Cookie- og Privatlivspolitik
'The Hunger Games' er primært et amerikansk fænomen

'The Hunger Games' er primært et amerikansk fænomen

Katniss og Co. sætter ingen rekorder udenfor USA

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden satte The Hunger Games rekord som den bedst sælgende ikke-fortsættelse i de amerikanske biografer, men kigger man på det store udland, er resultaterne ikke til rekordbøgerne.

Udenfor USA’s grænser omsatte survival-filmen for 59,3 mio. dollars fordelt på 67 lande, og til sammenligning indkasserede den ellers udskældte John Carter i sin åbningsweekend 70,6 mio. dollars i 51 andre lande end USA.

Sidstnævnte havde dog højere billetpriser pga. 3D-tillæg, men det afslører alligevel, at den store Hunger Games-succes er baseret på det amerikanske biografmarked, hvor filmen har nydt sin absolut største sejrgang.

Under alle omstændigheder er det nye filmfænomen stadig en succes - ikke mindst herhjemme, hvor den åbnede ca. 60 % bedre end førnævnte ’John Carter’, men nogen danske rekorder bliver der næppe tale om.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jedi Princeuser/893895

Jeg tror at Hunger Games popularitet vil langsomt vokse udenfor USA. Det tog også tid før store fenomener som Twilight eller Da Vinci code bog blev populære udenfor USA, så lad os lige vente og se.
Jeg synes at flmen var fantastisk, selvom den var brutal, men beskeden er alligevel meget aktuel. Last, but not least, var Jennifer Lawrences performance absolut oscar-værd!

michael

jeg var inde og se den og frygtede i lang tid amerikaneres censur på den af frygt for det ville ødelægge den, men er så chokeret over hvor god den, at det et ufattelig. overgår skuespils mæssigt LANGT både harry potter og twilight og jeg er ellers fan af begge.

jeg forstå ikke den så ikke har solgt bedre for synes da kun man læser og hører rosende om den

DJN

Bøgerne er ret kendte herhjemme, vi har da i hvert fald solgt pænt mange, i den boghandel jeg har arbejdet i det sidste par år.

Ting

Det havde jeg godt nok ikke regnet med. Var der ikke noget med at Hunger Game havde en bedre startsalg end Twilight?

Tina

Jeg har set masser af reklame for filmen og mange i min omgangskreds har spurgt mig om den fordi de har hørt om filmen og vil vide hvordan den er inden de går ind og ser den.

Da jeg var inde og se filmen i weekenden var der helt fyldt op. Så det kommer meget an på hvor i Danmark man befinder sig.

Jeg tror det har noget at gøre med at vi i Danmark generelt ikke går ligeså meget i biografen som i USA, jeg ved selvfølgeligt ikke noget om de andre lande, men jeg ved de går rigtig meget i biografen i Danmark

Alexanderuser/909676

Der har ikke været nogle reklamer i tv her i danmark hvilket jeg giver den største grund til de lave rekorder.
Hvis du ikke har lyst bogen så virker filmen måske hellere ikke så interessant. Og bogen har jo hellere ikke nydt den store danske udgivelse før filmen blev annonceret

Tina

Der har været masser af reklamer i Danmark

freja

jeg har lige læst, på bt's hjemmeside, at er solgt 53.000 billetter, her hjemmme! det er vildt i sammenhæng med twiligth, der åbnede med 23,000 billetter!
og da jeg var i biografen i lørdags, så var der næsten fyldt helt op :^D

S. Rico

Ingen på mit arbejde og ingen i min øvrige omgangskreds havde hørt om filmen, da jeg begyndte at snakke om den. Det kan godt være, at jeg ikke kender Gud og hver mand, men alligevel. Det er bemærkelsesværdigt.

Maria

Det hænger måske meget sammen med, at The Hunger Games foregår i et futuristisk USA og derfor lokker den måske flere mennesker i biografen, fordi de føler de har et bedre tilhørsforhold til filmen og dens karakterer?

Desuden er bøgerne også virkelig populære derovre, jeg mener omkring 30 millioner har læst dem, hvor de måske stadig ikke er særlig kendte i blandt andet Danmark.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

9 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden