Cookie- og Privatlivspolitik
Superman-trailer!

Superman-trailer!

You will believe a man can fly

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Der er mindre end to måneder til premieren på den nye Superman-film, 'Man of Steel', og nu er den nye trailer ankommet.

Som lovet er der tale om en lang trailer på over tre minutter, og der er både scener fra Krypton, og noget der ligner The Fortress of Solitude - naturligvis i selskab med en hel del action og scener fra Clark Kents hverdag.

Man of Steel får biografpremiere den 14. juni, og filmen er instrueret af Zack Snyder (300, Watchmen). Superman spilles af Henry Cavill (Immortals).


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

Okay, I’m not going to fight it any longer. My expectations are officially off the charts. My new job is to try not to find out everything about this movie I possibly can before it opens. Wish me luck!...

Shogun86

Jeg har desværre været vidne til at andre Superman fans, allerede har fået købt deres IMAX billetter i USA, imens jeg måtte kigge på og gense traileren igen og igen...hmm.

Gad vide hvornår forsalget sparkes igang her hjemme i Danmark?, for det piner mig at se andre være i besiddelse af deres "Man Of Steel" billetter og at jeg må vente og se ad, når der ikke er så lang tid igen.

Hvis bare Planetarium kunne vise fulde film i deres IMAX Lærred, ville det være Super Nice! men, men ...lige ved siden af ligger min all time favorite cinema i byen Imperial!!! hvor jeg forventer at få fingrene i mine TDKR seats! xD så snart Buzz funktionen ellers ville påminde mig...?:s og ja en midnats premiere ville ikke være helt dårligt, lagt op til nogle timer senere...lad os sige 21:30 ;)

Go Away May...Hurry Up June!

Christian

Jeg har brækket mig over at de forpulet Twilight film ALTID havde denne slags forestillinger, og at deres forsalg af billetter hver gang startede tusind år før filmen fik premiere! - og når så ENDELIG der kommer en kæmpe stor film som "Man of Steel" så sker der nadda??? - Det skete heller ikke med Nolans sidste batman film. Det er skamfuldt :-(

Laurits

Denne film ser rigtig god ud, selv om jeg mere er til Batman, kan Superman godt være fed nok. Jeg skal i den græd se denne film:)

Christian

Den tag-line har bare ingen relevans i dag, da det ikke er noget problem med nutidens teknik at få en mand til og flyve troværdigt. Den tagline hører til i 70'erne, hvor den første superman film udkom og hvor man aldrig før havde set den slags. Derfor var den tagline passende for sin tid. Men ikke i dag...

Det som superman ALDRIG har været før på film er en badass. Det lader til, for første gang, at ske i dette superman reboot! Så derfor ville en langt mere passende tagline til filmen her være:

"YOU'LL BELIEVE THAT SUPERMAN CAN BE A BADASS!"

:-)

steffen

Jeg har ikke syntes om superman film, siden jeg så superman 1 med den gamle Reeve. Og da Returns kom, blev jeg virkelig skuffet.
Men denne her tror jeg er både vel skrevet, og vel instrueret. især med Snyders visuelle expertise, og Nolans scripts, så kan det kun blive en succes.
Endelig en Supermand der ligner en superman!! Henry Chavill har jo forstået at give os en superhelt med fysik.
Så ja jeg tror også, at lige at jeg tager en overnatning, for at se den på en premiere aften :-)

zoell

Jeg kan huske sidste år, da jeg var i biografen for at se TDKR. Rygterne florerede omkring en Man of Steel teaser skulle komme, men ingen var sikre.

Da vi sad godt til rette, og jeg kunne se "DC Comics" logoet tone frem på skærmen, og jeg vidste at det ikke var i forbindelse med TDKR skreg jeg rent instinktivt, "Det er fucking Supermand". Efterfulgt af Kevin Costner teaseren.

Givet, folk kiggede lidt mærkeligt på mig, men det kunne ikke tøre smilet af mit ansigt.

zoell

Hold nu kæft hvor kan jeg bare ikke vente længere. Er det tilladt at lægge sig i kø til billetsalget allerede nu? ;-)

Jokes aside, det er uden tvivl min mest ventede film nogensinde. End ikke Ringenes Herre trilogien kan måle sig.

Man of Steel ser virkelig ud til at være det vi og Supermand fortjener på det store lærred. Alt tyder på at der er kælet for samtlige detaljer, dialog, cinematografi, action, billedesprog ... I could go on.

Zack Snyder kan både være hit and miss, men når man tænker på at han har instrueret "Watchmen" som nok må siges at være en af de absolut bedste superhelte film nogensinde, har man lov at være optimitisk.

Supermand, du har mit hjerte i din hule hånd. Don't crush it ...

carstenuser/132930

Nolan har lavet nogen af de bedste film jeg har set, og nogle af de værste.

Jeg er sikker på at du er så SMUG som din profil ser ud.

Mikkel

Den trailer er da forkælelse for alle pengene. Eneste anke er, at den godt måtte være dobbelt så lang! Det er måske lige at stramme den, men hold da op, hvor ser det bare godt ud. Flot visuelt univers, stor detaljerigdom, spændende cast og sikkert også en god fortælling, hvor nogle af de store eksistentielle spørgsmål tages op: … dreamed of becoming something other ...! Tror det bliver en superheltefilm med dybde i tråd med Batman-filmene m.fl.. Det bliver så godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

2 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden