Otto er et næsehorn - 2D

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
07.02.2013
Originaltitel: 
Otto er et næsehorn
Spilletid: 
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter
4
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (172 votes)

Resumé

I 'Otto er et næsehorn' er Topper en optimistisk og fantasifuld dreng - endda lidt for fantasifuld, for ingen tror på hans ofte ret usandsynlige historier. 

Da han en dag finder en gammel blyant, sker noget så fantastisk, at ikke engang Topper ville have fundet på det. Blyanten viser sig at være magisk, så da Topper og hans kammerat Viggo tegner et kæmpe næsehorn hjemme i stuen, bliver dyret rent faktisk levende!

Næsehornet døbes straks Otto, og de to drenge er svært 
begejstrede for deres nye kæledyr. Men at bo i en lejlighed på anden sal med et gigantisk og sultent næsehorn er langt sværere end forventet. 

'Otto er et næsehorn' er baseret på Ole Lund Kirkegaards elskede børnebog fra 1972. Bogen er tidligere blevet filmatiseret i 1983 af Rumle Hammerich med bl.a. Axel Strøbye på rollelisten.

Denne animerede udgave er tegnet i samme stil som de to andre Kirkegaard-filmatiseringer, nemlig 
'Orla Frøsnapper' (2011) og 'Gummi T' (2012).

Filmen kan også ses i 3D.

Kommentarer

Simon

Men jeg holder meget mere af den gamle version.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
joan

Skøn animations film, men holder nu mest af den rigtige spille film fra 80erne

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Sarah

”Otto er et næsehorn” er en film der er meget henvendt til de små. Jeg syntes den var dårlig, med kun meget få sjove øjeblikke. Sproget var helt anderledes i forhold til det sprog jeg normalt hører i film. Det var en sød film, men ikke spændene mytisk eller interrasant på nogen måde for folk i min aldersgruppe. Tværimod tror jeg at de små ville mene noget helt andet.
”Otto er et næsehorn” er en meget fantasifuld film som de små sikkert elsker og syntes er rigtig sjov. Den rørte mig ikke på nogen måde da det sådan set hele tiden handlede om næsehornet, noget andet indhold ville have været dejligt.
Da jeg så filmen biografen og de ”sjove” øjeblikke kom, forstod jeg dem ikke helt. De små børn der var inde i salen grinede dog helt vildt højt næsten hver 5 minut.
En ting man dog kan sige noget godt om er animationerne. De er super godt lavet og virker meget virkelige. Farver var der i hvert fald også masserer af, og det er jo noget de små børn godt kan li.
Så hvis der er nogen små børn der kunne tænke sig at se en sjov og farverig film kan den klart anbefales. Både ud fra min egen mening, men også udfra hvordan alle de små børn omkring mig i biografen reagerede.
Men hvis man er teenager eller derover er det ikke sikkert at det lige bliver yndlings filmen foreløbig.

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
Camilla

Jeg syntes at det er en rigtig god anmeldelse, og at din mening skinner klart igennem.
Altså at du ikke kan lide den.
Det med at du har en anderledes mening end de fleste finder jeg beundringsværdigt!
Tak for en god oplevelse.
- Camilla

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Jesperuser/452039

God film. Men jeg husker den fra min barndom så der var ikke noget overraskende eller specielt spændende for mig. Min datter på 4 syntes den var ok, en halv times tid, og ville så hellere lege lidt med de andre børn i biografen. Ganske ok klassiker, men så heller ikke mere end det

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Charlotte

Var inde og se filmen med sønnike på 6 år. Han synes filmen var sjov grinede rigtig meget... Faktisk efterfølgende har han spurgt om, at se den igen.
Han synes absolut om animationen og ikke mindst næsehornet :)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Channe

Første film bette søster på 3 skal ind og se.
Selv hun syntes ikke den var det helt store. Men hun er også meget faldet for Disney eller de andre store mærker der laver tegnefilm, syntes bare måske man skal lære og stoppe denne film hørte til i min barndom og min fars, tror virkelig ikke de kan føre den en genaration videre. Så heller tage børende ind og se grusomme mig eller ligene film i den stil for denne det er en tid der er overe. Ikke en der kan anbefales til børenes første film

Anbefaler dig hvis du skal ind og have dine børn i biffen første gang. Så kommer der snart en Nemo to med fokus på hans blå ven Dory

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
anna

Helt klart en film der er værd og tage børnene med ind og se. Den er fint lavet og har både skægge, skæve replikker og mere tankevækkende sentenser.

Historien er sød og sjov og der er ramt plet med stemmerne.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Anneuser/55559

Sød fortælling der ikke er uhyggelig for de mindste men stadig god underholdning for de større og de voksne. Klart værd at tage ungerne med ind og se.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Michael Scheldeuser/274640

God tegnefilm for de mindre småfolk.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.