Cookie- og Privatlivspolitik
Plakater til 'Django Unchained' og 'The Host'

Plakater til 'Django Unchained' og 'The Host'

To nye film. To nye plakater

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Hvis der er nogen, der kan skaffe dedikerede fans, så er det Quentin Tarantino. Hvis man kan lide hans filmstil, forlader man den næppe igen og glæder sig med garanti til hans næste produktion.

Dedikerede fans er også, hvad forfatteren Stephanie Meyer har fået som følge af sine Twilight-bøger, som jo også er filmatiseret med blockbuster-status.

Nu er de første plakater til henholdsvis Tarantinos og Meyers nye film ude. Og forventningerne er utvivlsomt høje til begge.

Tarantinos western Django Unchained læner sig op ad den stil, som den berømte plakatkunstner Saul Bass er kendt for. Filmen har Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx og Joseph Gordon-Levitt på rollelisten, og får dansk premiere den 31. januar 2013.

Stephenie Meyer står bag bogforlægget til The Host. Filmen, der er instrueret af Andrew Niccol (In Time), foregår i et fremtidigt samfund, hvor menneskeheden er blevet invaderet af fremmede sjæle. Filmen med Saoirse Ronan i hovedrollen får dansk premiere den 28. marts 2013.

Django Unchained

The Host

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MFP

Bogen er SÅ god...kan slet ikke vente på at filmen bliver færdig.

Dina

Jeg glæder mig rigtig meget til at se The Host! :)

Pst! Hun hedder Stephenie Meyer ikke Stephanie

Pil

31. januar? Jeg kan sku da ikke vente så længe. Tsk.
Men plakaten ser fantastisk ud. Som gigantisk Tarantino fan er jeg simpelthen så spændt, og jeg glæder mig til at se Tarantino's nye historie og nye blodbad.

Corleone8

det ser godt ud. den gamle version af django er ikke noget særligt, men man kan forestille sig at den bliver genial da tarantino kan alt med en banal historie. lækkert!

Wayne

som helst at gøre med den gamle Django film at gøre? For enig, jeg købte den engang, og en mand der knokler rundt med en kiste - som godt nok indeholder en gatling-gun.......... Det er en B-film, som ikke tåler sammenligning med andre klassikere.

Tina

Jeg glæder mig så meget til the host og jeg kan ikke vente med at se den, men jeg tror jeg bliver skuffet da der er mange af skuespillerne som jeg ikke syntes passer med beskrivelsen af dem fra bogen. Generelt tror jeg også bare det er svær at filmatisere.

Jeg glæder mig nu alligevel

Math

Hved ikke om det rigtigt er mig

Helene Millinguser/958706

Jeg glæder mig meget til at se The Host.. Sys det er en rigtig god bog. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

9 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

17 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

18 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter