Cookie- og Privatlivspolitik
Forsalg - Man of Steel

Forsalg - Man of Steel

Forsalget er startet

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Superman vender tilbage i de danske biografer med premieren på 'Man of Steel' den 14. juni - samme dag som den amerikanske premiere, og forsalget er nu startet.

'Man of Steel' er historien om en lille dreng, som erfarer, at han har overmenneskelige kræfter og ikke kommer fra denne planet.

Snart skal han finde helten frem i sig selv, hvis han skal redde verden fra udslettelse og blive det symbol på håb som hele menneskeheden har brug for - nemlig Superman.

Hvorvidt der tilbydes både køb og bestilling af billetter er forskelligt fra biograf til biograf.

Læs mere om 'Man of Steel' på filmens profil.

Klik på titlen for at bestille eller købe billetter:

Man of Steel - 3D
Man of Steel - 2D

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Jeg kan lige så godt erkende det. Jeg syntes at Superman er en uinteressant og kedelig superhelt. Han er helten der kan ALT og som KUN har én svaghed. Det er (personligt) som regel aldrig spændende at følge ham, og 'Superman Returns' var heller ikke ligefrem Supermans bedste film og performance, og langt fra nogen overbevisende indsats.
Men alligevel vil jeg se 'Man of Steel'. Jeg har endnu ikke gravet dybt nok i mig selv til at kunne finde svaret på hvorfor jeg vil se den, men indtil videre er det fordi:
Traileren ser episk ud (måske lidt for episk), den ser ud til at være fyldt med lækre action sekvenser og hæsblæsende effekter, og så ser skuespillerne også ud til at være korrekt castet.
Og så kan det være at 'Man of Steel' (især fordi Christopher Nolan også står bag) faktisk kan gå hen og overraske mig!

mikkel knudsen

så har man lige bestille billetter til superman i 2D og i biocity Odense

steffen

Så kom den endelig.. har bestilt så jeg kan se den i 2d først så 3D lørdag og igen 2D søndag wuuhuuu det blir fedt..!har ventet 25 år på at den værdige efterfølger kom :-) EPIC!! OG hvilket cast..!

Maria

2 billetter sikret tidligere i dag, forpremieren 23.59 i Imperial!

Har aldrig glædet mig SÅ meget som jeg gør til denne her film! Har endda bestilt billetter til den 14. oveni, så jeg får set den to gange indenfor 24 timer. ;)

Man of Steel kan ikke skuffe mig, det kan den bare ikke! Bring it, Warner Brothers!

Shogun86

Fedt at se andre være på samme bølgelængde som mig selv! :D

Jeg gentager også succesen (har en god mavefornemmelse) for anden gang hos Imperial d. 14, efter midnat d. 13 xD.

RIP Movies Of 2013, Because The King Daddy Is Coming To Reclaim His Rightful #1 Spot As The Jewel On The Comic Book Crown!

ME

Kan nogen fortælle mig hvorvidt 3D er værd at se film i?
Er simpelthen modstander af 3D, trods jeg aldrig har set en film i dette format, og nu hvor jeg så gerne vil se Man of Steel i Imperial er det self 3D... Hate it.... Men er det værd at fastholde det princip?

Jeff

I find it strange that you’re against 3D, but have never seen a film in 3D. Go see a couple of films in 3D and make up your own mind. It could be that you think 3D is worth the extra cost.
Personally, I boycott 3D whenever I can and will be going to a 2D showing of Man of Steel in Imperial. The only film I’ve seen where 3D made a difference to me all the way through was Avatar. Otherwise after the first 5 minutes my eyes seem to adjust and the 3D either makes no difference or annoys me. The glasses annoy me the whole time too.
I would suggest you try with films shot in 3D as conversions are of a poorer quality.

Christian

Du skal ikke høre på alle dem der siger at 3D er 100% crap... Det KAN være crap, og det ER tit unødvendigt. Eller sagt på en anderledes måde; Der er ikke blevet brugt nok tid på det. Men der FINDES rent faktisk GOD 3D, som virkelig gavner en filmoplevelse. Men det hører til de færre. Det har meget og gøre med hvor meget tid filmskaberne har lagt i og fremhæve effekten efter filmen rent faktisk er skudt.

Jeg er træt af og høre folk bitche, og snakke om at 3D'en er herre dårlig. Argumentet er for det meste at 3D'en slet ikke kommer ud i hovedet på dig. blah-blah-blah! De forstår åbenbart ikke hvad 3D effektens formål er så. Det har aldrig handlet om at ting skulle komme flyvende ud i hovedet på en! Dette ville blot være en billig "gimmick", so to speak. Det hverken kan eller skal være noget som driver en film. Dette ville blot være for show. Og hvis man seriøst begyndte at bygge en films historie, samt måden den er skudt på op omkring at 3D'en skal være det vigtigste element af alt, så ville alle fejle. Det er jo lamt. Er man ude efter ud-i-hovedet-på-dig-3D, så foreslår jeg sgu en tur til DisneyLand eller Universal Studios, hvor der netop er kortfilm, eller såkaldte rides, som udelukkende handler om disse ting (gaaab).

3D effektens virkning i biografen handler om DYBDE. That's it. Og uden en forgrund, midte og baggrund kan det være meget svært at fornemme en såkaldt dybde/3D-effekt, om man vil. Hvor skulle den dog komme fra? Når man står og glor lige ind i en dør kommer denne jo heller ikke UD i hovedet på dig. Nej, det handler om dybde og dimensioner. Og der ER som sagt film derude hvor 3D'en er lavet rigtig godt!

Et par eksempler er:

- Avatar
- Titanic
- Hobitten
- Life of Pi
- Jurassic Park
- Beauty & the Beast.
- TransFormers 3 (overraskende nok. Stadig en crap film)

Men JO. De findes.

Og det har overraskende nok meget lidt betydning om filmen er skudt med 3D-kameraer fra start, eller om 3D-sporet er blevet indkorporeret efterfølgende. Film som "The Amazing Spiderman" og "Prometheus" var begge filmet i 3D, og det suckede røv og nøgler. Og så har vi en film som "Titanic". En filmrulle som instruktør James Cameron støvede af efter 16 år, og valgte at give den et nyt 3D spor. Der er virkelig blevet brugt tid på det, og den ser hammer flot ud på bluray-3D! Det samme gælder den nu 20 år gamle "Jurassic Park"! Det ser så flot ud.

Magien og fremhævelsen for en fed 3D udgivelse, den foregår, frem for alt, mest efter filmen er færdigskudt. Det foregår i redigeringsrummet. Hvorvidt "Man of Steel" bliver en af de gode udgivelser, det tør jeg ikke sige. Men rygterne går på at 3D'en virkelig skulle være lavet kanon og brugt optimalt i denne film. Vi får af se. Jeg skal både se den i 3D og 2D :-)

Kathrineuser/143233

Du kan også bestille billetter til 2D i Imperial.

Den går 21.30 :)

Kristianuser/918808

Hvis det er inde imperial kan du lige så godt gøre det. Det er fint nok, og en enkelt skader nok ikke. Vores største bio er kun med 350 sæder så, GØR DET

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

1 dag siden

Aktive debatter