Cookie- og Privatlivspolitik
Derfor rejser Wolverine til Japan

Derfor rejser Wolverine til Japan

Nyt billede og mere om plottet

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Traileren er lige på trapperne, men i dag må vi nøjes med endnu et billede og lidt plot-information fra 'The Wolverine'.

Hugh Jackmans dyriske superhelt ses her med sit vanlige skeptiske blik, og selvom billedet hverken viser kløer eller six pack, ser Logan mere end kampklar ud.

Som det er kutyme nu om dage, blev billedet afsløret på Twitter af filmens officielle profil. Med billedet kom et par vise ord, der meget vel kunne gå hen og blive en tagline for Marvel-filmen: The past is always behind you, but the memories still remain (fortiden er altid bag dig, men minderne består).

Instruktør James Mangold har desuden netop løftet sløret for handlingen i 'The Wolverine', der som bekendt foregår i Japan.

Vi møder Logan i en tilstand af fortvivlelse, da en ung asiatisk kvinde kontakter ham og beder ham om at rejse til Japan. Der skal han genforenes med en mand fra sin fortid. Manden ønsker at takke Wolverine ved at give sin gamle ven en gave… men en gave kan lede til utallige problemer.

The Wolverine får dansk premiere den 25. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nol'!

Filmen er baseret på Frank Millers historie om Logans tur til Japan. Håber de følger den rimelig tæt. Det ville være fedt at se ham kæmpe mod ninjaer og yakuzaen gad vide om de får hans store kærlighed Mariko Yashida med og hvem der skal spille hende! Kommer til at blive interessant!

Christian

"X-Men Origins: Wolverine", var pænt dårlig. Og den kom ud 10 år for sent. En total outdated superhelte film, allerede da den blev lavet... Håber virkelig at "Wolverine" bringer noget nyt og mere overraskende på banen!

Glæder mig ikke særlig meget til den her film - men den skal naturligvis ses.

Helle

Glæder mig helt usandsynligt meget! Det skal nok blive godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 time siden
Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

8 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

9 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

9 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

10 timer siden