Cookie- og Privatlivspolitik
Sherlock Holmes er skurk i 'Star Trek 2'

Sherlock Holmes er skurk i 'Star Trek 2'

Benicio Del Toro er ude af science fiction-filmen

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

'Star Trek 2' har fået en ny skurk. Det er den britiske skuespiller Benedict Cumberbatch, der er blevet valgt til rollen som James T. Kirks modstander i J. J. Abrams' science fiction-sequel.

Dermed overtager han pladsen som skurk fra Benicio Del Toro, der har takket nej til at medvirke i filmen.

Benedict Cumberbatch er lige nu bedst kendt for sin hovedrolle som titelkarakteren i BBC's TV-serie 'Sherlock' om mesterdetektiven Sherlock Holmes.

Men den 35-årige skuespiller står foran et bredt filmgennembrud. Han er med i Steven Spielbergs War Horse, den roste spionfilm Dame, Konge, Es, Spion, og han skal lægge stemme og krop til computerdesignet af dragen Smaug i Hobbitten-filmatiseringerne.

Med tilføjelsen af en rolle i 'Star Trek 2' synes verdensberømmelsen i hus.

Det er dog på nuværende tidspunkt ikke afsløret, hvem han skal spille i filmen, men rygterne vil vide, at Abrams ønsker Khan fra den oprindelige Star Trek II: The Wrath of Khan som skurk.

Star Trek 2 får premiere den 28. marts 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Benedict er en virkelig dygtig skuespiller og det undre mig ikke at man får lyst til at vælge ham! Jeg er selv en stor fan, og er bare så super glad på hans vegne!!
Det virker meget interessant. Er spændt på at se hvordan det ender, selvom jeg dog ikke bryder mig meget om Star Trek. Derfor bliver det nok en smule mystisk for mig, at se ham i sådan en film, jeg ikke kan tage seriøst.

Anonymuser/0

Meget spændende og uortodoks valg af skuespiller til at spille skurk i en Hollywood Sci-Fi film. BC (gen)kendes måske også af flere der har set Soning, hvor han spiller virkelig klam og dem som dyrker tv-mediets (engelske) kvalitetsserier vil også kunne genkende ham fra flere større og mindre roller. Valget af ham tyder også på, at man satser på at ville lave mere end bare en gennemsnitsfilm. Tak for det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Patrick

Dén skal ses. Har høje forventninger til Ole Christian Madsen.

1 time siden
Antaeus

National Treasure var god på grund af trekløveret og især den fantastiske energi imellem Cage og Kruger, så Cage er ikke nødvendigvis nok.

3 timer siden
INGRIDuser/329937
INGRIDuser/329937

Ser du månen Daniel... en fantastisk film

16 timer siden
gitte

1. Frank giver svigermor en "pearl necklace".

lige som den gang han kom i øjet på hende.
han er bare uheldig med hende

21 timer siden
Christian Sejr

SER DU MÅNEN, DANIEL
kLART ANBEFALES - ELLER DEN GENIALE "DE FRIVILLIGE"

1 dag siden

Aktive debatter