Cookie- og Privatlivspolitik
Preview 2012 - Tøsefilm

Preview 2012 - Tøsefilm

Kærlighedsfilm, kostumedramaer og gravide kvinder

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Filmåret 2012 byder på en lang række tøsefilm. Der er lidt for enhver tøse-smag, lige fra historiske kærlighedsaffærer i 'En kongelig affære', 'W.E' og 'Anna Karenina', til femi-krimi med 'Nobels testamente', og henover en håndfuld gravide damer i 'What to Expect When You’re Expecting'.

Her kigger vi på et udpluk af 15 film, som pigerne (og alle andre interesserede) bør kaste sig over i det kommende år.

Klik på titlen for at læse mere om filmene.

Big Miracle
Inspireret af en sand historie om en mand der forsøger at redde nogle hvaler fastfrosset ved polarcirklen med hjælp fra sin eks-kæreste (Drew Barrymore).
 
We Bought a Zoo
Enkemanden Benjamin Mee flytter sin familie på landet og køber et stort landsted i form af en faldfærdig zoologisk have. Haven skal sættes i stand, og det er et eventyr i sig selv.

LOL
I ungdomsfilmen 'LOL' forsøger Lola (Miley Cyrus) og hendes omgangskreds at klare gruppepresset i et high school-miljø bundet sammen af YouTube, iTunes og Facebook.

En kongelig affære
En vaskeægte kongelig skandale. Historien om Christian VIIs tyske livlæge Johann Struensee som indleder en affære med den unge Dronning Caroline Mathilde. Dramaet udspiller sig med Mads Mikkelsen i rollen som Struensee.

The Vow
Da Paige kommer ud for et biluheld og mister to år fra hendes hukommelse, kommer hendes ellers lykkelige ægteskab på en prøve. Forholdet må starte på bar bund, og parret må forelske sig på ny.

W.E
Madonna instruerer dette to-delte romantiske drama, hvor man både følger kærlighedsaffæren mellem King Edward VIII og den amerikanske fraskilte Wallis Simpson, samt den samtidige romance mellem en gift kvinde og en russiske sikkerhedsvagt.

What to Expect When You’re Expecting
Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Anna Kendrick og Elizabeth Banks har i denne film det til fælles at de er gravide, men de har vidt forskellige måder at takle deres graviditet på.

Nobels testamente
Filmatiseringen af Liza Marklunds bestseller om kriminalreporter Annika Bengtzon som skal dække den årlige Nobelfest for Kvällspressen, da hun bliver vidne til opsigtsvækkende mord. Hun kan ikke holde sig fra at grave dybere ned i sagen, og det er ikke helt problemfrit.

Seeking a Friend for the End of the World
Jordens eksistens trues af en asteroide. Det inspirerer en mand (Steve Carell), som lige blevet efterladt af sin kone, til at tage på en road trip for at finde sin high school-sweetheart. Som følgeskab på turen er naboen, der ufriviligt kommer til at forpurre kærlighedsplanerne.

Den skaldede frisør
En romantisk komedie af Susanne Bier om den kræftramte frisør Ida (Trine Dyrhom), der lige har forladt sin mand gennem 25 år, og engelske Phillip (Pierce Brosnan), der lige har mistet sin kone i en tragisk ulykke. De to mødes ved deres børns bryllup i Italien.

The Perks of Being a Wallflower
I filmen 'The Perks of Being a Wallflower' spiller Logan Lerman en indadvendt, ung fyr, der bliver taget under vingen af to mere erfarne personer, som byder ham velkommen til den virkelige verden. Emma Watson (Harry Potter) pryder rollelisten.

Anna Karenina
Filmatisering af Tolstojs klassiker, om den gifte russiske aristokrat Anna Karenina, der indleder en affære med Grev Vronsky. Et vaskeægte kærlighedsdrama med eira Knightley og Jude Law i hovedrollerne.

The Big Wedding
I denne romantiske komedie spiller Robert De Niro og Diane Keaton et eksægtepar, der forsøger at skjule deres længerevarende fraskilte status fra familie og venner, da de samles til et bryllup.

Sover Dolly på ryggen?
Dansk romantisk komedie af Hella Joof om Anna, der i søgen på det perfekte liv, muligvis falder over lykken. Men kan lykken være uplanlagt?

Maries valg
Romantisk historisk drama af Bille August om kærlighedsforholdet mellem skagenmalerne P.S. Krøyer og hans hustru Marie.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ellauser/948153

Nøj, 2012 bliver et godt år.

Elsker filmene, bedømt på baggrund af deres trailer.
- Men alligevel, tror jeg, jeg holder mig til de amerikanske film. Mange af disse film er et priviligium, og modtager sikkert store priser.

khadwar_neang_666

@ kino.dk ...

desværre er jeg ikke så meget for "chick flix" i store rigelige mængder ...

de film der er alt for vanilla sukkersøde pinkey vil jeg helst tit og oftest gå langt udenom ...

men kan godt til tidere tage mig sammen og se nogle meget få og enkelte der har en interesant eller komisk handling ...

@ Søren ...

"Næste preview hedder desuden "Testosteron", og allerede nu kan vi godt afsløre, at det ikke kun er film for bodybuildere" ...

... yaaay ... glæder mig meget og ser frem til næste preview presentation af jeres macho og muskel og mandoms film genren ...

Suneuser/810605

Hvordan er det lige at "Anna Karenina" (et af de største russiske litterære værker!) er blevet kastet under kategorien tøsefilm?! For ikke at tale om "En Kongelig Affære"?? Kan I sige historisk drama? Synes Kino.dk er lige streng nok i deres kategorisering her, eftersom ordet tøsefilm jo om noget har temmelig nedladende tone. Så er Ringenes Herre måske også en tøsefilm, for "puha det er da for klamt at der er nogen der er forelskede", eller hvad? Eller Star Wars, der er sgu da også kærlighed i. Eller hvad med Braveheart, eller Robin Hood. Come on Kino.dk. Stram op....

SSuser/10172

Vores opdeling skal naturligvis tages med et gran salt. Brugte vi komedie, romantik osv. ville der være for mange genreoverlap.

Du har ret i at 'Anna Karenina' er et stort litterært værk men det er også indbegrebet af en stor kærlighedsroman. Var Jane Eyre udkommet i år, var den fx også havnet under "Tøsefilm", men det betyder jo ikke at den kun er for piger, og vi tror de færreste bliver stødt over begrebet.

Næste preview hedder desuden "Testosteron", og allerede nu kan vi godt afsløre, at det ikke kun er film for bodybuildere.

Hilsen Søren - kino.dk

Suneuser/810605

Dejligt med et velovervejet svar, det er ikke altid man kan forvente det i den her slags fora.
Dermed dog stadig ikke sagt at jeg er enig med jer .... ;)

Jeannie

Det vil jeg egentligt give dig ret i! Lige streng nok i kategoriseringen! :)

Nicolai

Jeg skriver blot det, som mange mænd tænker og for at redde nogle af alle de mænd, der bider smerten i sig i 2 timer i biografens mørke for at behage deres kæreste eller kone. Derfor det hårde angreb på denne type af film. Det er vist også en sandhed med store modifikationer at kalde hver en film, hvor en kvinde enten spiller hovedrollen eller på anden vis er omdrejningspunkt en tøsefilm. Det er for let købt. Den værste tøsefilm er uden tvivl Sex and the city, magen til tankeløs filmserie skal man lede længe efter

Nicolai

Der findes ikke noget mere kvalmende end denne type film, der aldrig er med nogen form for substans andet end hjernedød underholdning. Det gider jeg ikke at spilde min tid på, for jeg har andet at give mig til.

Al Swearengen

Du skriver på din profil at du gerne vil være den reflekterende stemme. Samtidig er dit profilbillede fra City of Angels imens du kalder tøsefilm for "hjernedød underholdning", Jeg håber virkelig at du er stærkt ironisk. Hvis ikke skyder du virkelig i alle retninger...

Jeannie

Pas nu lige på med at skære alle over en kam. Jeg vil give dig ret i at nogle tøsefilm er uden substans men jeg vil vædde med mange af de her film på listen har noget godt i sig, og har noget at byde på :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kennethuser/432225
Kennethuser/432225

Udluftningen er endnu bedre i fly, hvor man ligeledes var ude med at det var sikkert.

0 sek. siden
Peter Fromuser/702109
Peter Fromuser/702109

Det kræver så at folk ikke snakker når de er i biografen!

Hvilket jeg oplever som et stigende problem.

1 time siden
christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

13 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

22 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

1 dag siden

Aktive debatter