Cookie- og Privatlivspolitik
Benedict Cumberbatch rygtes til 'Star Wars VII'

Benedict Cumberbatch rygtes til 'Star Wars VII'

Fra 'Star Trek' til 'Star Wars'?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Hvis der er én film, der kan tiltrække tonsvis af løse rygter, må det være det syvende kapitel i Star Wars-sagaen. Nyeste ekko fra jungletrommerne fortæller, at Benedict Cumberbatch får en rolle i filmen. Det skriver sitet Film Chronicles.

Intet er bekræftet (endsige bakket op af navngivne kilder), og vi vælger at tage nyheden med et gran salt, men det virker nu alligevel ret oplagt at knytte Cumberbatch til projektet.

Instruktøren af den kommende Star Wars-film, J.J. Abrams, stod nemlig også bag Star Trek Into Darkness, hvor den britiske skuespiller havde rollen som skurk. Cumberbatch har bestået sin sci-fi manddomsprøve og er klar til at rejse til en galakse langt, langt væk.

Om han får lov til det, vil tiden vise. Og hvis han skal være med, hvad skal han så spille? Jedi-ridder? Sith-lord? Eller Han Solo og Leias søn?

Star Wars: Episode VII får premiere engang i 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heidi

Med det der allerede er i støbesteen for Benedict det kommende år, bl.a. optagelserne af "The Lost City of Z" (og der er rygter om han skal være med i filmen "Everest og i Gary Oldmans "Flying Horse" samt teater efteråret 2014 - hvilket vist er så godt som bekræftet) , så tvivler jeg desværre meget på, at vi får ham at se i Star Wars...

... men som stor Cumberbatch-fan, så ville det være en fornøjelse at se ham igen som total bad ass... han var brillant som Khan i STID :)

Line FS

Kunne være ret cool. Jeg elsker Benedict - så hvis de kunne få ham til at se rigtig ud i det univers ville det være super fedt!!

battleuser/922965

Han ville passe rigtig godt som en sith lord

Anonymuser/0

Jeg håber virkelig han bliver skurken. Der har også været været rygter om at Obi wan(Ewan McGrecor) og Kejseren
(Ian McDiarmid) vender tilbage som spøgelser. Måske kunne Cumberbatch blive lederen af en stor gruppe sith fyrster, det kunne være fedt.

Thomas

Det ville være super fedt, men jeg tør ikke tro på så løse rygter. Med så mange STORE film i støbeskeen til 2015, er der godt gang i rygtefabrikken. Det er flere gange om ugen at den og den skuespiller måske er tilknyttet den og den film, hvorefter det viser sig at være en and. Men Benedict Cumberbatch kunne blive en Badass Sith lord.

Otto-Mandias

Ville det nok være ret mærkeligt både at have instruktøren og (i min mening) hovedrollen fra Star Trek i Star Wars.

Anna Cæcilie

Jeg er meget stor fan af Star Wars. Jeg er meget stor fan af Benedict Cumberbatch. Så en blanding af de to ville blive en godheds-film. Men..

Jeg vil se det på imdb.com før jeg tror det. Umiddelbart virker der som om Benedict Cumberbatch har hænderne fulde.

Dinkouser/189732

Var helt og aldeles vild med hans præstation i Star Trek, håber Abrams giver ham rollen - forhåbentlig som antagonisten!

Jacob

Ville ikke overraske mig. Det virker som at der er gået prestige i løbet af de senere år, at instruktører og enkelte skuespillere udvikler et tæt samarbejde. At Benedict Cumberbatch og J.J. Abrams skulle følge trop virker naturligt. Kunne klart se ham som Han Solo og Leia's tvillingesøn, som ender med at gå over til den mørke side.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

21 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her...
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

31 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

32 minutter siden
Anna

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

32 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

33 minutter siden

Aktive debatter