Cookie- og Privatlivspolitik
'The Fast and the Furious 6' vækker en død til live

'The Fast and the Furious 6' vækker en død til live

Plotafsløringer og nye billeder til actionfilmen

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

To danske skuespillere er med i den kommende The Fast and the Furious 6-film, nemlig Thure Lindhardt og Kim Kold. Det er dog ikke dem, der bliver nævnt i den officielle plotsynopsis, som netop er tilgængelig online.

Historien tager udgangspunkt lige efter Fast Five, hvor hovedpersonerne i bedste Oceans-stil skulle begå et kup mod en mafiaboss. Synopsen er som følger:

Vores helte er spredt over hele kloden, efter Dom (Vin Diesel) og Brians (Paul Walker) kup i Rio ødelagde en gangsterboss’ imperium og efterlod deres bande med hver 100 millioner dollars. Det, at de ikke kan vende hjem, og at de hele tiden skal leve på flugt, har gjort deres tilværelse ukomplet.

Imens har Hobbs (Dwayne Johnson) forfulgt en organisation af dygtige, dødbringende racerkørere gennem 12 lande, hvis overhoved (Luke Evans) bliver hjulpet af en kompromisløs håndlanger, der i virkeligheden er Doms store kærlighed Letty (Michelle Rodriguez), som han troede var død.

Den eneste måde at stoppe de kriminelle er ved at overgå dem på gadeniveau, så Hobbs spørger Dom om at samle sit elitehold fra London. Betalingen? Total benådning til dem alle, så de kan vende hjem til deres familier igen.
 
The Fast and the Furious 6 får dansk premiere 23. maj.

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Renè

Det er super fedt at Letty er med som den rigtige bad a.. girl hun er, og får delt nogle øretæver ud, We love you Michelle Rodriguez.

Kan ikke vente med at få den set.

Dennis

hej foklens vil lige sige at der ligger en traler på fb og tw

carinauser/524

Ja jeg venter bare på den kommer, skal se den uanset anmeldserne!

Anonymuser/0

...Hvis det så ikke var fordi plotter gør det lige modsatte !! :(
-Lyder lidt tyndt !!

Andreas

Endelig kom der noget om den nye Fast and the Furious film! Har glædet mig for sygt lige siden jeg fik set Fast Five og specielt efter den afsluttende scene hvor vi hører om Letty!
Plottet lyder fedt og jeg tror og håber, at den kan overgå 5'eren. (det bliver svært!!)
Nu nærmer vi os endelig premiere datoen og traileren kommer snart ud, YES!

gyldenløve

tror den bliver fed et godt plot og nogle gode skuespillere men tror også de skal stoppe efter den her synes nr 4 var slap idet og 5 var okay men ikke en top klasse film

The Joker

Det er fede film, meeen der er ikke ret meget The Fast and the Furious over det mere. Det stoppede ved Tokyo Drift. Nu flygter de jo bare hele tiden fra lovens lange arm....

Rikke

Angående Michelle Rodriguez, er det ingen nyhed at hun vender tilbage. Hvis man var en af dem der blev i biffen efter den første del af rulleteksterne, så man Hobbs kigge på et billede fra et overvågningskamera med Letty i. Men skønt at se hende igen :) Og eftersom det kun bliver større i serien, kan man vel kun se frem til denne !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

18 sekunder siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

4 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

4 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

5 timer siden
Kekkeruser/733889
Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

6 timer siden

Aktive debatter