Seneste premierefilm

Seks nye film i biografen
Vilde Rolf og Fiksdet-Felix Jr.
(© Disney Pictures)

Klik på en titel for at læse mere, se trailer eller bestille billetter.

Zero Dark Thirty
I krigs-thrilleren 'Zero Dark Thirty' arbejder et amerikansk specialteam intenst i et helt årti på en specifik mission: at hævne terrorangrebet den 11. september 2001 ved at finde og udrydde Al Qaeda-lederen Osama bin Laden. CIA-agenten Maya (Jessica Chastain) slutter sig til enheden, fordi hun mener at have ledetrådene, der kan føre dem til fjendens skjulested. Kathryn Bigelows film er nomineret til fem Oscars, bl.a. for Bedste film.

Zero Dark Thirty

Otto er et næsehorn
Dansk animationsfilm over Ole Lund Kirkegaards forlæg om drengen Topper, der får en magisk blyant, som han bruger til at tegne et næsehorn med. Næsehornet bliver herefter levende, hvilket skaber en del ballade i det lokale. 'Otto er et næsehorn' bliver vist i både 3D og 2D.

Otto er et næsehorn

Vilde Rolf
I Disney-animationsfilmen 'Vilde Rolf' er titelpersonen Rolf hovedfjenden i et arkadespil, og han drømmer om at være lige så elsket og beundret som sit spils perfekte helt, Fiksdet-Felix Jr. Men Rolf er upopulær, for ingen elsker skurken. Men da der udkommer et nyt, lynhurtigt skydespil med den iskolde og barske Sergent Calhoun, ser Rolf det som sin fribillet til et nyt og lykkeligt liv som helt. 'Vilde Rolf' vises i 3D med dansk tale, 2D med dansk tale og i 3D med engelsk tale uden danske undertekster.

Vilde Rolf

Warm Bodies
Zombien R (Nicholas Hoult) er, som sine medfæller, identitetsløs, styret af barbarisk sult og ude af stand til at sige et eneste ord. Alligevel længes han efter mere end at suge blod og gnaske indvolde, og inderst lever han et liv fuld af drømme. Disse drømme kommer inden for rækkevidde, da R en dag æder en teenagedrengs hjerne og derigennem oplever drengens minder. R beslutter at sig for at skåne offerets kæreste, Julie (Teresa Palmer).

Warm Bodies

Witch Hunters
Filmen 'Witch Hunters’ må siges at være en fri fortolkning af Brødrene Grimms klassiske eventyr om Hans og Grete. Filmen foregår i en eventyrverden, 15 år efter Hansel og Gretel dræbte heksen, som kidnappede dem i pandekagehuset. Barndommens traume satte så dybe spor hos søskendeparret, at de som voksne er blevet dusørjægere med speciale i at jage og dræbe hekse. 'Witch Hunters' vises i 3D og i 2D.

Witch Hunters

Ekspreditionen til verdens ende
I dokumentarfilmen 'Ekspeditionen til verdens ende' begiver den tremastede skonnert og ishavskib Activ sig i sommeren 2011, med en samling af kunstnere og videnskabsmænd om bord, ud på en ekspedition mod de smeltende isbjerge ved det nordøstlige Grønland.

Ekspeditionen til verdens ende