Cookie- og Privatlivspolitik
Klip #1 - Nymphomaniac

Klip #1 - Nymphomaniac

En æske chokolade...

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Det første klip til Lars von Triers næste film, 'Nymphomaniac', er blevet frigivet via filmens Facebook-side.

Klippet viser en scene, hvor hovedpersonen Joe (Stacy Martin) og hendes erfarne veninde B (Sophie Kennedy Clark) vædder om, hvor mange mænd de kan nå at forføre på en togtur. Og så er der noget med en æske chokolade. 

Meget mere ser vi ikke her, men man fornemmer tydeligt den "Trierske" stemning.

I vanlig Trier-stil er filmen delt op i otte kapitler, hvis titler kommer til at være følgende:

Kapitel 1: The Compleat Angler
Kapitel 2: Jerôme 
Kapitel 3: Mrs. H
Kapitel 4: Delirium
Kapitel 5: The Little Organ School
Kapitel 6: The Eastern & Western Church (The Silent Duck) 
Kapitel 7: The Mirror
Kapitel 8: The Gun
 
Nymphomaniac, der har en imponerende rolleliste bestående af bl.a. Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Jesper Christensen, Nicolas Bro, Mia Goth, Connie Nielsen, Uma Thurman, Jens Albinus, Jamie Bell og Willem Dafoe, får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Glæder mig. Er selv stor fan af von Trier, han er en dygtig instruktør, og hans film får en til at tænke, dog er jeg ikke vild med alle hans film, som med alle andre instruktører har han lavet både gode og dårlige film.

Jeg har det generelt sådan med von Trier, at jeg skal se hans film et par gange for lige at få formidlet alle indtrykkene. Det er selvfølgelig en smagssag om man kan lide hans type film, men jeg tror, at hvis man prøver at sætte sig ind i filmene, og glemme alle de b-film hvor man får præmissen (hvis man da ellers kan kalde den det) leveret efter fem minutter, så kan man komme til at værdsætte hans film og evner i langt højere grad.

Jeg kan ikke vente med at se von Trier i samspil med alle de her forskellige og interessante skuespillere.

PernilleSolouser/16711

Film for mig er underholdning og kunst! Det går i et. Om det er så fra Lars von trier til Adam sandler.
Om man så vil havde noget hjernedød action/komedie til at se film som udfordringer sig selv, så ser jeg hele film som generelt kunst.

Med hensyn til Lars von trier.. Det gode ved ham, er han deler vandene, om man kan lige hans film eller ej, han formår altid at skabe omtale..På godt elle ondt.. Den der grænse, med om han genial eller grænsen til gal. Derfor kan jeg godt lide ham, som film kunster, (For sjovt nok har jeg ikke set så mange af hans film, men jeg vil gerne, har bare aldrig fået det gjort ;)

Anonymuser/0

Nazisten har ikke lavet eneneste god film og Riget var også noget hø !!
Synes ´Ålen´ burde tage ham i hånden og sammen bør de hoppe i havet for aldrig at vende tilbage..
Utroligt at så mange skuespillere står i kø for at medvirke i hans latterlige skidt !!
- AHH !!
Det er lige gået op for mig at jeg bare er for dum til at fatte hans film...Tusind tak for indsigten, Kenneth ;)

The Moviemaster

jeg har aldrig været vild med Lars Von Trier, syntes han er flot visuel men trækker de smukke billeder ud så de bliver kedelige. Nu er jeg ikke meget til kunst film men sådan er vi så forskellige.

Men her syntes jeg der var noget visuelt fra hans side som jeg ikke har set før. Et af mine problmer med ham er at hans visuelle side er meget ens... lange takes af detaljerede billeder, som vil være fantastiske billeder eller takes... men når han trækker dem i Slow motion i 2 minutter så bliver det sku for meget.
Men her er der noget nyt, en fantastisk intimitet kameraførelsen giver og god dialog. Jeg begynder faktisk at se frem til hans film.

Og jeg vil gerne lige ha' lov til at sige:
HOLDA KÆFT! noget lort du kan lukke ud Kenneth, som du sætter det op hentyder du... nej fastslår du mere eller mindre at man er uintelligent hvis man ikke kan lide hans film, eller ikke forstår dem.

Jeg respektere andres smag, da der skal være plads til andre, men sådan nogen arrogante artsy typer er de værste, der mener at de er højre ranggede end andre mennesker fordi de er til "Kloge film" som ikke alle forstå.

Jokezuser/426720

Intelligens kan være én grund. Men jeg fastlår bestemt ikke det kun er pga intelligens, der kan være andre grunde.

Som jeg siger er hovedgrunden vores manglende kontakt med den højre hjernehalvdel, især her i Danmark er det lidt et problem og der er skam blevet lavet videnskabelige studier som beviser at folk er ude af stand til nyde bestemte ting i tilværelsen hvis de sætter deres tillid til det den venstre halvdel fortæller.

Der er også blevet videnskabelig studier på at mange film og tv-serier gør en "dummere", i den forstand at de lader deres tv-serier og/eller film "tænke" for dem, samt lader dem skabe bestemte slags billeder i deres hoved så de bliver mere og mere ude af stand til at tænke kreativt selv , at skabe originale billeder selv og derfor ikke kan sætte pris på rigtig kreativitet mere. Videnskabelige studier der beviser at pga film og tv så bliver deres hukommelse værre og værre, deres selvindsigt bliver forskruet og intelligensen tager sig også et dyk med årerne, jo mere du ser.

Man kommer til at forvente bestemte slags ting fra sit tv/film forbrug, alt efter hvad du har indoktrineret dig selv til at kunne lide at se i flimmerkassen og nytækning er kun okay hvis de bibeholder elementer som din indoktrinering kan lide.

Dette er dog ikke permanent. Man skal sådan set bare stoppe med at se tv og film i et længere stykke tid(eller spille computer, alt efter hvad dit stimulations junk er), læse en masse bøger og meditere en del, også er overfladen af problemet klaret(måske også de dybere lag, alt efter hvor dybt du meditere) Også kan du begynde at se film og tv igen og finder hurtigt ud af at din smag har ændret sig. Jeg købte den heller ikke helt i starten, men kastede mig ud i at eksperimentere med det alligevel og har bevist overfor mig selv at sandheden ligger der hvor den boks man tænker inde i ikke tillod en at gå.

Så når jeg snakker om intelligens, så snakker jeg ikke om det dine gener har givet dig, men noget du rent faktisk kan gøre noget ved selv... Det er derfor jeg er så provokerende i hvad jeg siger... Fordi grunden til folk ikke kan lide film som denne er et symptom på et problem de selv har skabt for dem selv og kan gøre noget ved. Det kan godt være de ikke ser det som et problem nu, men det bliver det med årerne.

Det skal så lige siges at man heller ikke skal sætte sin tillid til kun at tænke med den højre hjernehalvdel heller... Man skal skabe en balance mellem begge halvdele, så man kan finde ud af bruge begge i de rigtige situationer.

Kun at bruge den højre kan også skabe en del problemer.... Også skal det måske også lige siges at de fleste bruger begge halvdele, de bruger bare den ene mere end den anden og skaber ubalance - I Danmark er det oftest den venstre der bliver brugt mest - og den ubalance medfører de problemer som jeg har nævnt tidligere, samt en form for bias der ikke gavner nogen, heller ikke dig selv.

The Moviemaster

Jeg giver dig helt klart ret i at det er alt efter hvor åbensindet man er, men efter selv at ha arbejdet med film i nu over 4 år, så kan jeg ikke se hvad den højre hjerne halvdel skal ha noge som helst at gøre med om man kan lide kunst film eller ej.

Klart jeg følte mig også dummere, ja faktisk psykisk dårlig efter jeg havde set et kvarter af Jersey Shore eller enhver nyere Adam Sandler film, og hvis man udfordre sin hoved, med film og tv serier med mere dybde og subtext, hvor ikke alt er lige til, så bliver man mere skarp.

Igen den er en smagssag og ikke eller andet psykisk selvskabt problem hvis man ikke kan lide sådan nogle film.

Som sagt er jeg ikke selv stor Trier fan men har da nogle meget interessante film og den her begynder jeg at se frem til.

Man kan virkelig ikke komme og påstå at alle der ikke kan lide en bestemt slags film har sat sig selv i et psykisk bur.

Jokezuser/426720

Med undtagelse af Medea, Epidemic og alle hans kortfilm har jeg mere eller mindre set alle Trier's film.

Jeg elsker Melancholia, Dogville, Forbrydelsens Element, Breaking the Waves. og Riget- Kan også godt lide Dancer in the Dark, bryder mig bare ikke om Björks musik, ikke min smag. Antichrist og Direktøren for det hele var også gode, men ikke fantastiske. Europa og Idioterne var forfærdelige dog!

Jeg forstår godt kritikken af hans film... Det er få der er i stand til at sætte sig selv i den meditative sindstilstand som det lidt kræver for at kun nyde kunstfilm som hans. Han er en utrolig dygtig instruktør, men han laver film i en tid hvor folk bliver dummere og dummere, mindre i kontakt med deres højre hjernehalvdel og ude af stand til selv at skabe originale billeder i deres eget sind fordi de lader tv og film gøre det for dem. Lars film er vædsat fordi de netop sætter os i kontakt med vores højre hjernehalvdel, det er dog bare ikke alle der har modet, selvindsigten, intelligensen eller evnen mere pga dumt reality tv og dårlige film, til værdsætte hvad de finder der!

Christian

Manden er så fucking weird!

Ps. Originalitet er ikke lig med = godt.
Ikke altid. Og i Triers tilfælde, sjældent.

Allan

Gaaaaaaaaaaaaaaab alt jeg har set og hørt sågar læst lyder simpelt hen bare kedeligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.