Cookie- og Privatlivspolitik
Colin Farrell i danske hænder

Colin Farrell i danske hænder

Trailer til hævnthrilleren 'Dead Man Down'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Niels Arden oplev, den danske instruktør bag Mænd der hader kvinder, vender tilbage til det store lærred med 'Dead Man Down' - en mørk thriller med hævn, sex og Hollywoodstjerner på menuen.

Noomi Rapace genoptager her samarbejdet med Oplev, der i sin tid hjalp med at lancere hendes kometkarriere. Hun spiller igen en hævntørstig kvinde, men hvor Lisbeth Salander selv uddelte tæsk, må Rapaces nye karakter søge maskulin hjælp - og her kommer Colin Farrell ind i billedet.

Dead Man Down har netop fået sin første trailer og forventes at få dansk premiere den 6. juni.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadineuser/13852

Jeg synes den ser meget god ud. Jow det er sikkert gjort før, men så har jeg bare ikke set den. Synes det synd man slet ikke nævner Terrence Howard, synes han fortjener at blive nævnt. ;)

Thomas

Håber den kommer. den er i øvrigt produceret af WWE films og har en wrestler på rollelisten. er efter min viden første WWE film der får dansk premiere

Anonymuser/0

Bestemt ikke en film jeg ville tage i biografen for at se. Den ligner i høj grad en blanding af noget man har set mange gange før. Engang når den kommer i flimmerkassen, vil jeg dog ikke udelukke den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

2 dage siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

4 dage siden

Aktive debatter