Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra 'Kvinden i buret'

Første billede fra 'Kvinden i buret'

Carl Mørck og Assad på sporet

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Til efteråret er der premiere på thrilleren 'Kvinden i buret', som er en filmatisering af Jussi Adler-Olsens bestseller af samme navn.

Det første billede er netop kommet fra filmen, og på dette finder vi filmens hovedperson, vicekriminalkommissær Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) og hans assistent Assad (Fares Fares), der tilsyneladende er i gang med et større opklaringsarbejde.

I filmen sættes Mørck i spidsen for den nyoprettede afdeling Q, der tager sig af sager under særlig bevågenhed. Under sit arbejde med at kortlægge forskellige gamle sager, støder Mørck på en grum sag, der har direkte spor til toppen af dansk politik.
 
Kvinden i buret har også Sonja Richter, Mikkel Boe "Shooting Star" Følsgaard og Søren Pilmark på rollelisten, og filmen får premiere den 3. oktober.

Kvinden i buret © Christian Geisnæs

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

En film med Nicolai Lie Kaas i hovedrollen! Never ever seen before! Hvornår dukker Mads Mikkelsen op på rollelisten også???

Prøv og hør her. Jeg kan pisse godt lide danske film (når de er gode. De fleste er for det meste ikke noget specielt). Og jeg kan rigtig godt lide Nicolai, faktisk... Men Danmark. Hva' med og give nogle nye unge skuespiller talenter chancen for at komme frem? I kører satme rundt i de samme 3-4 danske skuespillere hele tiden. And it's getting REAL old!

Rigtig gode danske, mindesværdige film, inkluderer:

1: Nattevagten
2: Kongekabale
3: En Kongelig Affære
4: Dirch
5: Jagten

Kom med flere af den slags ambitiøse danske film, tak.

Simon

Og Festen, Submarino, Efter Brylluppet, Hævnen, Blinkende Lygter, I Kina Spiser De Hunde, Gamle Mænd i Nye Biler, Brødre, Pusher, Pusher 2, Pusher 3 og alle dansk produceret film af Lars von Trier, og der kunne nævnes mange flere.

Enten er det fordi du ikke har set særlig mange danske film eller også er du bare en af dem der har låst sig fast på at danske film er dårlige generelt.
Det er jo noget forfærdeligt sludder. Der bliver produceret mange kvalitets film i Danmark. Er enig i at der er nogle rådne æbler imellem, men generelt kommer der altså en 2-3 gode dansk produceret film ud om året. At du så synes vi hele tiden bruger de samme skuespillere er jeg heller ikke enig i. Det er jo klart at man gerne vil have nogle kendte ansigter i en film da det sælger, og så har det jo også noget at gøre med talent.

Er meget uenig med dig :p

Christian

"Gamle mænd i nye biler" var en ringe ringe film i forhold til "I Kina spiser de hunde". Den var top uoriginal i forhold til den første. På en eller anden fucked up måde bar "I Kina spiser de hunde" på en spirituel kerne. De kørte i selvsving med 2'eren og troede at hvis bare de skruede op for ting som, - Harald skal smadre Vuk endnu mere - scenarierne, så havde de en sure-winner. Men det hele blev for meget, og filmen var ikke nær så kunstnerisk, cool og stilren som den første... "Pusher 3". are you kidding me? Den er da elendig. "Pusher 2" kan gå an. Men den eneste rigtige Pusher film, er helt klart kun den første...

Er helt enig med "Brødre". Fantastisk og hjerteskærende dansk film! Ulrich Thomsens skuespil i filmen skræmmer mig. Så troværdigt er det! "Submarino" er også ok. Jeg ELSKER "Festen". Den er sindsygt genial på så mange måder! "Efter brylluppet" er også god. Jeg synes personligt at Lars Von trier er overvurderet. Det er som om han får "props" blot for at være fucked. Mange af hans egne film kan han ikke engang selv forklare til punkt og prikke. Så en dokumentar omkring tilblivelsen af hans film, "Idioterne". Det er eksempelvis et godt sted og starte.

Jeg har naturligvis glemt en hel del gode danske film, som du også nævner. Dem jeg skrev var blot et par eksempler, på film jeg mener helt klart hører til i Eliten af dansk filmskabning.

Der bliver lavet langt flere dårlige danske film end der bliver lavet virkelig gode danske film... Og jeg savner sgu og se nogle nye danske navne på plakaterne.

Peter

Lige i dette tilfælde er Carl Mørck jo en voksen mand (omkring de 50 +/-), så en upcoming dansk skuespiller ville nok være lidt upassende her.

Christian

Ja. og dronning Caroline Mathilde var RØV lækker i "En Kongelig Affære", men tudegrim i virkeligheden... Det hænger heller ikke sammen.

Ps. Snakker ikke engang om bare unge nye danske ansigter. Det kunne ligeså meget være en hvilken som helst anden ældre herre i rollen. Bare det er et NYT ansigt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 timer siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

10 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

10 timer siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

11 timer siden

Aktive debatter