Cookie- og Privatlivspolitik
Nyeste Hunger Games-plakat

Nyeste Hunger Games-plakat

Kunsterisk Katniss

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Et billede siger mere end tusind ord… og derfor behøver den nyeste plakat fra Hunger Games-fortsættelsen næppe yderligere præsentation.

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) poserer på en klippe med bue og pil samt håb i blikket. Stilen er som flere af de forrige plakater til den kunstneriske side og formentlig del af filmens interne propaganda-maskineri.

The Hunger Games: Catching Fire får dansk premiere den 21. november.

Læs mere på The Hunger Games-temasiden. Klik på ikonet til højre.

Hunger Games: Catching Fire

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

Der er bare nogle dygtige hoveder bag markedsføringen på denne film. Kreativiteten er helt i top og så passer den gamle stil der er blevet ført over på billederne bare rigtig godt ind til bøgerne/filmene også! Jeg er en stor fan af plakaterne :D

Line FS

Den er ualmindelig flot den plakat! Jeg er simpelthen så vildt med den. Farverne er helt fantastiske! Og jeg elsker hendes tøj! Ej hvor er den bare fed!!! Og den gør lige det den skal - få en til at ville se filmen NU!

Katja

Synes den er superflot lavet ... Men jeg ser det ikke som særlig Hunger Games agtigt med de malede billeder, så de er aldrig mine favoritter af dem. :S

Sarzue

Dejlig anderledes end alle de andre films plakater. især det at de har formet nogle af skyerne bag hende, så det ligner hun har vinger.

Anonymuser/0

Jeg vil personligt mene at jeg selv er ret uforudsigelig. F.eks. havde jeg ALDRIG (og jeg mener ALDRIG) set mig selv som fan af 'The Hunger Games-serien'!

Plakaten er enormt godt tænkt og dejligt kreativ!!

Maria

Kan godt lide det maleri-ske udseende. :)

White Knight

Den ser da meget nice ud :), pænere end fra den første film, syntes jeg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

19 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

23 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter