Cookie- og Privatlivspolitik
2015 - Det store blockbusterår!

2015 - Det store blockbusterår!

Stem på storfilmen du ser mest frem til

Stem op!
33
Stem ned!
-1
(reset)

I et Hollywood-perspektiv ligner 2015 det største biografår i mands minde!
 
Disney har af samme grund udskudt Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales til et ikke nærmere defineret tidspunkt i 2016, og den voldsomme konkurrence er muligvis også årsag til, at Warner Bros. har valgt at booste Man of Steel-fortsættelsen med et skud Batman.

Spørgsmålet er så, hvilken af filmene du ser mest frem til? 

Vi præsenterer her 12 titler, der er oplagte Blockbuster-kandidater, og forneden kan du selv stemme på din favorit (listen er uden danske og animerede titler).
 
The Fantastic Four
Chronicle-instruktøren Josh Trank har fået til opgave at reboote filmserien om de fire fantastiske superhelte, Mr. Fantastic, The Invisible Girl, The Human Torch og The Thing. Det vides endnu ikke, hvem der skal overtage rollerne fra Jessica Alba, Chris Evans, Ioan Gruffudd og Michael Chiklis.
Premiere den 5. marts 2015.

The Avengers: Age of Ultron
I fortsættelsen til 'The Avengers' (2012) skal superheltegruppen bestående af Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye, Black Widow og Iron Man endnu engang redde menneskeheden - denne gang fra den onde robot Ultron (James Spader).
Premiere den 30. april 2015.

Jurassic World
Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) overtager instruktørtjansen på Steven Spielbergs populære franchise med den fjerde Jurassic Park-film, 'Jurassic World'. Filmen mangler stadig skuespillere, men plottet skulle eftersigende være udtænkt af Spielberg selv og indeholde store fortidsdyr...
Premiere den 12. juni 2015.

Assassin's Creed
Michael Fassbender skal spille computerspilshelten Desmond Miles, der finder ud af, at hans forfædre var frygtede lejemordere og derefter tvinges til at genopleve deres liv via maskinen "Animus". Filmen mangler stadig den resterende rolleliste samt en instruktør.
Premiere den 18. juni 2015.

Terminator
Den femte film om Cyberdynes futuristiske dræbermaskiner, eller cyborgs om man vil, skal instrueres af Alan Taylor (Thor 2) og er første film i en planlagt trilogi. Arnold Schwarzenegger er bekræftet til rollelisten, men filmen mangler stadig et decideret cast.
Premiere den 25. juni 2015.

ID Forever Part I
Der går rygter om, at fortsættelsen til 'Independence Day' (1996) udskydes til 2016, så filmselskabet kan markedsføre angrebet som et 20-års jubilæum. Indtil videre er Roland Emmerichs ’ID Forever Part I’ dog planlagt til at udkomme i 2015 - højst sandsynligt uden Will Smith ombord.
Premiere den 2. juli 2015.

Batman vs. Superman
Man skal have boet under en sten, for ikke at vide, at Zack Snyders fortsættelse til 'Man of Steel' bliver med både Batman og Superman. Ben Affleck har til manges protest fået jobbet som den mørke ridder, mens Henry Cavill vender tilbage som stålmanden.
Premiere den 16. juli 2015.

Ant-Man
Biokemikeren Dr. Hank Pym bruger sin seneste opfindelse, en gruppe sub-atomare partikler, til at skabe en formel, der kan ændre størrelsen på ting. En test på egen krop går galt, og i stedet udvikler han en måde at kunne komminkere med og kontrollere insekter. Marvel-filmen instrueres af Edgar Wright (Shaun of the Dead).
Premiere den 30. juli 2015.

 
Bond 24
Agent 007 vender tilbage i form af Daniel Craig, mens Ralph Fiennes, Ben Whishaw og Naomie Harris også genoptager deres roller, og Penélope Cruz introduceres til universet. Skyfall-instruktøren, Sam Mendes, er tilbage i sadlen, og nu venter vi bare på en titel, skurk samt et plot.
Premiere den 23. oktober 2015.

The Hunger Games: Mockingjay - del 2
Katniss Everdeen er stadig fanget i et dødspil, når den fjerde og sidste filmatisering af Suzanne Collins tre bøger udkommer. Jennifer Lawrence får denne gang modspil af nye navne som Julianne Moore og Natalie Dormer samt de sædvanlige Josh Hutcherson og Liam Hemsworth.
Premiere den 19. november 2015.

Star Wars: Episode VII
Den syvende Star Wars-film er den første i ny rum-trilogi, der foregår efter begivenhederne i 'Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi'. Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher er alle rygtet til at medvirke og J.J. Abrams (Star Trek) instruerer.
Premieredatoen afventes.
 
Warcraft
Instruktøren bag 'Moon' og 'Source Code' filmatiserer Blizzard Entertainments populære Computerspil 'World of Warcraft' (2004). Filmen produceres af Charles Roven (Dark Knight-trilogien), men man har endnu ikke hyret talentet til foran kameraet.
Premieredatoen den 17. december 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Aagaard

Skulle Justice League ikke også have premiere i 2015?

Joachimuser/192842

http://www.imdb.com/title/tt0974015/

først i 2017. så ikke ligefrem. det kan være den når at blive udskudt ydeligere. hvem ved.

Joachimuser/192842

Undtaget: The Hunger Games.

Daniel

For at være helt ærlig.. så ser jeg faktisk ikke frem til særligt mange af disse film.. De tre eneste film der ikke er efterfølgere eller reboots er jo Ant-Man og de to computerspil-film Warcraft og Assasins Creed. Så det er nok dem jeg bare nogenlunde frem til, pga. den mulige overraskelse at de er noget værd.

Dog skal der godt nok meget dårlig anmeldelser til for at holde mig fra Avengers 2, men det er nok mest fordi jeg stadig glæder mig til at se dem bevæge sig frem imod et fremtidigt møde med Thanos, selvom det er med små skridt.

Thanos.. holy cow. Tror ekstra scenen i Avengers 1 var den scene der fik mig mest op i stolen i hele filmen.

PS - hvor fedt at vi får mere Agent Coulson.. både på TV, men nok også i biografen.. Han er til dato min yndlings character i hele Avenger universet. Such a great guy. :)

Víctor

Jeg kan se jeg kommer til at leve af popkorn dét år!
Glæder mig bare vildt meget til at se:
1. James Bond
2. Hunger Games
3. Assassin's Creed
4. Star Wars
5. Jurassic World
6. Terminator

Det svarer til én film hver anden måned; så er det godt jeg har biozonen! xD

X

men vil der også godt se Warcraft

Star

nok mest star wars der kan komme mange flere film i frimtiden

Obadia

Glæder mig til at se dem allesammen, og tror nu ligesom flertallet på at Star Wars tager prisen. Men sikke et film år!

Kira

Star Wars VII! Og det kan simpelthen ikke diskuteres.

Jette

Det er jo næsten et umuligt valg at træffe men det må blive:
Avengers
Star Wars
Bond
Batman vs. superman
Jurassic park

Damn det bliver et fedt film år...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter