Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer - Need for Speed

Første trailer - Need for Speed

I feel the need...

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Computerspillet 'Need for Speed' (hvis første version udkom i 1994) har ikke meget historie, men handler til gengæld om hurtige biler og gadeløb.

Filmversionen skal selvfølgelig have andet end biljagter i 120 minutter. Derfor spiller Aaron Paul (kendt som Jesse Pinkman i TV-serien 'Breaking Bad') en mand, der bliver løsladt fra fængsel efter at være blevet snydt af en rig forretningsmand. Nu er han ude efter hævn...

Den første trailer er udkommet, og det tyder på, at Pauls karakter i actionfilmen er så langt fra junkien Pinkman i 'Breaking Bad' som muligt.

Need for Speed får dansk premiere den 13. marts 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ecilia

Iiiiih hvor jeg glæder mig.... Dagens bedste nyhed... :D Weeeeeee

Mikkel

Oh yeah, ser sgu godt ud. Havde frygtet noget i stil med Fast and the Furious-filmene, men det her ser da langt bedre ud. Fremstår som mere end blot den typiske drengerøvs film med hurtige biler og eksplosioner en masse. Tror der er langt mere kant over denne film.

gyldenløve

den ser mega fed ud helt klart en film der skal på listen

Anonymuser/0

Ikke hvis du spørger en del fra det kvindelige publikum ;)

Balleman1993

Ser ganske udemærket ud hvis man kan li hurtige biler og race, bliver spændende om de kan fange historien der har været i de forskellige spil i serien, selv om der ikke er så meget historie ud over at holde trykket på højre fod i bund og give den gas!
men tror aldrig at Aaron Paul vil blive den nye Paul Walker, det har Walker lavet for mange fast film til at han Paul nogen sinde vil kunne komme til, specielt efter at de har sagt at der kommer minimum en fast film mere.

Anonymuser/0

Aaron Paul er en dygtigere skuespiller, men er ingen ´prettyboy´ som Walker !!

Christian

Men jeg vælger til hver en tid Aaron Paul! Han har langt mere kant og er så meget mere karismatisk en skuespiller. Så med det sagt. Fuck prettyboy! Det har latterligt lidt betydning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

22 timer siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

2 dage siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

3 dage siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

5 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

5 dage siden

Aktive debatter