Cookie- og Privatlivspolitik
'The Fast and the Furious 6' vækker en død til live

'The Fast and the Furious 6' vækker en død til live

Plotafsløringer og nye billeder til actionfilmen

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

To danske skuespillere er med i den kommende The Fast and the Furious 6-film, nemlig Thure Lindhardt og Kim Kold. Det er dog ikke dem, der bliver nævnt i den officielle plotsynopsis, som netop er tilgængelig online.

Historien tager udgangspunkt lige efter Fast Five, hvor hovedpersonerne i bedste Oceans-stil skulle begå et kup mod en mafiaboss. Synopsen er som følger:

Vores helte er spredt over hele kloden, efter Dom (Vin Diesel) og Brians (Paul Walker) kup i Rio ødelagde en gangsterboss’ imperium og efterlod deres bande med hver 100 millioner dollars. Det, at de ikke kan vende hjem, og at de hele tiden skal leve på flugt, har gjort deres tilværelse ukomplet.

Imens har Hobbs (Dwayne Johnson) forfulgt en organisation af dygtige, dødbringende racerkørere gennem 12 lande, hvis overhoved (Luke Evans) bliver hjulpet af en kompromisløs håndlanger, der i virkeligheden er Doms store kærlighed Letty (Michelle Rodriguez), som han troede var død.

Den eneste måde at stoppe de kriminelle er ved at overgå dem på gadeniveau, så Hobbs spørger Dom om at samle sit elitehold fra London. Betalingen? Total benådning til dem alle, så de kan vende hjem til deres familier igen.
 
The Fast and the Furious 6 får dansk premiere 23. maj.

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Renè

Det er super fedt at Letty er med som den rigtige bad a.. girl hun er, og får delt nogle øretæver ud, We love you Michelle Rodriguez.

Kan ikke vente med at få den set.

Dennis

hej foklens vil lige sige at der ligger en traler på fb og tw

carinauser/524

Ja jeg venter bare på den kommer, skal se den uanset anmeldserne!

Anonymuser/0

...Hvis det så ikke var fordi plotter gør det lige modsatte !! :(
-Lyder lidt tyndt !!

Andreas

Endelig kom der noget om den nye Fast and the Furious film! Har glædet mig for sygt lige siden jeg fik set Fast Five og specielt efter den afsluttende scene hvor vi hører om Letty!
Plottet lyder fedt og jeg tror og håber, at den kan overgå 5'eren. (det bliver svært!!)
Nu nærmer vi os endelig premiere datoen og traileren kommer snart ud, YES!

gyldenløve

tror den bliver fed et godt plot og nogle gode skuespillere men tror også de skal stoppe efter den her synes nr 4 var slap idet og 5 var okay men ikke en top klasse film

The Joker

Det er fede film, meeen der er ikke ret meget The Fast and the Furious over det mere. Det stoppede ved Tokyo Drift. Nu flygter de jo bare hele tiden fra lovens lange arm....

Rikke

Angående Michelle Rodriguez, er det ingen nyhed at hun vender tilbage. Hvis man var en af dem der blev i biffen efter den første del af rulleteksterne, så man Hobbs kigge på et billede fra et overvågningskamera med Letty i. Men skønt at se hende igen :) Og eftersom det kun bliver større i serien, kan man vel kun se frem til denne !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Hvorfor laver man en fantasiløs kopi, som ligger så tæt op af den gode gamle film? Og hvilken film-konsulent har du set det som en god idé?

24 minutter siden
Birgitteuser/682140
Birgitteuser/682140

Har I ikke glemt at tage kortfilm med?

3 timer siden
VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

10 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 dage siden

Aktive debatter