Preview 2014 - Romantik

Guide til næste års romantiske film
Billede
(© 2929 Productions)

Udvalget af næste års film udgør en bred vifte af genrer. For at gøre det store udbud mere overskueligt, bringer vi over de næste par uger præsentationer af kommende film fra hver kategori. Du kan allerede læse om gyser- og adventurefilm og nu er turen kommet til romantikken. 
 
Filmåret 2014 byder på en række film, der på hver deres måde falder ind under den brede kategori ’romantik’. Her præsenterer vi et udpluk af nogle af disse film, der kredser om alt fra romantiske forviklinger, hævngerrige bedre halvdele til sorgramte forældre og komplicerede relationer.

Klik på titlen og læs mere om filmene.

Love, Rosie
I den lettere ende af skalaen har vi den romantiske komedie 'Love, Rosie'. Rosie og Alex er bedste venner, men da Alex og hans familie rejser fra Dublin til USA, rejses spørgsmålet om hvorvidt deres venskab vil overleve adskillelsen og afstanden, og om de vil sætte alt over styr for ægte kærlighed.

The F Word
Wallace og Chantry mødes til en fest og kommer godt ud af det med hinanden. Da Chantry allerede har en kæreste, beslutter de sig for at blive venner. Men det er ikke ligetil at navigere i følelserne og en romance mellem dem spirrer under overfladen.
 
The Other Woman
 
En kvinde opdager at hendes kæreste er gift med en anden kvinde. Hun slår sig derfor sammen med hans kone og planlægger hævn. Komedien fylder mere end romantikken i 'The Other Woman', hvor kærligheden er erstattet af to kvinders konspirationer.
 
Sex Tape
Også komedien 'Sex Tape' er en humoristisk film.
Dog er der ikke mange smil at hente hos ægteparret, der til deres skræk opdager, at deres private sexvideo er forsvundet. Snart indledes en hektisk jagt på at genfinde båndet med de intime eskapader.
 
The Immigrant
Med dette drama slås en mere alvorlig tone an. Filmen foregår i 1920erne, hvor den polske Ewa immigrerer til New York sammen med sin søster. De to kvinder bliver adskilt kort efter ankomsten, og da Ewa i sin desperate situation møder den charmerende men ondsindede Bruno, tvinges hun ud i prostitution.
 
Fifty Shades of Grey 
Filmatiseringen af den erotiske bestseller. Den litteraturstuderende Anastasia Steele indleder et seksuelt forhold til den smukke men forpinte milliardær, Christian Grey.
 
And So it Goes
En selvcentreret ejendomsmægler søger hjælp hos sin nabo, da hans søn afleverer sin datter hos ham. Pludselig står manden med ansvaret for sit barnebarn – en pige han ikke anede eksisterede.
 
Serena
Susanne Biers historiske drama foregår i det depressionsramte North Carolina og handler om forholdet mellem parret George og Serena Pemberton, hvis kærlighed bliver sat på prøve, da Serena aborterer og rammes af stor sorg.
 
Endless Love 
Genindspilning af dramaet af samme navn fra 1981. Den intense kærlighed mellem to teenagere udvikler sig til at blive en mørk besættelse. Det hæmningsløse forhold forstærkes kun af forældrenes forsøg på at holde de to unge fra hinanden.
 
Labor Day
Kate Winslet spiller en enlig mor, der tilbyder et lift til en såret fremmed mand. Snart finder hun og sønnen ud af, at manden er eftersøgt af politiet, men som den lille familie lærer manden at kende, vinder han langsomt deres sympati.