Cookie- og Privatlivspolitik
"Welcome to Battle School!"

"Welcome to Battle School!"

Harrison Ford byder velkommen i første klip fra 'Ender’s Game'

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Hvem ville ikke gerne lade sig hverve af selveste Han Solo (eller Indiana Jones for den sags skyld)?

Når man ser det første klip fra science fiction-filmen ’Ender’s Game’, kan man i alle fald godt forstå, at den unge Ender (Asa Butterfield) melder sig til Battle Schools ungdomstropper for at bekæmpe den galaktiske trussel. Harrison Ford er nemlig commander in charge

Ender’s Game får premiere den 28. november og har foruden Harrison Ford og Asa Butterfield også Ben Kingsley, Abigail Breslin og Hailee Steinfeld på rollelisten.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Philip

Endnu en fremtidsfilm hvor jorden er blevet angrebet af rumvæsener og derfor skal der en hær for at redde os næste gang.

Hvornår skriver Hollywood ikke noget mere originalt?

Et plus for at jeg alligvel skal ind og se den er at Asa Butterfield er med i den. Efter hans optræden i Hugo, så virker han til at være en lovende skuespiller, som vi sikkert kommer til at se i fremtiden.

Frederikuser/251128

Ender's game, blev skrevet i 1977 af en amerikaner, ved navn Orson Scott Card.

Katja

Det ser virkelig lovende ud. Det er mig stadig en gåde at denne bog ikke er nyoversat til dansk endnu, i forhold til den Hunger Games bølge der forlangte at alt blev oversat. Gode bøger som crappy bøger. ;) Men mon ikke det ændres til efteråret? Jeg håber da i hvert fald at Borgen redigerer den, udgiver den med nyt flot cover og beholder den originale titel denne gang. ;)

Traileren ser superfed ud - Er meget spændt på den. Synes de har holdt kortene forholdsvist tæt til kroppen og den har ikke fået nær så meget opmærksomhed som mange andre film til målgruppen. Håber det ændre sig lidt og at det bliver et brag af en film. Rollebesætningen lader til at være ret godt castet. :)

Amanda

skal det være.
Harrison Ford i en ny SciFi. Det glæder jeg mig til at se. Han er bare the top actor of all time, synes jeg. Og de nye unge. De er så super talentfulde alle 3. At se dem spille sammen med mister Ford, bliver interessant.
Mvh

Peter Wulffeld

Er fortiden meget skeptisk overfor alle sci-fi film, som kører i biografen for tiden, samt dem der er på vej.

Ligesom med superhelte-filmene, er jeg blevet godt træt af "heltene der altid vinder", som alle film fortiden er blevet til. Det er som om, man bestemt vælger disse film i de danske biografer, men skide vær' med det...

"Ender’s Game" ser rimelig lovende ud, og efter denne lille "smagsprøve" bliver det en film jeg skal se!

S. Rico

Bemærkelsesværdigt at både Asa Butterfield (den unge dreng der havde hovedrollen i Hugo), Hailee Steinfield (den unge pige der havde hovedrollen i True Grit), og Abigail Breslin ( den endnu yngre pige der havde hovedrollen i Little Miss Sunshine) alle nu skal være med i én og samme film.

Tre meget store talenter der hver især gjorde det helt fantastisk i deres respektive tidligere barne hovedroller. Og hvor to af dem endda blev Oscar nomineret.

Det bliver spændende at følge deres karierer. Især Hailee Steinfield tror jeg har potentialet til at blive en stjerne som Jennifer Lawrence.

Dennis

der er godt noget meget awesome SCI-FI for tiden i biograferne ... man kan sige at ja det er ofte såkaldte Tent-Pole film men hvis man går ind med de forventninger kan det sagtens blive en rigtig god oplevelse alligevel ... forhåbenligt :)

Russeluser/205095

Lader til at være endnu en effektfilm, hvor der ikke er så meget fokus på historien. Men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at glæde mig lidt til endnu en Sci-fi med Harrison Ford.

Filipuser/236208

Ender's Game er baseret på en meget rost science-fiction bogklassiker, som har fået fire efterfølgere. Så historien fejler intet forudsat at de følger bogen :)

rasmususer/732184

Ja den er baseret på en (god, syntes jeg) bog, og jeg har svært ved at se at den taktiske træning, og tankedannelser hos Ender blive filmatiseret. Dette tror jeg bliver en all-out hollywood cgi special effect film. For den oprindelige historie vil kede et biografpublikum til døde.
Frygter at den, som så mange andre film der bliver spyttet ud fra Hollywood nu, bliver offer for kvantitet frem for kvalitet.

Bare fordi bøgerne er klassikere/best sellers betyder ikke filmene bliver gode.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.