Cookie- og Privatlivspolitik
Emma Watson som Askepot?

Emma Watson som Askepot?

Branagh har måske fundet sin hovedrolle

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sidst vi hørte om den kommende film om Askepot, var det et spørgsmål om, hvorvidt Kenneth Branagh (Thor) skulle instruere den. Det er nu bekræftet, at han sætter sig i instruktørstolen til 'Cinderella'.

Samtidig går nyeste rygte på, at Branagh ønsker Emma Watson, bedst kendt som Hermoine Granger i Harry Potter-serien, til hovedrollen som Askepot.

Emma Watson har siden Harry Potter styret uden om de store teenage-eventyr og leverede bl.a. en overbevisende præstation i indie-filmen The Perks of Being a Wallflower, som dog aldrig fik dansk biografpremiere.

Hun har dog primært været del af et større ensemble, så hvis hun tager imod Branaghs tilbud, bliver det hendes første markante hovedrolle.

'Cinderella' er i præproduktion og får sandsynligvis premiere i 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeanette

Det var en film jeg ville betale for at se! Og hvis Emma Watson skal være askepot! Det ville jo bare være for vildt :)

Ting

Ja hun er pæn nok til at være Askepot. Men kommer det til at være action baseret eventyr ligesom "Snowwhite and the Huntsmen" eller mere...traditionelt?

Tanjasl

En askepot film er bestemt noget de fleste formentlig vil kunne se frem til, mig selv er bland disse og selvom jeg har stor respekt for Emma Watson må jeg ærlig indrømme at jeg har svært ved at se hende som askepot. Det billede Disney har givet os af Askepot stemmer ikke overens med det billede jeg har af Watson. Men lad os nu se hvad der sker meget kan nå og ændre sig og hun kan selvfølgelig også overraske en.

Line FS

Hm, interessant. Hun er jo ihvertfald smuk nok! Kunne være interessant at se hende som "prinsesse", men også en smule mærkeligt :D Ah, det kunne være fedt!! Og Kenneth Branagh som instruktør er bare dejligt! :D Glæder mig til at se den!

Daniel.

Det lyder godt ville klart tage ind oog se den
Jeg elsker Emma Watson.

Benji Blaakilde

Er selv kæmpe både Harry Potter og Disney fan. Hermione har altid været en af mine ynglingskarakterer, så hvis Emma Watson skulle spille hovedrolle i en disneyproduceret filmatisering af Askepot ville det være intet mindre end lovende!

Anonymuser/0

Synes det er skønt som hun brager frem på det store lærred. Trods den manglende interesse fra dem der styre biograferne.... Glæder mig personligt til alle de film hun er en del af, specielt "Noah" og "The Bling Ring".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

5 timer siden
Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden
Jetteuser/370563
Jetteuser/370563

Snatch

1 dag siden

Aktive debatter