Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt om Avatar 2-premieredato

Nyt om Avatar 2-premieredato

James Cameron har ikke travlt

Stem op!
7
Stem ned!
-6
(reset)

Allerede i januar skrev vi om, at Avatar 2 havde rykket premieredato fra den først antagne i 2014 til noget, der ligner 2016. Siden har produceren Jon Landau (med mindre held) forsøgt at afklare sagen, men nu er filmens instruktør, James Cameron, selv ude og kommentere på rygterne.

Cameron fortæller, at filmen under ingen omstændigheder udkommer i 2014. Så er det på plads. Og at den sandsynligvis ikke kommer før slutningen af 2015 eller i løbet af 2016.

Instruktøren har købt 2500 hektar land i området omkring Lake Pouniu i New Zealand. Det forventes, at Cameron vil bo der i mindst et halvt år, mens produktionen af 'Avatar 2' og Avatar 3 er i gang.

De to efterfølgere bliver optaget i Peter Jacksons studier i Wellington, og Weta Digital kommer igen til at stå for effekterne. Motion capture-optagelserne vil dog foregå i Californien.

Spørgsmålet er nu, om det er en god idé, at Cameron tager sig så god tid til sine efterfølgere, eller om folk begynder at miste interessen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rizzo

Avatar er min absolut ynglings film, jeg vil ikke vente længere end nødvendigt på fortsættelsen! Jeg havde virkelig håbet at kunne se den i 2014, men jeg må vel slå kold vand i blodet. Glæder mig nu stadig helt sygt alligevel!

Carsten Gottliebuser/133896

skal der ikke rettes ikommende film hvad angår avatar der står stadig at 2'eren kommer i 2014 og 3'eren i 2015?

Ditte

Glædet mig virkelig til filmen! Men må indrømme at jeg nok har glemt alt om Avatar til den tid:(

Krisuser/454437

Jeg mistede interessen allerede inden premieren på den første. Den blev alt for hypet, og desværre kunne den ikke leve op til al den opmærksomhed. OK action-popcorns-basker, men ikke en stjerne over 3/6. At han laver efterfølgere er kun en trist nyhed.

CloneAge

Jeg var vild med Avatar, den røg lige ind på favoritlisten... Avatar universet er noget jeg vildt gerne vil vende tilbage til og opleve fra nye sider og vinkle, men så er frygten der for om fortsættelsen vil kunne toppe sin forgænger. Forhåbentligt, men nogle gange ville det have været bedst hvis man ikke vidste det.

Jo længere tid der går før den kommer ud desto større bliver forventningerne, så det har bare at holde!

PernilleSolouser/16711

Du tager dig bare god tid James Cameron! :P

Efter min mening var jeg ikke særlig imponeret over avatar - Det var en flot film, men plottet var ikke med. ALT for forudsigelig. SÅ får min skyld ingen alarm.

Men tror han kommer til at skyde sig i foden, ved at udskyde den for meget. Så tror jeg folk måske mister interesseren.. Men igen, det kommer an på hvor hard core fans avatar og Cameron har. Men der er nogle, som måske falder af.

Så vidt jeg ved, så handler Pocahontas 2 om hun skulle til england - gad vide om hende den blå avatar skal ned på jorden. Han kunne overrasker med 3'eren for der ikke en pocahontas 3 :P Ej, spøg til side..

Christina Tofteskov

jeg mistede allerede interessen en halv time inde i den første film, så han behøver ikke at få stress for min skyld.

ChazzleBedazzle

Jeg når jo at fylde 80, inden den gode Cameron bliver færdig med sit foretagende!

Simon

Jeg tror selv at Avatar 2 og 3 bliver helt vilde. snakker om både historien og grafikken som Avatar har er helt vild. Glæder mig til 2erne og 3erne.

James Cameron en af de bedste synes jeg

Christian

Nu må vi se om Cameron leverer varen eller brænder fingrene. Men troede man skulle smede mens jernet var varmt. Mens vi venter kan vi puste til ilden til vi bliver blå i hovedet eller grønne af misundelse over at intet andet end 2500 hektar til øko-holistisk-new-age-pr-kampagne-talsmanden til at fordrive tiden til 2016.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

aullia

365 Days/DNI

Download Film ➡ https://t.co/NrpIozNrXp?365sexDays=Danz

2 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

2 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

2 timer siden
aullia

365 Days/DNI

Download Film ➡ https://t.co/NrpIozNrXp?365sexDays=Danz

2 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

3 timer siden

Aktive debatter