Cookie- og Privatlivspolitik
Ian McKellen som Sherlock Holmes

Ian McKellen som Sherlock Holmes

Som om Gandalf og Magneto ikke var nok

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Ian McKellen er allerede gjort udødelig som Gandalf i Ringenes Herre-filmene og Magneto i X-Men-filmene, men snart portrætterer den britiske skuespiller endnu en ikonisk karakter, nemlig Sherlock Holmes i filmatiseringen af Mitch Cullins roman 'Slight Trick of The Mind'.

Bill Condon (Dreamgirls), der snart er aktuel med Wikileaks-filmen The Fifth Estate, skal instruere dramaet, der følger Holmes som 93-årig i 1940erne, hvor han lever tilbagetrukket i Sussex.

Fortvivlet over sin aldrende mentalitet, tager Holmes til Japan for at søge midler, der kan fremme hans hukommelse. Der møder han sønnen til en gammel bekendt, der forsvandt sporløst i starten af krigen. Mødet bliver starten på endnu en sag for mesterdetektiven.

Dr. Watson er for længst død i fortællingen, men Cullins roman springer frem og tilbage mellem 40erne og 00erne, hvor makkerparret stadig var aktivt. Der er derfor mulighed for, at filmen også inkluderer en yngre version af Holmes og en helt ny dr. Watson.

McKellen og Condon har tidligere samarbejdet på Gods and Monsters (1998), hvor McKellen spillede Frankenstein-instruktøren James Whale.

Optagelserne til 'Slight Trick of The Mind' starter til april, 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Tager han til Japan.....?! 1940'erne?! Nå.... Synes det lyder ret mærkeligt. Og synes det lyder seriøst hollywood agtigt... Nå okay.
Jeg er stor Sherlock Holmes fan, og synes da det er interessant med alle de vildt gode og kreative fortolkninger, Men der er også de mindre gode og dem som er helt væk, og bare udnytter navnets popularitet og som jeg på ingen måde vil kalde for Sherlock Holmes. (*Host* Elementary *host*)

Men jeg synes, da jeg hørte om denne film først gang, at den lød meget interessant. Ian McKellen! Det kan jo slet ikke være dårligt! Og en ældre Sherlock Holmes, det jo noget vi ser alt for sjældent! Men synes, nu når jeg har læst hele artiklen her, at historien lyder ret latterlig og for søgt..

Cecilie

En ny Sherlock Holmes film, med gode skuespillere kan det blive spændende :-) Jeg skal i hvert fald se den.

Mathias

Ian McKellen kaster sig endnu en gang ud i en stor rolle, og hvis han bare spiller halvt så godt som han gjorde i "Ringenes Herre" og "X-Men", så kan det ikke gå helt galt.

Kathrineuser/143233

Det lyder virkelig spændende! Jeg giver ikke meget for den amerikanske Downey Sherlock - for meget action og for lidt detektiv/mysterie. Så dette projekt kan være en kærkommen luftforandring.

Generelt er det utroligt forfriskende at se mr. Holmes hevet ud af de victorianske omgivelser, som i den genial Sherlock serie (BBC)

Mere af det tak!

Jensuser/942969

Gods and Monsters er en fin film, så jeg tror der er gode chancer for at dette kan blive en meget seværdig film.

Mht Guy Ritchie/Robert Downeys Sherlock franchise, så tror jeg ikke denne film overhovedet vil appelere til samme publikum. Ritchies film er og bliver happy-chappy tju-og-bang, uanset hvor mange Victorianske kåber man hænger uden på.
Hvis tonen i denne film er som i Gods and Monsters, så vil denne film nok mere appelere til et mere voksent publimkum, som f.eks. dem der så og nød a Dangerous Method.

Kent

Syntes jeg at Benedict Cumberbatch, er den bedste Sherlock jeg har set.
Robert Downey Jr´s version er fin men for "Amerikansk" hvis man kan bruge sådan et udtryk.
Elementary har jeg set et par afsnit af og det syntes jeg godt nok er noget lort.

Jacob

Synes historien virker spændende, og en gammel udgave af Sherlock Holmes er en karakter jeg godt kan se Ian McKellen som. Eneste negative ting er, at det kan blive lidt noget rod når Robert Downey, Jr.'s version ikke er afsluttet. Det kan god markedsføring og ordentlige trailere afhjælpe. Men kan godt se projektet skal søsættes nu, hvis det skal være den kære Gandalf.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.