutninger. Altså, dværgene er på vej til at vække en drage! Hvem ville ikke forhindre nogen i det. Men han er en gåde, og jeg opdager stadig nye sider af ham. Tolkien beskriver Mirkwood-elverne som mindre kloge og mere farlige end andre elvere. Thranduil er også én af de første elvere, som Tolkien beskrev.

Hvad glæder du dig mest til i den nye film?

Jeg har intet set af Beorn, og jeg er meget spændt på at se, hvordan han ser ud. Jeg ser også frem til, hvad der sker med Gandalf, efter han forlader dværgene. Og selvfølgelig alle Mirkwood-episoderne. Men du kender Peter Jackson... Minimalisme er ikke lige hans stil. Haha. Der er rigtig meget FILM på vej!

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark har biografpremiere i dag.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Glæder mig vildt til, at se Thranduil. Lyder som om han har godt styr på sin Tolkien, så en bedre mand til jobbet kunne man ikke finde. Er meget begejstret for hans krone, som er ulig noget andet. Selvom Legolas ikke er med i bogen, så binder det filmene helt fantastisk sammen. Og det giver dybde i begge karakterer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

1 dag siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

2 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

3 dage siden